vladimirov Публикувано 17 Май 2009 Публикувано 17 Май 2009 Възможно е.ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНОМного добре е станало, трябва да се добави и на бързия отговор, че повечето хора май него ползват.Сега пробвах и май не излиза навсякъде, дори и да се пише на латиница. Идеята май е да се направи JavaScript, който да проверява символите които се вкарват и като има извън BB кода да го изкарва. За който не се сеща: http://img200.imageshack.us/img200/2888/51725707.th.png Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 15 юли 2009 Admin Публикувано 15 юли 2009 Тези дни ще местим форума и сайта на сървър с много по-високи параметри. Имаме нужда от това.Съответно за определени групи - Членове на клуба, Почетни членове, Модератори и Глобални Модератори ще има практически доста голямо пространство за атачване на снимки.Не качваме нарочно новата версия на IPB 3.0.0. въпреки че сме готови с нея, защото има още доста бъгове.Извиняваме се предварително, ако форум бъде спрян за няколко часа. Цитат
dark Публикувано 29 юли 2009 Публикувано 29 юли 2009 от много време се каня да споделя ама все забравям... под Opera Mobile 9.5 - Браузърът за мобилни устройства има някакъв бъг в форума и в началото на всяка страница се появява някакъв сорс код, който не би трябвало да го има там. Предполагам някакъв таг не е затворен като хората... малко дразни. Цитат
Malcho Публикувано 30 юли 2009 Публикувано 30 юли 2009 Данеби да виждаш по този начин рекламните банери, но да нямаш флаш... или нещо от сорта? Цитат
dark Публикувано 30 юли 2009 Публикувано 30 юли 2009 http://img113.imageshack.us/img113/6980/oneb.jpg http://img53.imageshack.us/img53/3641/two.jpg Цитат
BAlexandrov Публикувано 30 юли 2009 Автор Публикувано 30 юли 2009 (редакция) Проблемът мисля, че е в тези //<![CDATA[ ipb_pages_shown++; ... //]]>мисля, че няма смисъл. По-добре да се заменят със стандартните<!-- ipb_pages_shown++; ... //--> Редактирано 30 юли 2009 от BAlexandrov Цитат
silveria Публикувано 30 юли 2009 Публикувано 30 юли 2009 (редакция) от много време се каня да споделя ама все забравям... под Opera Mobile 9.5 - Браузърът за мобилни устройства има някакъв бъг в форума и в началото на всяка страница се появява някакъв сорс код, който не би трябвало да го има там. Предполагам някакъв таг не е затворен като хората... малко дразни.Опера може и да е първият читав браузър за мобилни устройства, но със сигурност не е най-добрият. Откакто сложих http://www.skyfire.com/ не съм и помислял да пускам Опера повече. Пробвай го .. Ако админа не знае как да го направи, да ми пише едно Л.С. и ще му изпратя код. Колега не така грубо с презумцията че всички не разбират или разбират много по-малко от теб. Мислиш ли че Светльо ще вземе некадърен човек за форума ни, който е от много години с нас междудругото ... Редактирано 30 юли 2009 от silveria Цитат
dark Публикувано 30 юли 2009 Публикувано 30 юли 2009 Аз съм малко манияк на тема сигурност и не се кефя някой да ми следи кои сайтове посещавам... както е случаят със skyfire и Turbo Mode на Opera 8.7... Не че имам какво да крия... :icon_angel: Цитат
vladimirov Публикувано 30 юли 2009 Публикувано 30 юли 2009 Опера може и да е първият читав браузър за мобилни устройства, но със сигурност не е най-добрият От тези по-известните операта е най-доброто, само че трябва и touchscreen. За останалите 2-3 за които се сещам не поддържат кирилица или флаш... P.S. Да благодяря, ако трябва, че най-накрая сте включили flood контола. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 19 ноември 2009 Admin Публикувано 19 ноември 2009 Колеги, форума ще бъде спрян довечера за прехвърляне на хоста.Извинявам се предварително за причинените неудобства. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 20 ноември 2009 Admin Публикувано 20 ноември 2009 Би трябвало, като се обновят DNS- ите да се вижда.Моля, ако има проблеми, да пишете в темата. Цитат
Peter P Публикувано 21 ноември 2009 Публикувано 21 ноември 2009 Прикачените файлове и аватарите не се показват. :huh: Цитат
Веско Публикувано 21 ноември 2009 Публикувано 21 ноември 2009 Всеки път като вляза във форума, от един и същ компютър иска да мина през входа - да въвеждам паролата. Преди това ми се случваше само когато влизах през различни интернет доставчици. Цитат
vladimirov Публикувано 21 ноември 2009 Публикувано 21 ноември 2009 Това е така защото е пусната проверката за това на какъв домейн се влиза, по подобен начин на това с доставчика. Другия вариант е да не чете "cookie-to" от mitsubishibg.com.server13.host.bg Трябва да се прояви търпение, докато се обновят DNS-ите и почнем да се логваме в mitsubishibg.com . Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 21 ноември 2009 Admin Публикувано 21 ноември 2009 Колеги, имайте търпение и прочетете внимателно поста на vladimirov.Благодаря му за точния и конкретен отговор. Цитат
atila Публикувано 27 ноември 2009 Публикувано 27 ноември 2009 Колеги, как се прави галерия в опцията: "гараж"? Цитат
somalietsa Публикувано 27 ноември 2009 Публикувано 27 ноември 2009 Колеги, как се прави галерия в опцията: "гараж"?Ти си го направил,бре.... Цитат
atila Публикувано 27 ноември 2009 Публикувано 27 ноември 2009 Ти си го направил,бре.... Да ама как да си сложа още снимки Цитат
somalietsa Публикувано 27 ноември 2009 Публикувано 27 ноември 2009 Да ама как да си сложа още снимкиИмаш една секция"Моят гараж",от там ще трябва да е... Цитат
atila Публикувано 27 ноември 2009 Публикувано 27 ноември 2009 Имаш една секция"Моят гараж",от там ще трябва да е...Е не става. не че е зор ама... Цитат
dimitar.dj Публикувано 7 декември 2009 Публикувано 7 декември 2009 (редакция) Здравейте,Искам да попитам защо не мога да правя нищо в гаража и защо нямам право да влизам в чата? Защото съм нов ли? За гаража ми пише: Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Редактирано 7 декември 2009 от jolly_roger последно предупреждение - пишете по-грамотно! Цитат
gepito-vt Публикувано 7 декември 2009 Публикувано 7 декември 2009 здравеите искам да попитам защо не мога да правя нищо в гаража и защо нямам право да влизам в чата защото сам нов ли а за гаража ми пише-Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Добре дошъл при нас! И да защото си нов и май не си прочел правилата при ригистрацията си . Цитат
todor Публикувано 8 декември 2009 Публикувано 8 декември 2009 Много бавно ми зарежда форума напоследък. Проблема не е в торент клиента или някакви приложения, изключвам ги всичките и9 пак е така. В сравнение с други форуми пак е по-бавно. На какво може да се дължи и няма ли как да се отстрани ? Цитат
Николай Николов Публикувано 9 декември 2009 Публикувано 9 декември 2009 А при мен като се зачета в някой пост след 10-15 секунди ме изхвърля и отново трябва да влизам с име и парола. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.