BAlexandrov Публикувано 28 април 2005 Публикувано 28 април 2005 Тук споделяйте проблеми и предложения за форума. За времето, горе вдясно ви показва текущо време, което ако сте задали в профила си +2 часа часова зона, е 1 час назад.Идете в профила си и сложете часова зона +3 часа /така сме по лятно време/ и това е Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 17 Май 2005 Admin Публикувано 17 Май 2005 Пътят за настройване на часовника ако не ви е верен е следният: Контрол панелОпцииНастройки за форумитеНа падащото меню "Можете да зададете базовия часови пояс " настройвате(GMT + 3:00 HOURS) Bahdat, Raydh, Moscow, NairobiChange my Account Options Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 17 Май 2005 Admin Публикувано 17 Май 2005 Можете да атачвате снимки от вашият компютър. Тази която е качена се намалява автоматично на 450х400. Може да се отвори и на целият размер ако кликнете на самата снимка :DИма лимит за потребители 500к и за членове на клуба 1000к.Ако искате да сложите нова картинка и да премахнте старата по ваш избор става в Контролен панел -> Опции -> Управление на прикрепените файлове Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 25 Май 2005 Admin Публикувано 25 Май 2005 Скалата за предупреждение под аватара е видима само от админа (модератора) и съответния юзер. Ако някой премине границата скалата на предупреждение се покачва. Тази опция е направена за удобство и дискретен намек между админа (модератора) и обикновенните юзери. Колкото по-малко се използва и процентите са 0, толкова по-добре :D Когато отворите галерията с темите и ако в кръглата емблема на Мицубиши видите малко ъгълче в долната дясна половина означава, че сте писали в темата.Надявам се до няколко дена да се качи обозначителна иконка за чата и кой се намира в него.Качен е и кредор за улеснение при писане на кирилица. Цитат
Rainman Публикувано 26 Май 2005 Публикувано 26 Май 2005 Само искам да похваля за новия look&feel :D Не бях влизал от одавна и съм много приятно изненаден :good: Явно нямате умора, браво на вас Цитат
DANI MG Публикувано 5 юни 2005 Публикувано 5 юни 2005 Научих някои екстри на новият ни форум и бързам да ви ги споделя! :spike: Та, когато пишете мнение и искате да цитирате пасаж от него, трябва да кликнете на бутона "цитат" /до тук нищо ново/ :D когато го натиснете бутона позеленява :icon_n_sick: интересното е че можете да цитирате в едно ваше мнение няколко мнения от темата, само с натискане на този бутон и след това, натискане най-отдолу на страницата на бутонът "отговор". Така ще бъдат цитирани всички мнения които сте маркирали с бутонът "цитат".Другото нещо което искам да споделя с вас е следното:Ако пишете мнение и искате да препратите (да сложите линк) към някое мнение, правите следното: Отивате на търсеното от вас мнение /като го отваряте в нов прозорец/ и там където се намира то ще видите от дясно в ъгъла следният текст "Мнение #ХХ" където ХХ е номерът на мнението натисакте върху цифрите и ви се отваря прозорец с адресът на мнението, копирате го както е маркирано, после се връщате в прозорецът, в който пишете отговор и натискате бутонът "http://" , отваря ви се нов прозорец, в който вкарвате копираното мнение (с бутонът pastе) давате му "о.к." после му написвате някакво заглавие /така както ще се вижда в темата ви/ и пак му давате "о.к."и това е ! :D Цитат
Guest SunnyFen Публикувано 13 март 2006 Публикувано 13 март 2006 Mоже ли да помоля админите ако е възможно смяната на моя ник с друг ? Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 13 март 2006 Admin Публикувано 13 март 2006 Възможно е. Напиши ЛС как искаш да е новия ти ник. Цитат
Guest EvoFen Публикувано 15 март 2006 Публикувано 15 март 2006 Мерси за бъразата реакция ! Аз съм вече EvoFen ! Цитат
Guest EvoFen Публикувано 19 март 2006 Публикувано 19 март 2006 Асистент при мен не работи ! С интернет експлорър съм. При мен ли е проблема ? Цитат
BAlexandrov Публикувано 19 март 2006 Автор Публикувано 19 март 2006 Не, работи се по проблема :good: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 16 април 2006 Admin Публикувано 16 април 2006 Създадена е нова галерия в сайта ВръзкиЗа тези които посещават други форуми, могат да си прикачат и активния бутон в подписа си :icon_thumbup: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 21 април 2006 Admin Публикувано 21 април 2006 Днес следобяд са възможни прекъсвания, защото ще има ъпдейт на форума. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 15 септември 2006 Admin Публикувано 15 септември 2006 След това предложение http://www.mitsubishibg.com/forum/index.ph...ost&p=21919 админа ни добави и тази екстра :good: Мисля че ще бъде добре всеки да си добави това в профила. Пътят е: Контролен панел-> Редактиране на профила-> От населено място Цитат
DANI MG Публикувано 5 октомври 2006 Публикувано 5 октомври 2006 Има ли опция за добавяне на бутон над полето за писане на мнения? (там където са бутоните за BOLD ITALIC UNDERLINE и т.н.) Цитат
Chepa Публикувано 6 ноември 2006 Публикувано 6 ноември 2006 От няколко дни забелязвам, че има Главната директория Митцубиши има една преместена тема: Да сменя 1.6 16v със 1.8 Gti 16v. Като цъкна на нея и директно отивам в Колт раздела. Постоянно ми е оцветена в червено (като непрочетена) и не знам защо е така? :icon_blush: Цитат
BAlexandrov Публикувано 6 ноември 2006 Автор Публикувано 6 ноември 2006 Натисни "Маркиране на всички форуми като прочетени" в основната страница на форума долу и би трябвало да се оправи :good: Цитат
Shoker Публикувано 6 ноември 2006 Публикувано 6 ноември 2006 Натисни "Маркиране на всички форуми като прочетени" в основната страница на форума долу и би трябвало да се оправи :good:Не помага.... :D :D Цитат
BAlexandrov Публикувано 6 ноември 2006 Автор Публикувано 6 ноември 2006 А, сега видях че тя самата тема си остава да свети като непрочетена, но при мен проблема беше че даваше в самия форум "За Mitsubishi" че има непрочетени теми заради нея и с това се оправи. Цитат
DJ Tymbi Публикувано 6 ноември 2006 Публикувано 6 ноември 2006 От няколко дни забелязвам, че има Главната директория Митцубиши има една преместена тема: Да сменя 1.6 16v със 1.8 Gti 16v. Като цъкна на нея и директно отивам в Колт раздела. Постоянно ми е оцветена в червено (като непрочетена) и не знам защо е така? :icon_blush:Грешката е в мен, когато реших да я преместя, не прочетох това, което ме питаше Инвижъна и аз по подразбиране натиснах с "да" и темата си остана там, обаче вече ти препраща линка към друга тема, която е същата, само че в друг раздел :icon_blush: Цитат
Chepa Публикувано 7 ноември 2006 Публикувано 7 ноември 2006 Всичко се оправи, маркирах всички теми като прочетени и така темата ми се отмаркира. :rulez: Цитат
todor Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Проблем! При "добави отговор", ми отваря "the page can not to be displayed" (http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?act=post&do=reply_post&f=1&t=735),работи ми само бърз отговор.При редакция всичко е нормално все едно съм в режим "добави отговор" със всички опции.Странно.... Цитат
Chepa Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Хммм, сега си е наред.А бе Тошко, ти лягаш ли си изобщо :icon_doh: :icon_thumbup: :rulez: Цитат
Shoker Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 А бе Тошко, ти лягаш ли си изобщо :icon_doh: :icon_thumbup: :rulez: :hysterical: :hysterical: Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.