Admin Светльо Ангелов Публикувано 29 октомври 2007 Admin Публикувано 29 октомври 2007 Поради смяната на времето и получените ЛС от хората обяснявам още веднъж как да си сверите часовника на форума: Контрол панелОпцииНастройки за форумитеНа падащото меню "Можете да зададете базовия часови пояс " настройвате(GMT + 3:00 HOURS) Kaliningrad, South Africa - за зимно часово време (GMT + 3:00 HOURS) Bahdat, Raydh, Moscow, Nairobi - за лятно времеChange my Account Options Цитат
BAlexandrov Публикувано 29 октомври 2007 Автор Публикувано 29 октомври 2007 Ние сме си +2, а отделно "DST корекция" (Daylight saving time) ако е включено е автоматично превключване на зимно/лятно часово време. Може би трябва да се промени надписа там. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 29 октомври 2007 Admin Публикувано 29 октомври 2007 На София ли или как по-точно предлагаш да стане? Цитат
BAlexandrov Публикувано 29 октомври 2007 Автор Публикувано 29 октомври 2007 То си работи коректно като му е дадено GMT +2 и е включено "DST коригиране", просто надписа DST коригиране е неясен. Трябва да е примерно "Автоматично лятно/зимно часово време" Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 29 октомври 2007 Admin Публикувано 29 октомври 2007 Aхам, ясно какво имаш предвид. Оправил съм го. Освен това Kaliningard съм го сменил с Bulgaria. Цитат
Viper Публикувано 25 ноември 2007 Публикувано 25 ноември 2007 Колеги незнам дали на някои му се е случвало, но от вчера ми дава, че имам -2 нови съобщения :icon_hmm: И идея си нямам от какво е :icon_hmm: Като нови съобщения нямам, а пък даже и минус пред двойката :icon_doh: С Mozilla предимно работя, но вчера пробах и с IE, но няма разлика, кукиис трих, кеш - пак същото :help: Цитат
BAlexandrov Публикувано 25 ноември 2007 Автор Публикувано 25 ноември 2007 Случва се от време на време - обърква се брояча. Като получиш 2 нови съобщения ще си дойде на 0 Цитат
pilota_koko Публикувано 25 ноември 2007 Публикувано 25 ноември 2007 Случва се от време на време - обърква се брояча. Като получиш 2 нови съобщения ще си дойде на 0 Да му изпратим по едно на колегата Цитат
BAlexandrov Публикувано 25 ноември 2007 Автор Публикувано 25 ноември 2007 Да му изпратим по едно на колегата Речено-сторено :icon_thumbup: Цитат
Viper Публикувано 25 ноември 2007 Публикувано 25 ноември 2007 Мерси много колеги :rulez: :icon_blush: Цитат
lubenti Публикувано 26 ноември 2007 Публикувано 26 ноември 2007 Случва се от време на време - обърква се брояча. Като получиш 2 нови съобщения ще си дойде на 0 Ако може и на мене да ми пратите :icon_blush: Така на -2 седи вече месец :icon_crying: Цитат
lubenti Публикувано 26 ноември 2007 Публикувано 26 ноември 2007 Ако може и на мене да ми пратите :icon_blush: Така на -2 седи вече месец :icon_crying: Благодаря на колегите ........ вече ми е наред брояча :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Цитат
BAlexandrov Публикувано 4 декември 2007 Автор Публикувано 4 декември 2007 Какво мислите - дали е удачно да се добави поле във профила "Номер рама". Така когато някой задава въпрос много ще се намалят общите приказки, когато е ясно какъв е автомобила. Ако някой нов задава въпрос му казваме да си въведе номера в профила и вече при следващите въпроси ще е ясно...Възможно е и в подписа да ги слагаме... :icon_hmm: Ама няма нужда постоянно да се вижда... Цитат
mali Публикувано 4 декември 2007 Публикувано 4 декември 2007 Какво мислите - дали е удачно да се добави поле във профила "Номер рама". Така когато някой задава въпрос много ще се намалят общите приказки, когато е ясно какъв е автомобила. Ако някой нов задава въпрос му казваме да си въведе номера в профила и вече при следващите въпроси ще е ясно...Възможно е и в подписа да ги слагаме... :icon_hmm: Ама няма нужда постоянно да се вижда... Идеята ми се струва добра и да има полза от по-вечето инфо за всеки. Освен някой да не иска да дава номер на рама и да е съвсем инкогнито. Друг е въпроса за тези които имат по няколко коли - ще трябва да пишат доста номера. Цитат
BAlexandrov Публикувано 4 декември 2007 Автор Публикувано 4 декември 2007 Не говоря за принуждаване или каране да се пише, а за удобство който иска да си го напише. Обикновено хората идват с въпроси и проблеми... Цитат
s_mitko Публикувано 4 декември 2007 Публикувано 4 декември 2007 Ако може и на мен някой да ми прати 1 ЛС , че съм на -1 :rolleyes: Цитат
s_mitko Публикувано 4 декември 2007 Публикувано 4 декември 2007 Благодаря на колегите за светкавичното отзоваване ! Цитат
nickybass Публикувано 11 декември 2007 Публикувано 11 декември 2007 Здравейте всички , искам да попитам защо не мога да си редактирам мнението, не мога да върна мнение(веднага след като съм го публикувал) Да не би да ми трябват някакви настройки или нещо пропускам в цялата работа Пример:Търся нещо и се обръщам към колегите от форума като пиша за него ...След 5 минути обаче се оказва че съм бил кйорав и го намирам, и съответно публикувания въпрос е излишен вече ,но аз не мога да го махна!Може би и с този пост ще се получи така... :icon_blush: Цитат
jolly_roger Публикувано 11 декември 2007 Публикувано 11 декември 2007 :mitsu-smiley: Публикувано мнение не можеш да махнеш. Можеш само да го редактираш и то до не повече от 15 минути от публикуването му. За премахването на мнения може да се обърнеш към модераторите. :mitsu-smiley: Цитат
olegers Публикувано 12 декември 2007 Публикувано 12 декември 2007 Ако може и на мен някой да ми прати 3 ЛС , че съм на -3. Благодаря. Цитат
Viper Публикувано 12 декември 2007 Публикувано 12 декември 2007 Имаш 3 от мен ;) :mitsu-smiley: Цитат
olegers Публикувано 12 декември 2007 Публикувано 12 декември 2007 благодаря , вече съм на 0 и не ми е трън в очите. Цитат
golev Публикувано 14 декември 2007 Публикувано 14 декември 2007 Колеги, случвало ли ви се е следното: Както си пиша пост с включен фонетик от кирилизатора на сайта, написал съм 3-4 реда вече, решавам да се върна някъде по средата на текста и да допиша нещо кирилизатора се побърква - изписвам 1 буква-те излизат 3-4 абсолютно несвързани и т.н.Като си изключа кирилизатора на сайта и почна да пиша с този от моя компютър се оправя. Не че ми е проблем, но просто го забелязах Цитат
nickybass Публикувано 14 декември 2007 Публикувано 14 декември 2007 Едно предложение, нали може!Тъй като в повечето теми се пише доста, ми се струва че няма да е излишно ако има едно линкче:" Клуб Мицубиши България - Форум > Mitsubishi Fan Club Bulgaria > За Mitsubishi "( както в тази тема)и в края на всяка страница , вместо да връткаме със скрола или да цъкаме "Back" на браузъраили пък някакво бутонче "Начало на страницата" например което да е на края на страницата..... Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.