Премини към съдържание

Светльо Ангелов

Admin
 • От него общо

  6,727
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  88

Всичко което Светльо Ангелов е написал

 1. Моля свържете се от тук нататък с Juliana. Тя ще организира разпращането с Еконт.
 2. Добре, ще ги качим на хеликоптер и ще ги хвърлим някъде из страната, а вие чакайте отдолу с отворени ръце. Колеги, моля ви малко по-сериозно, защото и иронията не помага! Оставете на ЛС име, телефон и офис на Еконт за получаване. Изпращаме МИНИМУМ ПО 2 БРОЯ!
 3. Съжалявам, но предложението се отхвърля. Поради причина, че решенията за клуба, сайта, форума, както и всички всички налични рекламни материали се взимат еднолично от един човек (тя), цялата власт е централизирана, а управлението пирамидално, тоест - диктатура. Всякакви наши опити да променим това са се оказвали безуспешни през годините. Някой се опитаха да променят нещата, но правейки това на своя глава си раздаваха рекламните материали (календарите) пред и в работното място. При така създалата се ситуация желаете ли да ви пратим календарите за тази година или се отказвате?
 4. Календара е готов. От другата седмица организираме пращанията по региони, както и индивидуалните поръчки.
 5. Платформата на форума ме информира: Избрано е "Най-уместни", така че е възможно някои коментари да са филтрирани. При следващи спорове ще бъде наложено ограничение и последващ БАН! Моля да ограничите споровете и личните нападки. Това съм го описал в : ТОВА мнение.
 6. Добре Вики, заделям ти. Трявба да са готови в началото на другата седмица. И аз си заделям 10 броя. (9 + 1 ) Избрахме син и бял цвят с червеното лого и букви на клуба, защото до сега календара винаги е бил основно в червено. Малко разнообразие няма да е излишно.
 7. Календар на клуба за 2022г. Цената е 5 лева. На всеки Член на клуба се полага безплатно 1 бр. Всеки може да си поръча, като минимума е 2 бройки. Изпращаме със Спиди или Еконт от края на другата седмица.
 8. За съжаление тази част е изчерпана и от двете места я отказаха. Ще питам от трето и ако там не стане си мисля дали не може да се направи на 3D принтер?
 9. Аз съм кривил, когато не съм си проверявал главините и спирачните апарати.
 10. Ако не слушате и не четете ОСЪЗНАТО какво казваме (пишем), ще смените и 20 комплекта. И пак, и пак, и пак ще кривите. Няма проблем.
 11. По спецификация е SAE: 75W-80, API: GL-3 събира 2.2 литра. Моля спазвайте стриктно указанията на производителя. Абсолютно вярно!
 12. Това капаче не го ли поръчвахме преди време за дребни пари?
 13. Моят опит с Галант е, че НЕ е направен за 17-ки за меко возене. Освен това има много повече шум в купето, и разхода се повишава значително. Разбира се всеки си решава какво да прави с колата си и какви размери да и слага, но това е дълга тема.
 14. 205/55R16 или 195/55R16 205/60/R16 е размер, който е по-малко разпространен.
 15. Моля, ползвайте за смяна DiaQueen CVT J4 ОЕМ на Мицубиши! Както и оригинални ОЕМ консумативи точно за тази кутия, за да нямате проблеми. Може да слагате по колата каквито си искате втори и трети вграждания, но тук НЕ!
 16. Влизаш в профила на който потребител искаш и му изпращаш ЛС.
 17. Естествено, че ОЕМ (първото). Освен това е само £53.58
 18. За MD 302338 има и замяна с MD 307342 За MD 184303 има корейски качествени заместители от Hyundai/Kia 22224-23500. За амортисьори се препоръчва KYB Excel-G каквито има на пазара. Каквото и други експерименти да се правят са ненужни! Вече ти си решаваш какво да слагаш. Или ОЕМ или добри заместители корейски. Винаги за предпочитане е ОЕМ.
 19. Доста въпроси и разсъждения, на които няма как да отговорим на всичките. За начало си вкарай VIN- a https://japancars.ru/index.php?route=catalog%2Fmitsubishi Засечи ОЕМ номерата, който ти трябват. Например MD184303 Гумички за клапани MITSUBISHI. И после ще мислим какви цени и от къде да препоръчаме.
 20. Може да е облепи разбира се. Обаче трябва да се направи от хора, които разбират от това. Ако има изобщо в БГ такива. Имали сме много случаи на самоделно облепване с частични резултати. Преди години и аз бях обезшумил една от колите си, но постигнах нетърпим за ухото шум в ниските честоти. Трябваше да преправям доста неща, за да се постигне задоволителен резултат. Основния проблем на по-старите автомобили на Мицубиши е тънкото предно стъкло, малките колонки на вратите и корите на предните врати от където идва шума. Уплътненията също са много важни.
 21. Искрене, оказва се, че от форума има няколко човека по-големи фенове е от теб, пък не знам дали е вярно? Поне така твърдяха на последните срещи. Даже имам видео доказателство. 0-02-05-d20579152c16a6bca6bfbc0a84d333184f57c243db503ee7d6a8e37f68618743_9e80ac9f620264a1.mp4
 22. Вики, не се виждам в списъка. Надявам се мероприятието да не се отмени. Ще дойда с новия Eclipse Cross PHEV.
×
×
 • Създаване...