Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

Някой имал ли е следния проблем: отварям форума с Интернет Експлорър 8 и веднага джава скрипт грешка за някакъв стил липсващ се оплаква и така за всяка посетена страница, отварям го с Файърфокс и си бачка като пушка без никакви грешки.

• Отговори 869
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

• Admin
Публикувано

И аз намирам гршка под IE 8. :icon_blush:

Ще видим какъв е проблемаи се надявам бързо да го отстраним.

Под Мозила, Опера и Гугъл Хром се вижда идеално.

Публикувано

Новата платформа е супер!!! Става все по красиво! Светльо ако можете сложете пак транспарентния надпис че писането на кирилица е задължително в прозорците за публикация :)

• Admin
Публикувано

Новата платформа е супер!!! Става все по красиво! Светльо ако можете сложете пак транспарентния надпис че писането на кирилица е задължително в прозорците за публикация :)

Готово. Дайте рефреш и ще видите надписа. :)

:) А аз да питам, има ли готови скинове за платформата в подобен вариант :link: ?

Има готови скинове за phpBB. Това е друга платформа. Каква ти е идеята? Само да добавя, че гледайки този форум, след 5 минути очите ти са напълно изморени. Освен това не се връзва с нито един цвят със сайта и основните цветове на Мицубиши - сиво и червено с малко синьо. :)

Публикувано

Светльо и аз имам едно питане.Трябва ли бутоните "Обратно нагоре" и "Докладвай",да са толкова големи и набиващи се на очи?Не ми изглежда много естетично така,а в същото време едни от най-често използваните бутони "Отговор" и "Цитирай",остават малко обезличени.

Публикувано

Форумът сега е супер,но имам въпрос:Под аватара ми излезе надпис "ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ",какво е това?Бях чел нещо по въпроса,но не мога да намеря информацията.

Публикувано

Форумът сега е супер,но имам въпрос:Под аватара ми излезе надпис "ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ",какво е това?Бях чел нещо по въпроса,но не мога да намеря информацията.

Това е,ако"сгазиш лука"и получиш предупреждение от някой мод или админ... :icon_thumbup:

Публикувано

Пробвай да пишеш на маймунуца, или неграмотно, или да не спазваш правилата на форума и веднага ще разбереш :), получавайки предупреждение от модератор.

За различни умишлени, или натрапчиви провинения се вдига предупредителното ново. И в предишния форум го имаше, нямам идея защо не си го видял...

И като сме се заговорили за дизайна на форума... колега ценов, има ли някаква възможност да намалиш размера на филмчето, което върви след всеки твой пост. Доста е голяма и натрапчива картинката, отвлича вниманието на колегите от това, което си написал, а бързодвижещите се картинки уморяват очите.... вече имам няколко оплаквания от колеги с молба да говоря с теб по въпроса...

Надявам се да бъда разбран правилно.

• Admin
Публикувано

stevensgr, преди бутоните бяха gif-ове, сега текста в бутона го разпъва на ширина и затова така ти се струва.

На височина са еднакви.

Вече можете да качвате и клипчета от VBox-a. :)

http://www.vbox7.com/play:bec9aff1

Как става.

Натискате бутона мултимедиен файл http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_images/silverwonder/rte_icons/media.png и задавате линк на клипчето.

Публикувано

Пробвай да пишеш на маймунуца, или неграмотно, или да не спазваш правилата на форума и веднага ще разбереш :), получавайки предупреждение от модератор.

За различни умишлени, или натрапчиви провинения се вдига предупредителното ново. И в предишния форум го имаше, нямам идея защо не си го видял...

И като сме се заговорили за дизайна на форума... колега ценов, има ли някаква възможност да намалиш размера на филмчето, което върви след всеки твой пост. Доста е голяма и натрапчива картинката, отвлича вниманието на колегите от това, което си написал, а бързодвижещите се картинки уморяват очите.... вече имам няколко оплаквания от колеги с молба да говоря с теб по въпроса...

Надявам се да бъда разбран правилно.

Oтносно клипчето,колега те разбирам правилно и съм съгласен,че размерът е в повечко.Но тъй като съм много скаран с компютрите,няма да мога да си го преправя сам(Емо Димитров ми го направи,за което му благодаря),те моля ( защото си модератор) да го смалиш и разтегнеш малко .Ако е нужно ще ти изпратя паролата си на лични съобщения.Благодаря предварително.
Публикувано

Oтносно клипчето,колега те разбирам правилно и съм съгласен,че размерът е в повечко.Но тъй като съм много скаран с компютрите,няма да мога да си го преправя сам(Емо Димитров ми го направи,за което му благодаря),те моля ( защото си модератор) да го смалиш и разтегнеш малко .Ако е нужно ще ти изпратя паролата си на лични съобщения.Благодаря предварително.

В това отношение сме колеги :) и аз не съм някакъв компютърен гений :)

Да, размерът е такъв, че отвлича вниманието от това, което си написал в поста си.

Предлагам да се свържеш с Емо и да прецените двамата как да го коригирате.

Поздрави!

Публикувано

В това отношение сме колеги :) и аз не съм някакъв компютърен гений :)

Да, размерът е такъв, че отвлича вниманието от това, което си написал в поста си.

Предлагам да се свържеш с Емо и да прецените двамата как да го коригирате.

Поздрави!

Махнах го целия,защото не можах да го смаля.Поздрави и на теб.

Публикувано (редакция)

Махнах го целия,защото не можах да го смаля.Поздрави и на теб.

Чак пък толкова... свържи се с Емо, той ще ти помогне да го намалите-сигурен съм :)

Редактирано от tmintov
  • Admin
Публикувано

Ако искате да се абонирате за определени теми или форуми и да виждате последните такива в страничния бар най отдолу карето "Абонаменти", отваряте определения форум или тема и отгоре има бутон "Абонамент". :)

Публикувано

Туко що си инсталирах google chrome,новият скин излиза на цял екран и се вижда перфектно. :) Лошото е,че на никой от скиновете няма кредор,като се ползва този браузър.

Публикувано (редакция)

Туко що си инсталирах google chrome,новият скин излиза на цял екран и се вижда перфектно. :) Лошото е,че на никой от скиновете няма кредор,като се ползва този браузър.

Като го направиш на БГ веднъж, може да сменяш скиновете - езика си остава.

А иначе, за системата си свали Flex Type 2k

Ако не ти се регистрира, виж ТУК или ТУК.

Редактирано от valboss
Публикувано (редакция)

Има готови скинове за phpBB. Това е друга платформа.

Каква ти е идеята? Само да добавя, че гледайки този форум, след 5 минути очите ти са напълно изморени. Освен това не се връзва с нито един цвят със сайта и основните цветове на Мицубиши - сиво и червено с малко синьо. :)

Идеята ми е черен фон с бели букви.

Този тип настройки са подходящи за хора които изкарват много време пред компютъра и по този начин очите се изморяват много по-малко.

:icon_n_king:

Редактирано от sunnyboy115
Публикувано

Инсталирах го и аз, но линковете продължават да ми се отварят в същия прозорец, а и менюто с емотиконите и другите работи не ми работи, явно има някакъв друг проблем при мен... На тоя chrome може ли да се направи падащо меню с най-посещаваните адреси?

Публикувано (редакция)

Инсталирах го и аз, но линковете продължават да ми се отварят в същия прозорец, а и менюто с емотиконите и другите работи не ми работи, явно има някакъв друг проблем при мен...

При мен проблема е същият. Даже не мога да минимизирам чата... В началото всичко си работеше, но от вчера се прецака работата.

Редактирано от Brigadiro
  • Admin
Публикувано

Препоръчително е да използвате Mozilla FireFox.Под този браузър всичко работи без проблем.

Последната версия (3) е оптимизирана до максимално ниво и непредставлява затруднение за по-слабите "машини".

Специално за google chrome - При него се стреми максимална защита и често се забраняват Ajax scripts (от там идва проблема с някои опции на форума).

Публикувано

Днес ми направи впечатление нещо... Като отида на последното мое мнение и отстрани в инфото пише примерно 714 мнения, а като си отида в профила пише 713... На какво се дължи това разминаване? Не че е толкова важно де ;)

Публикувано

Днес ми направи впечатление нещо... Като отида на последното мое мнение и отстрани в инфото пише примерно 714 мнения, а като си отида в профила пише 713... На какво се дължи това разминаване? Не че е толкова важно де ;)

Имаш едно мнение в кошчето...

Публикувано

А има ли възможност пак да се вижда "пощенската кутия" горе в дясно,според мен това беше много полезен бутон,направо да отиваш във входящи да си четеш съобщенията.

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...