Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано
А при мен като се зачета в някой пост след 10-15 секунди ме изхвърля и отново трябва да влизам с име и парола.

Изтрий си бисквитките :) Иначе Тоше и при мен върви по-мудно, явно новия сървър е по-натоварен...

• Отговори 869
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

• Admin
Публикувано

Според мен бавното зареждане е от кирилизатора и скоро ще го премахнем.

Има специален плъгин за вградена кирилица във форума, който е много бърз и ще го инсталираме до няколко дни.

• Admin
Публикувано

Здравейте,

Би трябвало да има подобрение в скоростта на зареждане. Моля пишете ако срещате отново забавяне.

Лека вечер.

Публикувано

Ами това пише в кода на страницата. Сайта по-горе вчера нещо не работеше и резултата беше че зареждането на страницата спира и го чака.

<!-- (C)2000-2009 Gemius SA - gemiusAudience / mitsubishibg.com / Home Page -->
<script type="text/javascript">
<!--//--><![CDATA[//><!--
var pp_gemius_identifier = new String('.c2QAmM6m6TiDl_W5xOl0KcVXfYUJoeq6_yXWaKVzkD.V7');
//--><!]]>
</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.mitsubishibg.com/gemius/xgemius.js"></script>

Публикувано
Ще ти бъда благодарен да ми кажеш кой е този Gemius плъгин? :)
И аз не го познавам тоя, ама ако случайно го откриеш, ми го доведи да му метна един бой :lol: , че тъкмо напиша някой отговор и искам да го публикувам и се оказва, че трябва да се логвам отново...

А съм си изчистил бисквитките... :icon_hmm:

Публикувано
И аз не го познавам тоя, ама ако случайно го откриеш, ми го доведи да му метна един бой :lol: , че тъкмо напиша някой отговор и искам да го публикувам и се оказва, че трябва да се логвам отново...

А съм си изчистил бисквитките... :icon_hmm:

:mitsu-smiley: Това нещо май се случва само при определен браузер. Аз ползвам Firefox и Chrome, но не ми се е случвал такъв проблем и всичко си зарежда бързо. :mitsu-smiley:

Публикувано (редакция)

Проблемът с бавенето не е от браузъра /и аз с Firefox го видях/, а когато не работи сървъра на gabg.hit.gemius.pl, а то седи и го чака. Какво прави този плъгин и защо прави заявки натам не съм гледал.

Явно си е инсталиран допълнително в отделна директория и т.н.

Редактирано от BAlexandrov
Публикувано
:mitsu-smiley: Това нещо май се случва само при определен браузер. Аз ползвам Firefox и Chrome, но не ми се е случвал такъв проблем и всичко си зарежда бързо. :mitsu-smiley:

Абе и аз съм с лисицата, ама го прави от време на време... :icon_censored:

Публикувано

Здравейте, скриптът на Gemius, за който става дума по-горе, е поставен във хедъра на неправилното място. В момента админът го премества във футъра на правилното място до останалите броячи, което ще изглади нещата. Извинявам се за причиненото неудобство!

Поздрави

• преди 4 седмици ...
  • Admin
Публикувано

Колеги, скоро ще има ъпдейт на форума. Той ще бъде затворен за няколко дни.

Тъй като платформата е коренно различна ще трябва да се смени почти всичко.

Ще се опитаме да конвертираме информацията от секция 'Гараж'. Ако това се окаже невъзможно, моля запазете си снимките, като след това ги качете наново. Молим предварително да ни извините, ако не всичко мине гладко.

Публикувано

Ъ? Какво стана с мнението че от Invision-а по добро няма? На каква платформа ще минаваме сега?

Публикувано

Платформата до колкото знам е пак на Invision, просто е изцяло нова версия и е коренно различна. Светльо да ме поправи ако греша.

Публикувано

Аз искам да се оплача, че получавам някакви ЛС с буквално казано - не цензурирани съдържания, но не ми изписва име на потребител - Няма ли как да ги блокирам или нещо подобно?

Публикувано
Аз искам да се оплача, че получавам някакви ЛС с буквално казано - не цензурирани съдържания, но не ми изписва име на потребител - Няма ли как да ги блокирам или нещо подобно?

Ще се провери!

Публикувано

От няколко дена форумът ми вади това съобщение:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@host.bg and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

От какво ли може да е?

Публикувано

И при мен е така.

От около седмица.

Явно сървъра на форума се е попретоварил.

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...