Емил Димитров Публикувано 9 декември 2009 Публикувано 9 декември 2009 А при мен като се зачета в някой пост след 10-15 секунди ме изхвърля и отново трябва да влизам с име и парола. Изтрий си бисквитките Иначе Тоше и при мен върви по-мудно, явно новия сървър е по-натоварен... Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 13 декември 2009 Admin Публикувано 13 декември 2009 Според мен бавното зареждане е от кирилизатора и скоро ще го премахнем.Има специален плъгин за вградена кирилица във форума, който е много бърз и ще го инсталираме до няколко дни. Цитат
Admin admin Публикувано 14 декември 2009 Admin Публикувано 14 декември 2009 Здравейте, Би трябвало да има подобрение в скоростта на зареждане. Моля пишете ако срещате отново забавяне. Лека вечер. Цитат
BAlexandrov Публикувано 16 декември 2009 Автор Публикувано 16 декември 2009 (редакция) Проблемът е в Gemius плъгина, прави заявки към gabg.hit.gemius.pl Редактирано 16 декември 2009 от BAlexandrov Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 16 декември 2009 Admin Публикувано 16 декември 2009 Проблемът е в Gemius плъгина, прави заявки към gabg.hit.gemius.pl Ще ти бъда благодарен да ми кажеш кой е този Gemius плъгин? Цитат
BAlexandrov Публикувано 17 декември 2009 Автор Публикувано 17 декември 2009 Ами това пише в кода на страницата. Сайта по-горе вчера нещо не работеше и резултата беше че зареждането на страницата спира и го чака. <!-- (C)2000-2009 Gemius SA - gemiusAudience / mitsubishibg.com / Home Page --> <script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = new String('.c2QAmM6m6TiDl_W5xOl0KcVXfYUJoeq6_yXWaKVzkD.V7'); //--><!]]> </script> <script type="text/javascript" src="http://www.mitsubishibg.com/gemius/xgemius.js"></script> Цитат
mario64 Публикувано 17 декември 2009 Публикувано 17 декември 2009 Ще ти бъда благодарен да ми кажеш кой е този Gemius плъгин? И аз не го познавам тоя, ама ако случайно го откриеш, ми го доведи да му метна един бой :lol: , че тъкмо напиша някой отговор и искам да го публикувам и се оказва, че трябва да се логвам отново...А съм си изчистил бисквитките... :icon_hmm: Цитат
jolly_roger Публикувано 17 декември 2009 Публикувано 17 декември 2009 И аз не го познавам тоя, ама ако случайно го откриеш, ми го доведи да му метна един бой :lol: , че тъкмо напиша някой отговор и искам да го публикувам и се оказва, че трябва да се логвам отново...А съм си изчистил бисквитките... :icon_hmm: :mitsu-smiley: Това нещо май се случва само при определен браузер. Аз ползвам Firefox и Chrome, но не ми се е случвал такъв проблем и всичко си зарежда бързо. :mitsu-smiley: Цитат
BAlexandrov Публикувано 17 декември 2009 Автор Публикувано 17 декември 2009 (редакция) Проблемът с бавенето не е от браузъра /и аз с Firefox го видях/, а когато не работи сървъра на gabg.hit.gemius.pl, а то седи и го чака. Какво прави този плъгин и защо прави заявки натам не съм гледал.Явно си е инсталиран допълнително в отделна директория и т.н. Редактирано 17 декември 2009 от BAlexandrov Цитат
mario64 Публикувано 17 декември 2009 Публикувано 17 декември 2009 :mitsu-smiley: Това нещо май се случва само при определен браузер. Аз ползвам Firefox и Chrome, но не ми се е случвал такъв проблем и всичко си зарежда бързо. :mitsu-smiley:Абе и аз съм с лисицата, ама го прави от време на време... :icon_censored: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 17 декември 2009 Admin Публикувано 17 декември 2009 Ще спре да го прави. Уведомил съм админа и ще го махне това нещо. Доколкото разбрах, това е брояч на рекламите. Цитат
simion Публикувано 17 декември 2009 Публикувано 17 декември 2009 Здравейте, скриптът на Gemius, за който става дума по-горе, е поставен във хедъра на неправилното място. В момента админът го премества във футъра на правилното място до останалите броячи, което ще изглади нещата. Извинявам се за причиненото неудобство! Поздрави Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 17 декември 2009 Admin Публикувано 17 декември 2009 Не знам дали си внушавам, но се усеща значително подобрение на скоростта! :good: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 10 януари 2010 Admin Публикувано 10 януари 2010 Колеги, скоро ще има ъпдейт на форума. Той ще бъде затворен за няколко дни.Тъй като платформата е коренно различна ще трябва да се смени почти всичко.Ще се опитаме да конвертираме информацията от секция 'Гараж'. Ако това се окаже невъзможно, моля запазете си снимките, като след това ги качете наново. Молим предварително да ни извините, ако не всичко мине гладко. Цитат
silveria Публикувано 10 януари 2010 Публикувано 10 януари 2010 Ъ? Какво стана с мнението че от Invision-а по добро няма? На каква платформа ще минаваме сега? Цитат
Емил Димитров Публикувано 10 януари 2010 Публикувано 10 януари 2010 Платформата до колкото знам е пак на Invision, просто е изцяло нова версия и е коренно различна. Светльо да ме поправи ако греша. Цитат
siska1709 Публикувано 10 януари 2010 Публикувано 10 януари 2010 Аз искам да се оплача, че получавам някакви ЛС с буквално казано - не цензурирани съдържания, но не ми изписва име на потребител - Няма ли как да ги блокирам или нещо подобно? Цитат
Емил Димитров Публикувано 10 януари 2010 Публикувано 10 януари 2010 Аз искам да се оплача, че получавам някакви ЛС с буквално казано - не цензурирани съдържания, но не ми изписва име на потребител - Няма ли как да ги блокирам или нещо подобно? Ще се провери! Цитат
Pepper Публикувано 13 януари 2010 Публикувано 13 януари 2010 От няколко дена форумът ми вади това съобщение:Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, root@host.bg and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. От какво ли може да е? Цитат
somalietsa Публикувано 13 януари 2010 Публикувано 13 януари 2010 Не е само при теб,при всички е така. :( Цитат
valboss Публикувано 13 януари 2010 Публикувано 13 януари 2010 И при мен е така.От около седмица.Явно сървъра на форума се е попретоварил. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 13 януари 2010 Admin Публикувано 13 януари 2010 От хостинг компанията казаха, че работят по въпроса. Тази вечер би трябвало да локализират проблема. Цитат
Светла Публикувано 14 януари 2010 Публикувано 14 януари 2010 Явно още не са го локализирали :rolleyes: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 18 януари 2010 Admin Публикувано 18 януари 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XArgAIligQ8 Ето го Евото! :rulez: Цитат
Реконструктор Публикувано 18 януари 2010 Публикувано 18 януари 2010 Стария дизайн ми харесваше повече. :( Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.