Премини към съдържание

Активност

автоматичен ъпдейт

 1. Вчера
 2. Като сменяш съединителя вземи само оригинален от Франсауто или АМК,разликата от магазинските цени е минимална,но качеството е на ниво.
 3. Последната седмица
 4. TASSO

  Скърцане отпред в ляво

  Кривите носачи могат да се рециклират(да им ремонтират шарнири), за правите носачи не го препоръчвам, по-добре да се смени целия носач. Повечето пъти скърцането идва от правия носач, но има случаи в които скърца и кривия, когато е влязла вода под маншона и е почнало да ръждясва.
 5. Още не, все още се двоумя какво да правя. А и съединителя взе да се обажда. Придърпва при потегляне и явно е за смяна, та тъй де, задницата засега ще почака
 6. Snoop

  Скърцане отпред в ляво

  Ще използвам темата да попитам и аз. От известно време и аз имам такова скърцане ,скърца ужасно много,като въртя волана,чак ме изкарва извън нерви. 4 сервиза вдигат ръце, скърца та не се трае,вдигат я на подемник - спира сякаш няма нищо, свалям тръгвам не скърца..след 300 метра започва лекичко и до ден пак същото. Казват шарнир е ,но не могат да разберат кой. Реших да сменям всички един по един докато го налучкам,ама шах - не можело само шарнира,вървял с носача..и горе и долу били си комплект. Въпросът ми е наистина ли не може само шарнира , че като си знам майсторите може и да може. И още има ли опитен майстор ,който знае какво прави в района Панагюрище, Пазарджик максимум Пловдив. Колата е галант 2001,2.5 163к.с ако има значение
 7. Лоша новина за нашото любимо местенце https://www.dnes.bg/stranata/2023/02/07/proveriavat-za-bakterii-vodata-v-kurorta-voneshta-voda.559469
 8. Намерих от Мегапартс потребител за 160лв, комплект макферсони, пружини с амортисъори една седмица след откриването на темата. Затворете я.
 9. Принципно, това моторче подлежи на ремонт... Картинката не е ясна, по-долу прилагам едни други - ако съвпадат -> става и от Хюндай. Какво му е на вашето - изгоряла/прекъсната намотка, заклинване ? Понякога, като дефектира (намотка на късо) - гори драйвера в ЕКУ-то. Пламен/Ди Джея - ми е ремонтирал такова, в последствие се наложи пак - справих се сам (купих неработещо/удавено във вода/клеясало, но намотките и привода си бяха ОК).
 10. Колега,ако между волана и рейката има каре,напръскай го със някаква смазка.
 11. Интересното е, че когато колата е на място (спряла) като въртя волана при изправени гуми наляво и надясно всичко е перфектно. Това затягане се получава само в движение, волана е изправен и когато искам да завъртя много леко в ляво и в дясно (два три зъба на рейката). Ако завъртането на волана е повече от тези два три зъба го няма това усещане.
 12. https://t.me/pump_upp
  1. edvin

   edvin

   https://t.me/pump_upp
 13. За връщането на волана и на мен ми направи впечатление-остава си на това положение (карам Митсубиши, същия автомобил) от година и половина. Мисля е нормално. Забелязах ,че при по висока скорост волана става с една идея по стегнат. По думите на майстора ми при електрическите усилватели е нормално, въпреки че служебната Шкода също с ел. рейка не намирам разлика в усилието на въртене при по висока скорост. При нея при завой се връща волана. Щом се чува и щракване, може би има някакъв проблем .Поглеждаш ли и маншоните да не е скъсан някой и да е корозирало от влага. Котките през зимата са редовни обитатели в двигателния отсек на тази кубатура. Качват се точно от към рейката и маншоните.
 14. Здравейте, днес след продължително каране по магистралата забелязах нещо което не трябва да е така, а именно волана е изправен и колата върви на право, но стои като затегнал (два зъба наляво и два зъба надясно на рейката) все едно прещракват зъбите на рейката и при много леко завиване два зъба примерно и ако пусна волана не се връща в изходно положение а задържа така както съм го оставил. Става въпрос за мицубиши асх 2012г.1.6 бензин . С електрическа рейка.
 15. Купувам step (idle) motor, Eclipse 1G, става и от 3000 GT
 16. Всичко е здраво, боята не е перфектна, разбира се. Има и 2 стопа. Всичко 50 лв. Тел. 0889202241
 17. Да повдигна темата месец по-късно, че въпросът е все още отворен, дали има някой запознат?
 18. Остаряло
 19. https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
 20. https://t.me/pump_upp
  1. Miroslav

   Miroslav

   https://t.me/pump_upp
 21. https://t.me/pump_upp
  1. Miroslav

   Miroslav

   https://t.me/pump_upp
 22. https://t.me/pump_upp
  1. Miroslav

   Miroslav

   https://t.me/pump_upp
 23. Благодаря на корегата Threatmore че ми обърна внимание - малко пояснение от мен какво точно ме интересува и търся /дори само като информация за предназначение/.
 24. https://t.me/pump_upp
  1. gogokol

   gogokol

   https://t.me/pump_upp
 25. https://t.me/pump_upp
  1. gogokol

   gogokol

   https://t.me/pump_upp
 26. https://t.me/pump_upp
  1. Bgeorgiev

   Bgeorgiev

   https://t.me/pump_upp
 27. Здравейте , колеги някой може ли да помогне ,трбичката е скъсана
 1. Зареди още
×
×
 • Създаване...