jolly_roger Публикувано 14 декември 2007 Публикувано 14 декември 2007 Едно предложение, нали може!Тъй като в повечето теми се пише доста, ми се струва че няма да е излишно ако има едно линкче:" Клуб Мицубиши България - Форум > Mitsubishi Fan Club Bulgaria > За Mitsubishi "( както в тази тема)и в края на всяка страница , вместо да връткаме със скрола или да цъкаме "Back" на браузъраили пък някакво бутонче "Начало на страницата" например което да е на края на страницата..... :mitsu-smiley: Погледни долу вдясно над датата - там има падащо меню за бърза навигация между страниците. :mitsu-smiley: Цитат
Fg21 Публикувано 28 февруари 2008 Публикувано 28 февруари 2008 Мога ли да ви помоля, ако е удобно разбира се... да пратите 4 ЛС, че тези -4 малко почват да ме подразват :icon_angel: Много благодаря Цитат
DANI MG Публикувано 28 февруари 2008 Публикувано 28 февруари 2008 Мога ли да ви помоля, ако е удобно разбира се... да пратите 4 ЛС, че тези -4 малко почват да ме подразват :icon_angel: Много благодаря Така добре ли е? Цитат
Fg21 Публикувано 28 февруари 2008 Публикувано 28 февруари 2008 Мога ли да ви помоля, ако е удобно разбира се... да пратите 4 ЛС, че тези -4 малко почват да ме подразват :icon_angel: Много благодаря Благодаря ви момчета!!! :mitsu-smiley: Цитат
golev Публикувано 28 февруари 2008 Публикувано 28 февруари 2008 Преди малко реших да си поизчистя малко папката със съобщения и като изтрих няколко станах на -1 съобщение и аз. Тъкмо се чудех дали и аз да не пиша някой да ми прати да станат 0 и реших да пробвам сам да си пратя Оказа се, че може да знаете занапред Цитат
rosko Публикувано 21 март 2008 Публикувано 21 март 2008 бе колеги, първо искам да се извиня за пълното си невежество, не се смейте много! Та проблема ми е следния: Тъй като се регистрирах веднъж с моя си мейл, след което веднага прецаках нещо и не можах да вляза с акаунта си. Разбира се, компютрите не са ми силата, и реших набързо да си направя регистрацията с мейла на жена ми. Никакъв проблем, дотук, само дето всичките ми лични влизат в нейния мейл. И тя ми се сърди, че и пълнели кутията. Та молбата ми е някой разбиращ и имащ достъп да го спре това нещо, или поне да ми кажете как да се оправя.Още веднъж се извинявам за абсолютното си невежество и предварително благодаря! Цитат
Viper Публикувано 21 март 2008 Публикувано 21 март 2008 Колега в контрол панела има една опция - смяна на e-mail, просто отиди там - въвеждаш сегашния, после новия, парола и го сменяш :good: Цитат
CynepMEH Публикувано 21 март 2008 Публикувано 21 март 2008 В контрол панела на "Настройки на емайл" http://www.mitsubishibg.com/forum/index.ph...rCP&CODE=02 Цитат
spass Публикувано 3 октомври 2008 Публикувано 3 октомври 2008 Имам едно въпросче. Може ли (ако е удобно) времето, през което може да си саморедактираш мнението да е повечко от 15 мин? Сега си прочетох едно, дето съм го писал сутринта и ми се набиха в очите разни неща (опасТност примерно), които хайде да речем, че вие ще ми простите, щото принципно пиша грамотно, ама ако жена ми влезе случайно форума ще ме подиграва поне седмица... Пък и винаги е по-добре да се цензурираш сам, като си осъзнал грешката си, отколкото да те бичуват на площада... Цитат
mali Публикувано 3 октомври 2008 Публикувано 3 октомври 2008 Имам едно въпросче. Може ли (ако е удобно) времето, през което може да си саморедактираш мнението да е повечко от 15 мин? Сега си прочетох едно, дето съм го писал сутринта и ми се набиха в очите разни неща (опасТност примерно), които хайде да речем, че вие ще ми простите, щото принципно пиша грамотно, ама ако жена ми влезе случайно форума ще ме подиграва поне седмица... Пък и винаги е по-добре да се цензурираш сам, като си осъзнал грешката си, отколкото да те бичуват на площада... По принцип възможността за редакция, дори и времето да бъде завишено /30 мин. или 1 час/, че тази редакция трябва да не е възможна ако след това има пуснати мнения. Мнение да може да се редактира, само ако още е последното. За да не става каша. Цитат
Estilian Публикувано 3 октомври 2008 Публикувано 3 октомври 2008 По принцип възможността за редакция, дори и времето да бъде завишено /30 мин. или 1 час/, че тази редакция трябва да не е възможна ако след това има пуснати мнения. Мнение да може да се редактира, само ако още е последното. За да не става каша. И въпреки това, наистина би било добре! Дори след съответното мнение/тема да е имало други публикации... човек трябва да има възможността да си редактира написаното, както и да го изтрие, което в момента не съществува като опция... и ако искаш да махнеш нещо, трябва все да пишеш на модераторите...! Цитат
valboss Публикувано 3 октомври 2008 Публикувано 3 октомври 2008 Според мен, модераторите са и за това - ако ги помолиш, да можеш да махнеш, да редактираш или да изтриеш собственият си пост. По-точно модератора да извърши това вместо теб.Защото иначе, ако може всеки да търка където си иска, да поправя, па било то и собствените си мнения - ще настане една мешаница...Ще се сменят позиции в зависимост от това, от къде духа вятъра...И въобще за мен е приемливо 15 мин. Пишеш, проверяваш, публикуваш...Ако трябва - пак четеш, редактираш и това е.После идват модераторите.След тях - Big Boss....................................................За мен - системата е стройна и ефективна. Още повече - работи над четири години. Цитат
spass Публикувано 3 октомври 2008 Публикувано 3 октомври 2008 Съгласен, но защо да ги занимавам с глупости.... Аз нарочно писах "може ли", защото знам, че мотиви има както "за", така и "против". На първо четене мога да напиша поне по 10 в двете насоки... затова питам и в крайна сметка както преценят шефовете, така ще е... това, че нещо е било по някакъв начин цифра години, не значи, че това е оптималния... Цитат
Hristian Публикувано 1 ноември 2008 Публикувано 1 ноември 2008 Здравейте на всички :mitsu-smiley: фенове! Имам един въпрос: Как мога да стана следващо ниво потребител примерно потребител+? предварително се извинявам за малко глупавия въпрос, но исках да се доусведомя.Благодаря предварително :mitsu-smiley: Цитат
ivoVartanian Публикувано 1 ноември 2008 Публикувано 1 ноември 2008 Здравейте на всички :mitsu-smiley: фенове! Имам един въпрос: Как мога да стана следващо ниво потребител примерно потребител+? предварително се извинявам за малко глупавия въпрос, но исках да се доусведомя.Благодаря предварително :mitsu-smiley:Ако попиташ още 40 пъти ща станеш автоматично.Сега сериозно , за да станеш + се изкват 50 мнения пише го със сигурност някъде из форума , но понеже не ми се търси ти го казвам . Цитат
Т. Минтов Публикувано 1 ноември 2008 Публикувано 1 ноември 2008 Ако попиташ още 40 пъти ща станеш автоматично.Сега сериозно , за да станеш + се изкват 50 мнения пише го със сигурност някъде из форума , но понеже не ми се търси ти го казвам . Въпросните мнения трябва да са стойностни, да не се нарушават правилата на Клуба. За Потребител+ не можеш да кандидатстваш, трябва да бъдеш одобрен. Цитат
Т. Минтов Публикувано 1 ноември 2008 Публикувано 1 ноември 2008 Администраторите да следят модераторите щото трият без да питат и без да казват, че са трили въобще е*аси безопрадъка trm (умишлено не Ви наричам колега)! Тук сте на гости, а се държите изключително невъзпитано, пишете неграмотно, обиждате... що за човек сте?!?Като се гледате в огледалото какви чувства Ви обземат?Прегледах изтритите постове и трябва да кажа, че изтриването им е най-малкото, което би могло да се направи. Аман от простотии! Като не Ви харесват правилата тук, просто изчезнете за всеобщо облекчение! Хайде друм! Цитат
Емил Димитров Публикувано 1 ноември 2008 Публикувано 1 ноември 2008 tminov, ако не си, моля те, сложи му бан, на този олигофрен, че чайника ми кипва като му чета постовете! Мисля, че аз нямам такива права... На такъв, ми иде да му извия шията! Извинете ме колеги, ама много ме запали! Цитат
Hristian Публикувано 6 ноември 2008 Публикувано 6 ноември 2008 Благодаря за информацията! :icon_thumbup: Цитат
Malcho Публикувано 8 януари 2009 Публикувано 8 януари 2009 За какво те предупреждава опцията "warn (0%)"? Цитат
Емил Димитров Публикувано 8 януари 2009 Публикувано 8 януари 2009 Предупреждава те, когато не спазваш правилата на форума. За пример "ако псуваш", "обиждаш колеги", "пишеш неграмотно" и т.н. Предупреждението е в %, а накрая следва бан и чал Но ние тук се стараем да сме културни и да комуникираме човешки ;) Цитат
Malcho Публикувано 8 януари 2009 Публикувано 8 януари 2009 Разбирасе, добрият тон и уважението е най-важното.........ама аз попитах щото гледам че на другите го няма и си викам брех защо пък само аз. или то можеби всеки си вижда своето ;) Цитат
valboss Публикувано 8 януари 2009 Публикувано 8 януари 2009 Всеки вижда само собствените си проценти.Изключение правят админите и модовете, те също виждат % на юзерите - за да преценят как да постъпят, при евентуална намеса.. Цитат
s_mitko Публикувано 8 януари 2009 Публикувано 8 януари 2009 или то можеби всеки си вижда своето ;) Точно така :icon_thumbup: И аз много се чудех защо само аз имам . Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.