todor Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Бях на дегустация на една мускатова, та реших поне като немога да карам,поне да попиша ама в първия момент .....нъц.Бре ,викам си тук са сложили защита за нетрезви, но явно не съм бил достатъчно :icon_drunk: щом успях да я пробия. :D :D Цитат
Chepa Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Ха, явно съм прихванал нещо от Тошко :icon_blush: . Сега се опитвах да пиша в една тема и ми даваше същата грешка "the page can not to be displayed" :icon_doh: , но пък иначе мога да пиша отговори в други теми :icon_hmm: . Не знам какво става :icon_blush: :rulez: Цитат
todor Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Струва ми се че е след инсталирането на тези последните екстри за типа на форума и опцията за изпращането по майл и абониране.Преди не ми се е случвало подобно нещо.А в последните като вляза и после се загубват,дори и да не променям нещо. Цитат
Chepa Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Струва ми се че е след инсталирането на тези последните екстри за типа на форума и опцията за изпращането по майл и абониране.Преди не ми се е случвало подобно нещо.А в последните като вляза и после се загубват,дори и да не променям нещо.Ами не съм забелязал от кога е, но е много неприятно:icon_blush: . В някои теми мога да пиша, а в други не. :icon_doh: Цитат
DJ Tymbi Публикувано 6 декември 2006 Публикувано 6 декември 2006 Има някакъв плроблем, но аз лично сега нямам време и не мога да видя, ако Светлъо може ще е добре, но проблема е че и той е много заангажиран иии........ :icon_crying: :icon_blush: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 7 февруари 2007 Admin Публикувано 7 февруари 2007 Почвам да трия всичко на маймуница!Няма да редактирам нито едно мнение от днес нататък.Който прочел правилата - прочел! Цитат
jolly_roger Публикувано 8 февруари 2007 Публикувано 8 февруари 2007 :mitsu-smiley: Напълно съм съгласен. Шамара учи по-добре от конското (зависи и от човека де ). Ако някой иска да пише тук сам ще се сети какво е сгрешил ако му е изтрито мнението. :mitsu-smiley: Цитат
Т. Минтов Публикувано 8 февруари 2007 Публикувано 8 февруари 2007 Почвам да трия всичко на маймуница!Няма да редактирам нито едно мнение от днес нататък.Който прочел правилата - прочел! Правилно! :good: Цитат
Scum Публикувано 16 март 2007 Публикувано 16 март 2007 Нямам забележки, форума си е екстра:icon_clap: Цитат
Chepa Публикувано 21 април 2007 Публикувано 21 април 2007 Значи напоследък се замислих за следното. Дали няма начин да се направи следното: Напр. на всеки от нас му се случва да не може да следи форума ежедневно и да чете постовете и когато влезне напр. след 1-2 дни и има натрупани еди колко си мнения. И когато отидеш на съответната тема и цъкнеш на последното написано мнение и то автоматично те изпраща там. Но ако например има написани повече от 1 мнение и се налага да скролираш до последното което си прочел, за да хванеш връзката на темата. И ако са се натрупали повечко теми или пък ако не си могъл да влизаш във форума 1 седмица и после всичко ти свети в червено, т.е. нови постове.Та мисълта ми дали може да се направи, като влезнеш във форума след определен период на заетост и цъкнеш на "последно мнение", някакси да се е запомнило кое е последно което си прочел и да те изпраща там, а да не се налага да скролираш? Надявам се да съм останал разбран. :rulez: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 21 април 2007 Admin Публикувано 21 април 2007 Има едно много важно копче за целта. Казва се Асистент :good: Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 24 април 2007 Admin Публикувано 24 април 2007 Сетих се за още един бутон. Активни теми днес.Намира се най-отдолу в основния форум. Цитат
Chepa Публикувано 25 април 2007 Публикувано 25 април 2007 Сетих се за още един бутон. Активни теми днес.Намира се най-отдолу в основния форум. Ок, мерси Светльо, сега ще се ориентирам в бутоните, кой ще ми върши работа. :icon_bye: Цитат
godo Публикувано 29 Май 2007 Публикувано 29 Май 2007 Има някакъв проблем с кукитата ми се струва.Логвам се всеки ден и всеки път ми иска парола и юзър, а уж маркирам отметката "Запомние ме". Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 29 Май 2007 Admin Публикувано 29 Май 2007 Ами изчисти си кукисите от своя компютър и готово. Аз го отварям от две места и нямам проблем. :good: Цитат
dobri1200 Публикувано 2 юни 2007 Публикувано 2 юни 2007 Big Boss, при новата версия ми изчезна кирилизатора. Какво трябва да направя? Благодаря. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 2 юни 2007 Admin Публикувано 2 юни 2007 Има го горе във форума в дясно. Пише Кирилица OFF и съответно си сменяш бутона, като кликваш точно върху него на BDS или PHO. Цитат
silveria Публикувано 2 юни 2007 Публикувано 2 юни 2007 Проблема и аз го имах във Firefox. Идваше от там че адреса е http://www.mitsubishibg.com/forum/ а в мениджъра на пароли го запомня като домейна само. Направих си да ми отваря http://www.mitsubishibg.com/ и кликам веднъж на линка към форума и го помни. Иначе трябваше да кликаш на вход и после на влез. Предлагам на админа да направи subdomain http://forum.mitsubishibg.com който да редиректва към http://www.mitsubishibg.com/forum/. Мениджъра за пароли може да помне subdomains, но не и активни директории. Надявам се съм бил полезен. Цитат
beos Публикувано 10 юни 2007 Публикувано 10 юни 2007 С Интернет Експлорер съм 7-ма версия и имам постоянен релоуд на страницата .. това нормално ли е ? ЕДИТ: пу оправи се като пуснах мнение .. явно от тъпя Win ще да е .. Цитат
CynepMEH Публикувано 10 юни 2007 Публикувано 10 юни 2007 Аз искам да докладвам ена правописна грешка. Най-долу, където е RSS иконата и избора на скин и език, в полето за избор на език пише Изици :o Цитат
sir LANCERot Публикувано 14 юли 2007 Публикувано 14 юли 2007 Имам едно предложение - вместо сегашния чат, на който се показват разни "adult" линкове, да инсталирате този:http://forums.dscripting.com/index.php?aut...mp;showfile=126Съвместим е с версията на форума, това дефакто се води "Shoutbox", но си е много практично чатче;)Действаща версия можете да видите на форума на unacs - българският сайт за субтитри. Вярвам, че повечето хора ще се зарадват на този модул, който може да служи за по-небрежни писания като "добро утро" и прочие :icon_clap: Какво мислите по въпроса? Цитат
pilota_koko Публикувано 30 август 2007 Публикувано 30 август 2007 Съжалявам, че се оплаквам обаче нещо немога да прикача фаилове от компютъра си във мнението си! Използвал съм само 2-3mb от 500. Незнам защо е така, от вчера се мъча да пусна снимки на новата ми кола и немога и немога.Изписва ми това:Error Прикачването неуспешно. Свържете се с администратор. Цитат
spp Публикувано 31 август 2007 Публикувано 31 август 2007 Съжалявам, че се оплаквам обаче нещо немога да прикача фаилове от компютъра си във мнението си! Използвал съм само 2-3mb от 500. Незнам защо е така, от вчера се мъча да пусна снимки на новата ми кола и немога и немога.Изписва ми това:Error Прикачването неуспешно. Свържете се с администратор. И аз имам същия проблем. Цитат
milenjs Публикувано 31 август 2007 Публикувано 31 август 2007 На мен понякога ми прави проблем бутона за "Търсене" и "Вижте новите мнения", изпращаме на някаква страница със съобщение за грешка, ситуацията се оправя като се върна в главното меню на форума и тогава ползвам търсачката! Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 3 септември 2007 Admin Публикувано 3 септември 2007 И аз имам същия проблем. Пробвайте сега дали работи. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.