Премини към съдържание

vuicho

Потребител
  • От него общо

    149
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което vuicho е написал

  1. Това са тъй наречените камери за трафик контрол....нема страшно... : )
  2. Бензинова помпа....??? :icon_hmm:
  3. Чувал съм ,че лака за коса,помагал...ако ти стиска пробвай... :icon_clap:
  4. Драги Колега,налягането ти е от вътре на вънка.Това е нормалното налягане което се осъществява и при херметическата ти тенджера.когато я нагряваш...аналогичен е и резервоара...на автомобила и в частност резервоара.Може лайшки да прозвучи,но има нещо запушено. :icon_bye: ...все пак горещо е на вън... :drinks:
  5. Колега, много мнения и сайтове ще прочетеш ...!Не съм на "Кобра" рекламно лице,но на 30 годишната ми кола поставиха преден прозорец ...естествено- китайски ...триплекс...тониран...със сенник,кеф ти зелен,кеф ти син...120 левчета...Работят чистичко момчетата,не съм намерил нито едно стъкалце след интервенцията.За стъклото ако те интересува,няма кривини и псевдо лупи...!Искам да подчертая,че става въпрос за сервиза им в Пловдив. :icon_bye:
  6. vuicho

    Свирене на ремък

    Колега, на първо място си виж в какво състояние ти е акумулатора...!Ако е добре и пак "просвирва"нещо, потърси спреи за ремъци-почти на всякъде ги има...10..12 лева е флакона :icon_bye:
  7. Слагай китайско и си "свиркай" Аз се убедих,че в България всичко е консуматив.....
  8. На първо четене...крив феродов диск.....може и да се изглади...след време... Може нитовете да не са заковани както трябва..? :icon_hmm:
  9. vuicho

    Гуми Boto?

    Съгласен съм.....,но е много лесно Колегата да дава съвети от държава с други стандарти... :mad:
  10. vuicho

    Гуми Boto?

    Все пак света се глобализира колега....Повечето иновационни технологий се поизвеждат в Китай.....под вещото ръководство на мастодонтите на известните търговски марки.....и не забравяй за евтината работна ръка там.....А снобите в България,или иначе казано..."на гол тумбак чифте пищови",не ми се коментират! :icon_bye:
  11. vuicho

    Колт IV Прекъсва

    Абсолютно вярно...... :icon_rock:
  12. Мобилните камери остават! Засичат те за превишена скорост и на място, подчертавам на място, са длъжни да ти покажат снимката и данните по нея.Тоест спират те и...съответно е последващата бумащина,най-вероятно,акта До колкото разбрах снимката за превишена скорост направена от мобилна камера за превишена скорост пратена по пощата заради възможни манипулаций спекулаций и тн. инсинуаций ОТПАДА ...
  13. Всичко е много хубаво.... ама говорете малко и за пари...колко излиза едно боядисване на целия автомобил... с обработване с шкурка...,с шприц кит,...цена на боята... металик ...грамаж и тн...Знам ,че е много относително и все пак...??? :icon_hmm:
  14. Остава само ...добре да броим. :D детайлите.... :D
  15. често си реалист......

  16. Забраната...за"Оргазъмът",да си човъркаш колата,било събота,неделя или пез седмицата...което е свого рода "отдушник" за човека напрегнат от служебни ,битови ,социални и тям подобнни неразбурий,би довело до рязко завишена криминогенна обстановка от всякакво естество в страната.За мен е кощунство и пряко навлизане в личното ми пространство забраната, да обгрижвам нещо(макар и неудошевен предмет)през свободното си време,с или без нужда за това...пред блока... :D
  17. vuicho

    Покупка на Galant

    Форсмажорни обстоятелства...?кой знае... :icon_hmm:
  18. Емо,май точно във Варна,била изградена първата "топлата връзка" между НАП И КАТ....която ще удостоверява вярноста на данните за автомобила.....Може би при прегледа на автомобила ще става сертификацията...си мисля аз,което ще продължи доста време за цялата страна,а до тогава??? Цитирам данъчния експерт...не помня по коя телевизия го гледах.
  19. Преди няколко дена,данъчен експерт посъветва гражданите да не избързват с плащането на "данък автомобил",поради неизяснения казус свързан с енигмата ...Евро стандарт №??? особено за по старите автомобили. Колата има ли катализатор ,няма ли,работи ли ако е там и прочие.... :icon_crying:
  20. vuicho

    Колеги,помагайте!

    Ако,не е изтекло на около 60 хиляди... поне така съм чел..... :icon_hmm: На времето казваха, само да се долива ако има недостиг... :icon_bye:
  21. vuicho

    ЧНГ

    За много години,на всички Колеги!!!Много здраве и безаварийни автомобили с :mitsu-smiley: :first:
  22. Браво... може да се намерят,части и за по-"старички",автомобили..... :icon_clap:
  23. Миналата седмица,в най-големия вятър отворих предния капак, застопорих капака и долях течност за чистачките. При последващ порив на вятъра,капака се откачи от щеката и се удари в предния прозорец и резултата е пукнатина.Въпроса ми Колеги,от къде мога да намеря предено стъкло за Мицубиши-Ланър 1987г.-ново, защото старото и без това беше много матирано. Благодаря за отговорите предварително.
  24. vuicho

    Стопове за Lancer 1986-1988

    Колеги и аз търся запазени стопове и мигачи за лансер 87-88г.Дайте снимки... :icon_bye:
×
×
  • Създаване...