Премини към съдържание

Malcho

Потребител
  • От него общо

    232
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което Malcho е написал

  1. Malcho

    Чистачки?

    Благодаря, проблема вече е решен, сменихме едната щангичка.
  2. Malcho

    Чистачки?

    Да, и аз мисля че ще е най-добре целият механизъм да се вземе...
  3. Хайдеее и от нас ЧЕСТИТО!!! Да ви е живо и здраво!!! :drinks:
  4. Malcho

    Чистачки?

    Здравейте отново, , нашата драма с чистачките продължава........ много е досадно но трябва най-накрая да се намери някакво по трайно решение. Все по-често започнаха да се разкачат, научихме се да си ги поправяме сами, вече знаем и проблема какъв е ......... едната снадка между двете щангички е хлабава и там където е ябълката със зъбчетата както и пласмасовата шайба са се износили и не държат. Ако знае някой от къде можем да намерим моля нека помогне....... трябва ни кола на части от която да вземем само тази част или ако се наложи целия механизъм. Благодаря предварително.
  5. Прави ми впечатление, че напоследък има много грешки още в изписването на темите..... там няма ли как да се коригират? То и аз правя грешки, ама ........
  6. Malcho

    Обороти

    И аз имах същия проблем, но си се оправи отсамосебеси след ден - два. Получи се когато една от клемите на акомулатора се оказа че е разхлабена....... и след като я затегнахме започнаха да ми играят оборотите. Докато карам превключвайки от една скорост на друга...... рязко падаха почти до нула, когато спрана светофар след няколко секунди се нормализираха.
  7. Malcho

    Чистачки?

    Здравейте, колеги, тази сутрин останахме без кола и за съжаление повода този път бяха чистачките. Какво се случи, имаше леко натрупал сняг отгоре върху тях, това обикновено никога не е създавало проблеми, но в случая при пускането им се чу едно пукане, и все едно нещо се откачи. В момента когато ги включа се чува моторчето как върти но чистачките не помръдват. Моля ако някой е имал такъв проблем да каже какво да правим, дали се е откачила някаква пружина, или се е счупило нещо? В това време за съжаление няма как да се придвижим и до майстора ни, а го дават 3 дни да вали. Ако можем ние сами да си помогнем на място по някакъв начин, иначе не знам.
  8. Malcho

    Честита Коледа

    Честита Коледа и от нас, желаем на всички много много здраве и любов!
  9. И ние може да се появим, ако се върнем по-раничко в София
  10. Оххх ужас!!! А женати разпознала ли е вида змия, или в паниката не е обърнала внимание? Предполагам че ако на мен ми се случи, ще разглобя колата сама............ в паниката от зор да я намеря )))
  11. Да, само малко неудобно е там, че няма къде да седнеш едно кафе да изпиеш, много бяхме за ОМВ-то. Не успяме да се запознаем с всички, но нищо другият път, а и да си призная понеже не помня имена много много, сега се чудя кой - кой е :icon_blush:
  12. Тъкмо и аз това щях да попитам, затова най-добре пред НИМ............... след 18:30. Само да не измръзнем. Ще донеса термуса с чай.... ))
  13. Нека наистина се уточним, последно кога и в колко.......
  14. Значи последно в колко и къде? Неделя, 18:30 на ОМВ-то?
  15. Тази неделя и ние ще сме на линия. Пред НИМ, нали? Само кажете в колко.
  16. Malcho

    Заявка за суичъри

    Ами, аз нямам нищо против да изчакам Боряна, въпреки че го чакам вече с нетърпение Дано да дойде по-скоро. ;) Нека да пише в тази тема кога ще идва насам.
  17. Malcho

    Гуми за Вагончето?

    Аз цяло лято си карам със задни зимни........така и не сколасахме да ги сменим, сега ще се наложи да купим 2 зимни. Може ли да сложим тези отпред да са задни, или си има някакво специфично триене?
  18. Страхотна е ........любимия ми оранж, направо бижу :rolleyes:
  19. Malcho

    Електромобили

    Да, няма да е никак скоро, нямаме и условия, но трябва ......... да сме оптимисти
  20. Malcho

    Електромобили

    Това е страхотно, дано и при нас да навлязат скоро
  21. Malcho

    Заявка за суичъри

    Ехееей спокойно, ще го измислим как да стане.......ако трябва аз по-нататък ще взема още един брой ......... все пак това са само 5 бройки неплатени.........все някак ще им покрием разходите.......поне аз така си мисля.........
  22. Искам да благодя на Пламен и на Любо, за голямата помощ, и добре свършената работа!!! Благодаря ви още веднъж момчета, продължавайте все така в същия дух!!! :icon_thumbup:
  23. Malcho

    Заявка за суичъри

    Май, няма да е зле отново да се обнови списъка, че гледам има вече няколко отказали се. Да видим все още ли имаме бройка или не. :icon_doh:
  24. Malcho

    Заявка за суичъри

    Не успях да открия само колегите IVAN 4X4 и аlex 2511, иначе на всички други разпратих по едно напомнящо писмо
  25. Malcho

    Заявка за суичъри

    Да пратим по едно лично на всички неплатили, и да се разберем, ако никой не им е пращал до момента аз се заемам да го направя.
×
×
  • Създаване...