Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

atila

Потребител
  • От него общо

    789
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    15

Всичко което atila е написал

  1. atila

    Избор на летни гуми

    Някой може ли да каже дали за Галанта стават гуми с размер 215/60/16 ?
  2. atila

    PLASTI DIP

    Най-новия и най-лесния начин да прeдадете уникален вид на автомобила си. http://www.plastidip.bg/index.php http://plastidip-sofia.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/ Май ще приключваме с боята и със фолиото с тази технология Някой,ако го пробва преди мен,нека сподели и да покаже как е станало. УСПЕХ ;)
  3. atila

    Осветление в купето

    А бе добре е, като ми омръзне сменям цвета веднага....поне му хванах цаката ;) :icon_rock:
  4. atila

    Осветление в купето

    Да,слагах им шапчици на крушките,иначе що да е слабо,през ноща да ти блестят в очите ли искаш. Точно исках да са като на плеъра ;)
  5. atila

    Осветление в купето

    Да издухаме малко темата от прахта,днес и аз малко си поиграх с осветлението на климатика. ;) :icon_rock:
  6. Държавата се издържа от държавен бюджет.Там трябва да има разчетени пари за такива ситуации.Тези пари идват от нашите данъци,от данъците на родителите ви.Тези пари трябва да са там.Няма ли ги ???? Вместо да се правим на родолюбци измивайки си съвестта с един смс се запитайте къде са парите ??? Да ви открехна ли .... откраднати са от същите тези,които сега ви организират кампания да помогнем на Варна.Всички,които сега парадират по стените си с това DMS Варна и си мислят, че помагат жестоко се лъжат.Трагедията е от вчера, а вече се събират пари????Ама кой ще ги разпределя,ама как е такива неща не си задават като въпроси.И нека хората от засегнатите места да се организират и да си поискат държавната помощ.И ако им се отговори,че няма тогава да се хванат и да ги изринат тия боклуци и да се разбере къде са парите на хората.Сори,но всички са заблудени жестоко ако си мислят,че помагат.Не искам да принизявам трагедията на хората,но това е нищо в сравнение с това,което се случи в Сърбия.Ами ако беше с такива размери ??? Пак ли щяхме да си пускаме смс-и???Къде е държавата ??? Кой открадна парите,че сега си правим камания ? И пак питам, КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
  7. atila

    Гласувахте ли?

    Кой спечели???
  8. atila

    Гласувахте ли?

    По скоро не ми се иска да вярвам ,че българина вече се е предал...много жалко за нас, ако е така. :( КОГАТО ОТВРАТЕНИЯ НЕ ГЛАСУВА,ОТВРАТИТЕЛНИЯ ГО УПРАВЛЯВА!!!
  9. atila

    Гласувахте ли?

    Естествено,че всички водещи партии купуват. А кое е по голямо престъпление, купуването или продаването на гласове? Колкото повече хора гласуват(безплатно),толкова по малко ще са купените и продадените гласове. И най вече,турците няма да са такъв голям фактор ;)
  10. atila

    Гласувахте ли?

    Съдебната система е един от главните виновници,че не се случва нищо добро в държавата, както се казва в една песен: за милиони няма закони,за кокошка няма прошка.......Вече съм убеден,че с мирни протести нищо няма да стане,ще трябва да се пролее повечко кръв,и то политическа....иначе ще си пеем песента :кучетата си лаят,керванът си върви, до като не гушнем букета.
  11. atila

    Гласувахте ли?

    За Кончита Вурст :rofl: :rofl: :rofl:
  12. atila

    Гласувахте ли?

    Прав си колега,по добре да си стоим в къщи, да си пишем по форумите от колкото да показваме на тия гадове политиците,че ни има и,че НЕ ние работим за тях,а ТЕ работят за нас, и че НЕ може 240 боклука да правят на маймуни 7 млн.
  13. atila

    Гласувахте ли?

    За съжаление няма да дойдат Марсианци за да гласуваш за тях,който и да идва все ще му намираме мана...................Робско племе сме си и тва си е. :mad:
  14. atila

    Гласувахте ли?

    Големите партии искат да останеш у дома. Те се надяват на ниска избирателна активност, защото имат твърд електорат, който и в добро и в зло ще гласува за тях. А колкото повече хора изберат да не гласуват, толкова по-голяма тежест ще имат гласовете на този сигурен електорат. Да разбираме ли,че НЕгласуващите вече сте се предали и нямате надежда нещо да се промени в тая държава, ако е така,скоро ще построят терминал 3,той ви зове .....Но моля ви, в столицата не емигрирайте ,че нЕма мЕстО вече. :hysterical:
  15. atila

    Гласувахте ли?

    Когато не гласуваш ти показваш колко много си разочарован от политиката в България и на всички политици им е супер гадно и ронят големи, топли сълзи....... :hysterical: чЕкай.
  16. atila

    Гласувахте ли?

    Не казвам,че някой заслужава,но не искаме ли(аз поне не искам) турците да не са в власта? Не искам да обиждам никой,но моето мнение за НЕгласуващите е това ;)
  17. atila

    Гласувахте ли?

    Kолкото повече хора избират да мълчат, толкова по-важни стават гласовете на онези,(мангали и турци) които гласуват. Мислиш,че, оставайки(в мишата си дупка) вкъщи, изпращаш послание. Така е. Ако не гласуваш, на практика казваш на политиците, че не те интересува какво правят. А да кажеш такова нещо на политици е... опасно." Изразяваш недоволството си, като не гласуваш. А после се оплакваш, че политиците, които някой друг е избрал вместо теб, не си вършат работата така, както смяташ, че трябва. Но всъщност, ако не изразиш мнението си чрез гласа си, нямаш право да се оплакваш, че никой не го зачита. На националните избори (когато и да са) ако пак не излезете да гласувате,слагайте фесовете :icon_censored:
  18. atila

    Откраднат Галант

    Да беше направил едно каско бре.
  19. atila

    Летни гуми?

    Я и аз да запитам, някой има ли наблюдения за тези гуми,че съм им хвърлил оченце http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/154010191017092
  20. atila

    Андроид...

    Влизате тук, http://www.androidbg.com/forum/ четете и действате ;)
  21. atila

    Андроид...

    Ама вие още ли си плащате приложенията бре :hysterical: http://www.blackmart.altervista.org/blackmart-alpha/
  22. Я покажи тая Мазда да я видим бре,келеме.
  23. Ти с Мазда 6 ли го смени, гадино
×
×
  • Създаване...