Премини към съдържание

Scum

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Scum's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Е аз имам много сериозни връзки в един газ сервиз, цената беше на 50% свалена и не платих за монтаж, само с некви торби бира минах :D :D Иначе и аз съм карал дизели, не съм чак такъв противник, ама нали трабва да има спор :rulez:
  2. E, айде и аз ще изкажа моето леко пристрастно мнение. Според мен като купуваш дизел на 11-12 години поемаш сериозен риск, пък макар и да е :mitsu-smiley: Значи задължително ти трябва специалист като избираш колата, но това не значи че след някой ден няма да дойдат проблемите. Брат ми мислеше да вземе едно Паджеро дълга база, 2.5 дизел, ама след основен ремонт на двигателя и минати 100 км. пак изби некъв клапан и аре пак на майстор, после пак са я правили още веднъж. Така че за мен най- доброто е да вземеш бензинова, къса база, пък ако ти харчи много (а то ще е така) слагаш газ и си живееш живота спокойно :D Мойта е V6, 3000 кубика, върви като луда, дава 16 на сто газ, което се равнява на 8л. нафта, което нали се сещаш че няма как да стане, за разход под 10 в града си мисла че е невъзможно. Така мисла аз, желая ти успех и кат вземеш нещо да се изфукаш със снимков материал :icon_thumbup:
  3. :icon_thumbup: О'к, още по- добре, за мен няма проблем!
  4. :drinks: Данке, разбрах го къде е, даже там съм папкал един път, докато ги чаках тиа смотаняци от БСМ да ми опрват една аларма. Местенцето е симатично :icon_thumbup:
  5. :icon_hmm: Аз като един новодошъл в този форум може ли да задам тъпия въпрос, къде е мястото на срещата, че нищо не ми говори така. Иначе съм за 25ти, повече хора ще са и ще е по- весело, стига да има и бира :icon_rock:
  6. Докарването ще ти струва 800- 1200 лв. зависи от къде е и дали е кола или джип, иначе пробвай с Mobile.de, има доста интересни обяви. :drinks:
  7. Scum

    Възможно ли е?

    Няма кво да се чудиш, пали и отивай да видиш, ако е някое дърво, ще си вземеш нещо друго, в Германия коли бол... :good:
  8. Scum

    Летни гуми

    Взех си от Диана страшни Бриджстоун, за Паджерото, по 280 лв. парчето. Значи гумите са 50/50, както за офроуд, така и за път. В гората ги пробвах вече, нямат грешка, ама на магистралата малко свирят, но както се казва- пълно щастие няма :D Иначе съм много доволен, за джипова гума са на прилична цена, а показват много добри характеристики. :good:
  9. Всичко е ясно, дори за компютърен инвалид като мен, само не разбрах, може ли да пишем на латиница :D :D :D
  10. Scum

    За форума

    Нямам забележки, форума си е екстра:icon_clap:
×
×
  • Създаване...