Премини към съдържание

beos

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което beos е написал

  1. Тук си много прав! Но нали е България, всичко в подобна ситуация като многодетните майки е прецакано .. :icon_angel: Инъче Sigma в България до сега не съм виждал .. случайно да имаш снимчици да я разгледаме тая спортна лимузина :rulez:
  2. Определено е много добър модел .. и аз като я видях, това си помислих - създадена е за мен .. Остава да видим кога ще си я позволим .. дано до тогава не е излязал ЕВО 22 ;) Колега има много теми във форума за тази уникално добра кола .. потърси, няма да сгрешиш ..
  3. beos

    Клуб 'Ударени Мицута'

    Днес ходих да взема от детската кухня храна на сина си видях едно Митсу което беше ударено преди месец от един алкохолик който даваха по телевизията, че разигравал полицията във Варна посред нощите - завършека му бе в това Митсубиши и Астра Г, Пежо 405, Форд Ескорт, Голф .. аве беше ги намлял с Аудито си купе.. Та гледам го неподвижно стои там .. почти вече месец .. и днес ми направи впечетление, че собственика му се е отказал да го прави .. има табелка, че се продава .. колата е Митсубиши Лансер - 1994-та година някаде модел .. но коя година е тази трябва да отида до табелката, ако някой има интерес ... удара е отстрани отзад- смачкани са задните калници и е и строшена броня и стопове .. цената която видях е 1600лв .. тъмно червено .. май вишнев металик ... та ако някой прояви интерес, може като почивам да запиша данните от табелката и да направя снимки за да се види по добре самия удар .. едит: същото като това .. http://84.43.132.83/beos/mitsub.jpg
  4. beos

    За форума

    С Интернет Експлорер съм 7-ма версия и имам постоянен релоуд на страницата .. това нормално ли е ? ЕДИТ: пу оправи се като пуснах мнение .. явно от тъпя Win ще да е ..
  5. Който не му харесва да не си го купува ! Аз обаче ще си взема и двата ( за американския пазар и за европа ) :-P С по добра визия кола не съм виждал .. такава агресия има, че ако ти излезе насреща може да напълниш гащите !
  6. :rulez: Много добра гледка !!! Де да имах и аз такъв татко .. да ми дава да карам неговото :mitsu-smiley: , но ще събирам и съм си замислил да си купя като това синьото ти до Паджерото ..
×
×
  • Създаване...