david Публикувано 17 септември 2006 Сподели Публикувано 17 септември 2006 стана благодаря ти Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eminempire Публикувано 2 март 2010 Сподели Публикувано 2 март 2010 (редакция) Cool според това колата ми е: 1 Страна-производител — USA2 Производител — Mitsubishi3 Тип транспортно средство — Леки автомобили4 Tип каросерия — 3 врат седан4 (За САЩ и Канада) Код на пасивна безопасност— Няма описание за “М”5 (Без САЩ и Канада) Kод на предавките — Механични 5 скорости5 (За САЩ и Канада) Моделен ред — 3000GТVR46 (Без САЩ и Канада) Моделен ред — Няма описание за “D”7 Серия/версия — Super Deluxe (GLS) 7,8 (Без САЩ и Канада) Код на двигателя – 3,28 (За САЩ и Канада) Тип каросерия — 5 врати универсал9 (Без САЩ и Канада) Тип на автомобила — Лек10 Година на производство — 199711 (За САЩ и Канада) Место на комплектация — Блумингтън (1982- 90) /DSM (Diamond Star) 1991-97 4MBMND32AVE00…. Редактирано 2 март 2010 от eminempire Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koichev28 Публикувано 8 октомври 2010 Сподели Публикувано 8 октомври 2010 (редакция) Помагайте-искам да дам номера на рамата и да знам всичко за моя галант,възможно ли е, мерси предварително :rolleyes: Редактирано 9 октомври 2010 от tmintov Правопис! Колега, пишете грамотно!!! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
somalietsa Публикувано 9 октомври 2010 Сподели Публикувано 9 октомври 2010 Въведи ТУК номера на рамата и действай. 1 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ttodorov77 Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 (редакция) Колеги, имам голям проблем с намирането на резервни части на моето митсубиши спейс рънър. Понеже се оказа, че по номера на рамата не излиза нищо в програмата, след дълго мое търсене из интернет в този сайт намерих следното: http://www.vin2.ru/vin-info/ Год, производитель, модельYear/Make/Model 1993 EAGLE SUMMIT DLКузовBody Style STATION WAGONТип двигателяEngine Type 1.8L L4 SFI SOHC 16VСтранаManufactured In JAPANVINVIN JE3CB20C4PZ007143Дали тези данни отговарят като за митсубиши спейс рънър и как да си поръчвам резервни части, защото никой търговец не се ангажира без този номер да поръчва нещо?АКО ИМА КОЛЕГИ С ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ В СЛУЧАЯ. Благодаря предварително за отговора! Редактирано 21 януари 2011 от somalietsa Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Това е някакъв фалшив декодер. Каква точно е колата - Спейс Рънър ли? От къде е? Дай точния номер на рама - виж на купето до двигателя трябва да го има. В талона може да е сбъркан. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ttodorov77 Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Това е някакъв фалшив декодер. Каква точно е колата - Спейс Рънър ли? От къде е? Дай точния номер на рама - виж на купето до двигателя трябва да го има. В талона може да е сбъркан.тояно този е номера преписах го от рамата VIN JE3CB20C4PZ007143 емблемата на колата отпред е различна от тези на митсубиши колата е с автоматични колани на предните седалки и предишния собственик каза че е купена в Италия и е произведена за американския пазар Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mario64 Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Значи колата не е спейс рънър :D той рънъра е по скоро мини- ван отколкото кола ..Нещо са ти объркали марката при регистрацията .. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Я виж, като отвориш предният капак, на средата под стъклото - пак ли е същият номер? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ttodorov77 Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Я виж, като отвориш предният капак, на средата под стъклото - пак ли е същият номер?да няма грешка този е дори е дублиран на десния амортисьор Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ttodorov77 Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 да няма грешка този е дори е дублиран на десния амортисьорпише още N11WPZ007143N11WSNDEL2P Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Я виж ТУК. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 (редакция) Да, може би е Крайслер или подобно /Пак Мицубиши де/N11W - 1.8 Expo се води там модела, но SNDEL2P няма такава модификация - има SNDEL2M което е базов клас, 5 ръчни скорости за всички щати без Калифорния. Тоест по този модел частите би трябвало да съвпадат. Редактирано 21 януари 2011 от BAlexandrov Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ttodorov77 Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 Да, може би е Крайслер или подобно /Пак Мицубиши де/N11W - 1.8 Expo се води там модела, но SNDEL2P няма такава модификация - има SNDEL2M което е базов клас, 5 ръчни скорости за всички щати без Калифорния. Тоест по този модел частите би трябвало да съвпадат.отпред на маската има ето тази емблема а отзад пише mitsubishi space runner na koe da wqrwam ne znam Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Eagle_Vista Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МИХТИ Публикувано 21 януари 2011 Сподели Публикувано 21 януари 2011 (редакция) А леле :icon_doh: Е такова не бях виждал :blink: А тия хора като се чудат как да се разберат за марката и слагат орел.Така и с ОРЕL в Англия .Няма няма и сложат орлето отпред. :hysterical:А всъщност съм карал ЕКЛИПС с орел на моската .Какъв трябва да се води? :icon_hmm: п п SCANIA дали има друго име :hysterical: Редактирано 21 януари 2011 от МИХТИ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icomitsu Публикувано 28 юли 2011 Сподели Публикувано 28 юли 2011 (редакция) А пък при мен нещата, ето така ги докарах: J - Япония М - Мицубиши В - леки автомобили L - 5 врати N - мех (ръчни) скорости E - Галант A - лек 2 -.........( ? ) W - специален( ? ) W - 1998 Y - Нагояи шест цифри за двигателя! Кое обаче показва, че е комби, че е бензин? Редактирано 28 юли 2011 от icomitsu Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluffer Публикувано 28 юли 2011 Сподели Публикувано 28 юли 2011 (редакция) J - Япония М - Мицубиши В - леки автомобили L - 5 врати N - мех (ръчни) скорости E - Галант A - лек 2 -.........( ? ) = 2.0 Бензин W - специален( ? ) = комби W - 1998 Редактирано 28 юли 2011 от bluffer Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dedhen Публикувано 25 януари 2012 Сподели Публикувано 25 януари 2012 Здравейте, по една не толкова щастлива случайност от вчера съм ви колега по марка. Казвам "не толкова" защото трябваше да стане неприятен инцидент, за да сменя колата. Та, след, като катастрофирах мой приятел ми предложи стария му Галант, който обаче ми направи доста добро впечатление още от първите няколко километра, въпреки не особено доброто състояние, в което се намира. Главното ми притеснение е, че колата е правена за американския пазар и не знам дали ще мога да намирам части за поддръжката. Това е информацията, с която разполагам за сега. Скоро ще кача и снимки. Благодаря предварително за съдействието и ви пожелавам приятрн ден! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hristo_74 Публикувано 11 март 2012 Сподели Публикувано 11 март 2012 Здравейте колеги,от скоро се сдобих с pajero 2.5 D автоматични скорости с десен волан, по документи е 2001г но сам сигорен че не е и немога да разбера точно коя година е пробвах с номера на шасито но се оказа че е твърде къс и трябвало да е 17 цифрен колата е и бес АБС етого номера V444033847 а на двиг. 4D56EV1288 благодаря ви предварително Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
s_mitko Публикувано 11 март 2012 Сподели Публикувано 11 март 2012 JA3GX56R5MZ005433Някой може ли да помогне на колата с тоя ВИН искам да разбера какви са валовете , но в никой от декодерите тук не изкача ? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Julien Публикувано 1 февруари 2013 Сподели Публикувано 1 февруари 2013 Малко помощ от мен: J M B S R E A 5 A X Z 1 2 3 4 5 61 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 № Наименование Съдържание1 Фиксирано значение J Азия2 Распределителен канал М Японски канал3 За продажба в A - За Европа, с десен волан В - За Европа, с ляв волан4 Тип каросерия S - Четириврат седан L - Четириврат универсал5 Тип трансмисия N - 5-степенна механична R - 4-степенна автоматична6 - 7 Разработка ЕА - GALANT8 Двигател 2 - 4G63: бензинов, 1997 см3 5 - 6А13: бензинов, 2498 см3 6 - 4D68: дизел, 1998 см39 Тип классификация A - Пътнически автомобил10 Година на производство V - 1997 X=199911 Завод Z - Okazaki Motor Vehicle Works12 - 17 Номер серия - - EA5ASRGEQL6C № Наименование Съдържание1 Разработка ЕА:MITSUBISHI GALANT2 Тип на двигател 2: бензинов двигател 2000 см3 5: бензинов двигател 2500 см3 6: дизел 2000 см33 Тип автомобил А: пътнически W: универсал4 Конструкция купе S: 4х-врат седан L: 4х-врат универсал5 Тип трансмисия N: 5-скоростна механическа КПП R: 4-скоростна АКПП6 Тип на автомобила J:GLX H:GLS G: V6-247 Особености конструкция двигателя Е: Разпределено впръскване; един распределителен вал F: Турбокомпресор с междинен охладител на въздуха8 Характеристика на изпускателната система Q: С катализатор None: Без катализатор9 Разположение на волана L: Ляв R: десен10 Пазар 6: Европа 6С: Централна Европа Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svet Публикувано 19 февруари 2013 Сподели Публикувано 19 февруари 2013 Здравейте колеги!Моят VIN e:JMASNEA2A1Z000260.Всичко ми е ясно Галанта е 2001г по VIN,но е регистриран в Англия на 13.10.2000г(не че нещо важно).Предстои ми премахване на катализатора и искам да знам колата колко к.с. е 136 или 133,защото ако е 133 ще ми трябва"емулиране на сигнала" за втората ламбда сонда. :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SNS Публикувано 19 февруари 2013 Сподели Публикувано 19 февруари 2013 По VIN номер излиза, че е произведен 03.06.2000г. Мисля, че е 133к.с., но не мога да ти гарантирам на 100% Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevensgr Публикувано 19 февруари 2013 Сподели Публикувано 19 февруари 2013 Така като гледам са 2 ламбда сондите,би трябвало да си с 133 к.с. двигателя. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.