Threatmore Публикувано 15 ноември 2019 Публикувано 15 ноември 2019 VIN код: JMBXJCW7W8Z002653Модел: OUTLANDER(EUR/MMC-PROD.)Модификация: 2200DIESEL [CW7W]Класификация: H-LINE(4WD/7SEATER/EURO4),6FM/T LHD [XJXFZL6]Опции: A08Код цвят купе: A31EКод цвят салон: 58XДата: 2007.09.3Регион: Европа AK3 : ACTIVE STABILITY CONTROL SYSTEMJ46 : AUDIO SYSTEM (3)P88 : COLOR DOOR OUTER HANDLEB44 : SIZE-UP AL/WHLMA5 : SCUFF PLATEP07 : SPECIAL ORNAMENT OR MARKVF1 : SMART ENTRYXP1 : CENTRAL EUROPE SPECS40U: TEL COMUNICATION SYSTEM + RAIN SENSORQV4 : DISCHARGE HEADLAMPQ85 : BACK SENSORS2B4: BACK SENSOR + SMART ENTRYN77 : PRIVACY GLASSQ56 : HEADLAMP WASHER (JET TYPE)E43 : MUFFLER CUTTERS1JG: MULTI VISION + SMART ENTRYS22P: MULTI VISION+LEA ST,ACC SCKT,C/SNSR,A/BAG,S/ENTRYV75 : ROOF CARRIER ATTACHMENT(B)VS1 : RAIN SENSORS40R: ASC + H/LP WSHR + RAIN SENSORZR2 : DVD VIDEO REGION (2)QV6 : TEL COMMUNICATION SYSTEMTRR : QXX + VXXS1KJ: ASC + AUDIO SYSTEM, MULTI VISIONQX6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM (B) Щом те влече :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Цитат
Rusnaka kushlev Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително, Цитат
Гуидо Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително,Десетия знак е годината.ако е А е 2010г.В -2011г и т.н. Цитат
Гуидо Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително,П.П. Май Канадеца по ще ти пасва. Цитат
Гуидо Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително,Грешно си преписал номера от снимката на лепенката.Там 10 тия знак е D ,не 0 и така тъмно сивия лансер е 2013г. Цитат
Miroslav Публикувано 12 март 2020 Публикувано 12 март 2020 Автомобила е 2000 бензин, с вариаторна кутия и от Канада = на много финансови проблеми в бъдеще. Цитат
Гуидо Публикувано 13 март 2020 Публикувано 13 март 2020 Автомобила е 2000 бензин, с вариаторна кутия и от Канада = на много финансови проблеми в бъдеще.С кутията ли? Цитат
Miroslav Публикувано 16 март 2020 Публикувано 16 март 2020 С кутията ли? Да, но все пак имай в предвид, че в момета (от няколко години) вноса на части през официалните канали за автомобили произведени за регион Америка и Канда е невъзможен - когато става въпрос за части, които са специфични за модела произвеждан в този регион. Също така не рядко има проблем и с диагностичната апаратура за такива автомобили, пак официалните тестери на Мицубиши ще им е необходима база данни за Америка или Канада, а тъй като това струва не малко, няма сервиз който да инвестира в покупката на софтуер за няколко автомобила. Въобще покупката на автомобил от Америка и Канада трябва много внимателно да се прецени, защото риска да си създадеш скъпоструващи "занимания" в бъдеще въобще не е малък. Цитат
Гуидо Публикувано 16 март 2020 Публикувано 16 март 2020 Да, но все пак имай в предвид, че в момета (от няколко години) вноса на части през официалните канали за автомобили произведени за регион Америка и Канда е невъзможен - когато става въпрос за части, които са специфични за модела произвеждан в този регион. Също така не рядко има проблем и с диагностичната апаратура за такива автомобили, пак официалните тестери на Мицубиши ще им е необходима база данни за Америка или Канада, а тъй като това струва не малко, няма сервиз който да инвестира в покупката на софтуер за няколко автомобила. Въобще покупката на автомобил от Америка и Канада трябва много внимателно да се прецени, защото риска да си създадеш скъпоструващи "занимания" в бъдеще въобще не е малък.Питам ,защото притежавам такъв лансер от 20 .05 2010 г,но с РЪЧНИ скороси,внос от САЩ /Ню Джърси/и това което го пишете НЕ е така. Цитат
Miroslav Публикувано 16 март 2020 Публикувано 16 март 2020 Питам ,защото притежавам такъв лансер от 20 .05 2010 г,но с РЪЧНИ скороси,внос от САЩ /Ню Джърси/и това което го пишете НЕ е така. Нямам против, щом си сигурен, възможно и да греша. Цитат
cameraman Публикувано 22 юни Публикувано 22 юни Някъде има ли безплатна VIN търсачка? безплатна VIN търсачка?... Искам да погледна малко HISTORY за моята красавица.. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 22 юни Автор Admin Публикувано 22 юни https://mitsubishibg.com/ -> Клубна зона -> Vin декодер за Мицубиши 1 Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 23 юни Автор Admin Публикувано 23 юни Ако искаш история има платени сайтове, в които обикновено ти взимат парите и не показват цялата история на колата. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.