Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

VIN код: JMBXJCW7W8Z002653

Модел: OUTLANDER(EUR/MMC-PROD.)

Модификация: 2200DIESEL [CW7W]

Класификация: H-LINE(4WD/7SEATER/EURO4),6FM/T LHD [XJXFZL6]

Опции: A08

Код цвят купе: A31E

Код цвят салон: 58X

Дата: 2007.09.3

Регион: Европа

AK3 : ACTIVE STABILITY CONTROL SYSTEM

J46 : AUDIO SYSTEM (3)

P88 : COLOR DOOR OUTER HANDLE

B44 : SIZE-UP AL/WHL

MA5 : SCUFF PLATE

P07 : SPECIAL ORNAMENT OR MARK

VF1 : SMART ENTRY

XP1 : CENTRAL EUROPE SPEC

S40U: TEL COMUNICATION SYSTEM + RAIN SENSOR

QV4 : DISCHARGE HEADLAMP

Q85 : BACK SENSOR

S2B4: BACK SENSOR + SMART ENTRY

N77 : PRIVACY GLASS

Q56 : HEADLAMP WASHER (JET TYPE)

E43 : MUFFLER CUTTER

S1JG: MULTI VISION + SMART ENTRY

S22P: MULTI VISION+LEA ST,ACC SCKT,C/SNSR,A/BAG,S/ENTRY

V75 : ROOF CARRIER ATTACHMENT(B)

VS1 : RAIN SENSOR

S40R: ASC + H/LP WSHR + RAIN SENSOR

ZR2 : DVD VIDEO REGION (2)

QV6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM

TRR : QXX + VXX

S1KJ: ASC + AUDIO SYSTEM, MULTI VISION

QX6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM (B)

Щом те влече :icon_thumbup::)

:mitsu-smiley:

• преди 3 месеца ...
Публикувано

Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провери

Благодаря ви предварително,

Публикувано

Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провери

Десетия знак е годината.ако е А е 2010г.В -2011г и т.н.

Публикувано

П.П. Май Канадеца по ще ти пасва.

Публикувано

Грешно си преписал номера от снимката на лепенката.Там 10 тия знак е D ,не 0 и така тъмно сивия лансер е 2013г.

Публикувано

С кутията ли?

Да, но все пак имай в предвид, че в момета (от няколко години) вноса на части през официалните канали за автомобили произведени за регион Америка и Канда е невъзможен - когато става въпрос за части, които са специфични за модела произвеждан в този регион. Също така не рядко има проблем и с диагностичната апаратура за такива автомобили, пак официалните тестери на Мицубиши ще им е необходима база данни за Америка или Канада, а тъй като това струва не малко, няма сервиз който да инвестира в покупката на софтуер за няколко автомобила. Въобще покупката на автомобил от Америка и Канада трябва много внимателно да се прецени, защото риска да си създадеш скъпоструващи "занимания" в бъдеще въобще не е малък.

Публикувано

Да, но все пак имай в предвид, че в момета (от няколко години) вноса на части през официалните канали за автомобили произведени за регион Америка и Канда е невъзможен - когато става въпрос за части, които са специфични за модела произвеждан в този регион. Също така не рядко има проблем и с диагностичната апаратура за такива автомобили, пак официалните тестери на Мицубиши ще им е необходима база данни за Америка или Канада, а тъй като това струва не малко, няма сервиз който да инвестира в покупката на софтуер за няколко автомобила. Въобще покупката на автомобил от Америка и Канада трябва много внимателно да се прецени, защото риска да си създадеш скъпоструващи "занимания" в бъдеще въобще не е малък.

Питам ,защото притежавам такъв лансер от 20 .05 2010 г,но с РЪЧНИ скороси,внос от САЩ /Ню Джърси/и това което го пишете НЕ е така.

Публикувано

Питам ,защото притежавам такъв лансер от 20 .05 2010 г,но с РЪЧНИ скороси,внос от САЩ /Ню Джърси/и това което го пишете НЕ е така.

Нямам против, щом си сигурен, възможно и да греша.

• преди 5 години ...
Публикувано

Някъде има ли безплатна VIN търсачка? безплатна VIN търсачка?... Искам да погледна малко HISTORY за моята красавица..

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...