Rusnaka kushlev Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително, Цитат
Гуидо Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително,Десетия знак е годината.ако е А е 2010г.В -2011г и т.н. Цитат
Гуидо Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително,П.П. Май Канадеца по ще ти пасва. Цитат
Гуидо Публикувано 11 март 2020 Публикувано 11 март 2020 Здравейте,аз съм нов и искам да се сдобия с една кола, Мицубиши Лансер от Канада ето ще напиша,рама която видях на една табела.,JA32U2FU50U609598, човека който е продава,казва че е 2013год.може ли някой да ми каже как да се провериБлагодаря ви предварително,Грешно си преписал номера от снимката на лепенката.Там 10 тия знак е D ,не 0 и така тъмно сивия лансер е 2013г. Цитат
Гуидо Публикувано 13 март 2020 Публикувано 13 март 2020 Автомобила е 2000 бензин, с вариаторна кутия и от Канада = на много финансови проблеми в бъдеще.С кутията ли? Цитат
Гуидо Публикувано 16 март 2020 Публикувано 16 март 2020 Да, но все пак имай в предвид, че в момета (от няколко години) вноса на части през официалните канали за автомобили произведени за регион Америка и Канда е невъзможен - когато става въпрос за части, които са специфични за модела произвеждан в този регион. Също така не рядко има проблем и с диагностичната апаратура за такива автомобили, пак официалните тестери на Мицубиши ще им е необходима база данни за Америка или Канада, а тъй като това струва не малко, няма сервиз който да инвестира в покупката на софтуер за няколко автомобила. Въобще покупката на автомобил от Америка и Канада трябва много внимателно да се прецени, защото риска да си създадеш скъпоструващи "занимания" в бъдеще въобще не е малък.Питам ,защото притежавам такъв лансер от 20 .05 2010 г,но с РЪЧНИ скороси,внос от САЩ /Ню Джърси/и това което го пишете НЕ е така. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.