Премини към съдържание

icomitsu

Потребител
  • От него общо

    60
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    GALANT 2.0 98г комби
  • Интереси
    РИБОЛОВ

icomitsu's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не е реклама, не е СПАМ! Привет колеги, много отдавна не съм влизал и (в темата), но искам тука да БЛАГОДАРЯ на: 1. Каравел сервиз за успешния монтаж на Гу - ГИ romano, 48 l, 2. Най-вече на Пламен за ремонта след моя гаф м. май '13 Сега Галанта вече е кола-мечта: искаш 130, караш с 130, ... искаш 160, имаш ги, твой са! Е-еее,после на колонките свят ми се "завива" при 12-13 l/100klm и нагоре, ама знам къде съм!
  2. icomitsu

    Лампа на таблото светна?

    Течности има достатъчно, дори и над max-а! Много ти благодаря за съвета, колега! Започвам да се замислям за нивото на маслото (вж горния пост), ако е там проблема съм извадил голям късмет!
  3. icomitsu

    Лампа на таблото светна?

    Или, може би, отговора е тука http://dashboardsymb...vel-indicators/
  4. icomitsu

    Лампа на таблото светна?

    Здравейте колеги! Яви ми се подобен проблем, затова ползвам тази тема за споделяне: На Галант 2.0; 4G63; 98 г започна да ми присветва горе вдясно жълта лампа с изображение "лейка и под нея три вълнички", описвам по детски, защото я няма тука Интересното е, че угасва веднага и само при изключване от скорост! Течности и масло има, няма повишаване на температурата. Не съм "в час" с тези автомобили, но много "ме кефи" галантния звяр и Ви моля за съвети! Предварително Ви благодаря!
  5. Много съм благодарен на колегата SLX, при мен не светеха копчетата за предни и задни "допълнителни" светлини.
  6. icomitsu

    Камери на пътя.

    Скораст [km/h]: - измерена - 66 - ограничение - 50 - превишена - 16 -НАКАЗУЕМО ПРЕВИШЕНИЕ?????? -13 .... Ви е наложена глоба 50 лв Някога събирах фотоснимки в албуми, сега поради големината им (А4) са вече в ... папка! Ама, хич не е на добре!
  7. icomitsu

    Стeлки Галант София

    Не ми се вярва за цена от 12 лв/м2 на мокет, но ... кой как го намери! На предните от страна на вратите на черния мокет е "извезан" червен надпис MITSUBISHI.
  8. Отговорност за действия и предложения! Жив и здрав!

  9. Здравейте колеги! Искам да опиша мойте "наблюдения" относно ГИ на "Romano", дано съм полезен: Имах щастието да монтирам " ГИ на "Romano", и ето мойте констатации: Бутилка 47л;Зарядка на газ: 39л Пробег: комбинирано и по отношение на индикациите - около 110 клм - угасна четвърта лампа - около 170 клм угасна трета лампа - около 210 клм угасна втора лампа - около 240-250 клм пробег вече светеше само "червената" (резерв), а не знаех колко е той - при 310 клм вече бях "уплашен" в зоната за резерв за разхода и реших все пак да видя какво става: заредих на "Петрол" и то точно 31 литра! Може би при празна "бутилка" разхода да покаже 11-12/100 л/клм! Определено, за себе си съм доволен! ...... Скоро ще съм "на преглег в Каравелгаз" за консултации и коментари! Здраве и успехи!
  10. Съгласен съм и те подкрепям! Всеки има право на мнение и коментар от своя опит! Преди години "специалисти" ми препоръчаха дори "нитротулол" за добавка в бензина - повишавал октановия индекс, прочиствал, продухвал, успокоявал, "дрън та брън", и т.н. На практика, не усетих чак такива способности, но трябваше да пробвам! Сега, за много от т.нар. "купешки добавки" не искам и да чувам, НО една такава добавка "РЕСУРС" за маслото в двигателя ме доведе до ремонт на двигателя! Имам и свидетели във форума за този "неприятен случай"!
  11. Ама Ренде, все пак! Пламене, аз искам да знам какво да очаквам сега! Разходи винаги има и ще има! И проблеми, също! Но, колко и какви? И не съжалявам, защото за решението ми никой не е повлиял!
  12. Много си прав колега! Грешката е моя: http://galspace.spb.ru/index43.html Благодаря ти! Здраве и успехи!
  13. Съжалявам колега, явно има някаква заблуда тука! Извинявам се на всички за дебата! Управлявам МПС-та от '84 год досега, както източни, така и западни! Защо помисли, че това е първия ми автомобил с "газова уредба"? Факта е, че "боготворя" Галанта си и питам, и ще питам за всичко! Не е спам, не е реклама: последният ми Renault 21 (1.7i, 92 год), ме возеше от София до Кавала и обратно с разход 7.5 л/100 клм газ при съвсем елементарна ГУ. Какъв е проблема да споделям констатираното от "вчерашната ми ГУ"? За "далаверата": за сега я няма, ама нали все пак има надежда! А, относно 2-те ракии, не смятам, че тука и така може да се коментира! Допускам, че сме били в една компания без да се познаваме! И, нали истината се ражда в спора! Съжалявам! Здраве, късмет и успехи!
  14. Деймос и Фобос = чувал съм само за двата спътника на Сатурн = Ужас и Страх
  15. Твойта "печка" малолитражка ли е? Временни малки разходи = по-късни АДСКИ нерви по майстори ... Сполай ти здраве и безпроблемни пътувания! NB: Нека в тази тема се коментира варианта "Газ - Бензин", а не мнения за дизел, керосин, водород и т.н.
×
×
  • Създаване...