Премини към съдържание

eminempire

Потребител
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което eminempire е написал

  1. Cool според това колата ми е: 1 Страна-производител — USA 2 Производител — Mitsubishi 3 Тип транспортно средство — Леки автомобили 4 Tип каросерия — 3 врат седан 4 (За САЩ и Канада) Код на пасивна безопасност— Няма описание за “М” 5 (Без САЩ и Канада) Kод на предавките — Механични 5 скорости 5 (За САЩ и Канада) Моделен ред — 3000GТVR4 6 (Без САЩ и Канада) Моделен ред — Няма описание за “D” 7 Серия/версия — Super Deluxe (GLS) 7,8 (Без САЩ и Канада) Код на двигателя – 3,2 8 (За САЩ и Канада) Тип каросерия — 5 врати универсал 9 (Без САЩ и Канада) Тип на автомобила — Лек 10 Година на производство — 1997 11 (За САЩ и Канада) Место на комплектация — Блумингтън (1982- 90) /DSM (Diamond Star) 1991-97 4MBMND32AVE00….
  2. Преди месец колата започна да пали трудно. До момента в който три дена след последното каране не можех да я запаля. В акумулатора трябвало да се долее дестилирана вода. Един професор ме съветва, че може и минерална. Налива той, всичко ок, чак и датчика в акумулатора си свети в зелено. Браво, оправихме проблема си викам, хубаво е да се довериш на знаещи хора! След няколко дена разбрах, че акумулатора се е пре*бал напълно. Ексайд, гаранционния му срок е до 08. Както ме бъзика едно приятелче от близкия сервиз е било по-добре чешмяна водя да му налея. Но така е при хората, които не се учат от грешките на другите... Сега Еклипса не може да поддържа 900 оборота. Голям смях е на светофара, докато се науча с левия крак да натискам спирачка, а с десния да внимавам да не изгасне колата. Мисля, че заради акумулатора цялата система се напряга и всичко може да се пре*бе. Някои лампи в купето не светят, dvd-то си изгасва, когато поиска... Моя съвет като на нищо-неразбирач е да слагате най-големия и скъп акумулатор, който може да се побере! А след това да внимавате мангалите да ни ви го харесат! И все пак, ако имате други идеи защо, колата може да гасне - споделяйте.
  3. И на мен ми беше счупено огледалото. Поръчах от Ратола такова струва 110 лв. Чаках два месеца да ми кажат, че е спряно от производство и не може да се намери. И преди два дена в Бургас един майстор ми изряза същото, тонирано за 17 лв ...баси кефа!
  4. Не няма. Но сега поне камерата може да се включва с едно копче...по всяко време.
  5. Да, но така пък щеше да работи постоянно. На мен ми трябваше този сигнал или това бутонче, което включва задните светлини (стопове), когато се смени на задна. Не знам къде е, но всичко вече е ОК!
  6. Стана ама аз си измислих отделно копче инак камерата щеше да се включва при всяко натискане на спирачката... :icon_thumbup: ПС: IVAN VR4x4 мисля, че такова DVD може да се намери вече за под 2 бона, но от USA :beer:
  7. Thanks! А към коя жичка ще е най добре да се прихвана? Дали, ако просто дръпна едно +че от задните светлини и го свържа с отбелязаното на снимката ще стане? http://i.data.bg/08/09/30/1178237_t.jpg
  8. Здравейте! :hi: Искам да ве попитам къде се намира и от къде мога да изкарам сигнал за заден ход на :mitsu-smiley: Eclipse 97..? Имам камера за заден ход , която за да работи трябва да се свърже с reverse-gear signal input. :drinks:
  9. Моята японка. http://i.data.bg/08/09/21/1163852_orig.jpg http://i.data.bg/08/09/21/1163854_orig.jpg
×
×
  • Създаване...