Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

stevensgr

Потребител
  • От него общо

    2,107
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

Всичко което stevensgr е написал

  1. Продавам дроселова клапа за Галант 2.0 на 80 000 км. Цена 20 лв. Телефон 0898614244 Светлозар. Пишете ми на вайбър за снимки.
  2. В добро състояние, без скъсано или протрито. Цена 70 лева. 0898614244 Светлозар.
  3. stevensgr

    Въпрос за носач

    Покарай малко и пак ще говорим за Yamato-то.
  4. stevensgr

    ABS датчик Галант V6 24V

    Какво се занимавате с глупости, датчика цял не се вади, затова се купува втора ръка цял шенкел, сменяш го и си ти човека.
  5. Опитай се да познаеш защо се изпотява? А това, което си направил не е решение, а ганьовска простотия.
  6. Провери датчика на коляновия вал Андрияне.
  7. Не си видяла, защото няма серийно такава лайсна на бронята.
  8. stevensgr

    Хмм, светна ми SRS ...

    Без седалки не се дава на контакт и не се пали колата, колега. Ако е неизбежно, се откача буксата на SRS компютъра и като се сложат седалките, чак тогава се закача. Иначе без диагностика, няма да изгасне лампата.
  9. Аз се чудя как да повдигна задницата,че така е много ниска,само на 2-3 пръста от гумата. Нови амортисьори евентуално, пружините ги смених с нови.
  10. Колеги, това чудо, което зарежда се казва алтернатор. Милене отиди да ти го свалят и отремонтират преди да е спрял да зарежда напълно. Сменят му се диодния блок (реле регулатора) и четките,почиства се, лагери евентуално и си готов. Ако е надран колектора, тогава вече се търси нов колектор.
  11. Без да ги извадиш няма как да разбереш с кои шлици е, първо провери, тогава поръчвай.
  12. stevensgr

    Долен прав носач

    Сефте чувам за ляв и десен прав носач, напълно еднакви са си.
  13. stevensgr

    Долен прав носач

    Продават се само тампони за кривия носач.
  14. Остави водната помпа, смени термостата и антифриза, ако можеш и промий системата, и ще видиш, че ще се оправи.
  15. Компютъра трябва да е за твоя двигател, не за фейслифтовия. Вземи и ключа на донора, иначе няма как да запалиш. Имах такъв проблем, може да се ремонтира ECU-то, но за съжаление човека вече не работи в България.
  16. Продавам стандартни задни пружини за Галант ЕА (97-03), марка Lesjofors. Телефон 0898614244 Светлозар. Цена 80 лева за двете. http://media.snimka.bg/s1/6281/038806819-big.jpg?r=0
  17. stevensgr

    Долен прав носач

    Смени марката,аз също преди месец го смених моя Ямато, еми не са достатъчно качествени. Сложих Meyle, да видим те колко ще изкарат.
  18. Това е ясно с оригиналния номер, така и купувам части. Въпроса беше за доволни от определена марка пружини след години на "тестове".
  19. Колеги, ще сменям задните пружини на Галанта. Искам да е стандартно висока задницата - 4 пръста над гумата, не като сега трудно 2. Към каква марка и модел пружини да се насоча, търся стандартни и с добро качество, колко навивки трябва да са, дебелината каква да е? Благодаря ви предварително.
  20. За да не пали цилиндър на този двигател, трябва да има или дефектна свещ, или развалена бобина или кабел. Другото е бензинова дюза, но на газ не трябва да го прави тоя проблем. Провери самите букси на бобините да няма там нещо нередно,я оксидация,я скъсан кабел. Има един много рядко срещан момент, когато пролема е в компютъра, случи ми се, но при мен даваше 2-ри канал, че не подава сигнал към бобината след като колата минеше 2200 оборота,под тях си работеше нормално. Пробвай следното: като запалиш двигателя, извади първо буксата дясната бобина и виж ще се промени ли работата на двигателя, включваш я и след това вадиш и лявата. Напиши какво става след тази проба.
×
×
  • Създаване...