Премини към съдържание

Dedhen

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    софия

Dedhen's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Dedhen

    Не работи на бензин

    Сега отивам да взема силиконче и ще пробвам да оправя теча, та да видиме. По принцип и аз подозирах стоповете, че има големи фуги между пластмасата и ламарината, а уплътненията са ОК.
  2. Dedhen

    Не работи на бензин

    Задължително се кара и на бензин, два пъти месечно се слага за по 40 лева бензин и изчезва. Сега разбира се няма как да изразходвам бенза, щото не работи, иначе паленето и каране докато загрее е минимума за каране на бензин, а около заплата даже нарочно го харча за да не застоява. Сега се сетих, абе багажника се пълни яко с вода, дайте идея от къде влиза тая вода да я спра, че след дъжд изсипвам по 2-4 литра.
  3. Здравейте, младежи и девойки, да опиша проблема: На газ работи добре колата, но на бензин като подам газ заглъхва и трябва да се натиска педала леко и постепенно за да може да вдигне обороти (на тихи обороти си работи нормално). Гледам винаги да има доволно бензин в резервоара, че съм патил вече от каране на резерва, та не би трябвало да е прецакана помпата. Разбира се ще се ходи в сервиз, но ми се ще, ако някой има предположения да ги сподели- имам свободно време и мерак да почовъркам. Ако има значение Галанта е американски 94 година (европейския е до 93) 2.0 литра 16 клапана едновалов 136 коня. Скоро ще почиствам дюзите на ултразвук, но не мисля това да е причината. Благодаря за вниманието.
  4. Dedhen

    Лупи от Алфа 146 на Галант '99

    Ако стане далаверата, мога да намирам фарове от алфи 145/6 на добри цени. Идеята при тези фарове е, че имат детска болест и след време не могат да се регулират и почват да светят на 2 метра пред колата. Аз съм имал такава алфа и този проблем много ме е тровил. Та, заради този проблем има доста здрави (на пръв поглед) фарове, и ако ги купувате от морга можете да свалите от цената. Просто сваляте капачките на крушките и пробвате да размърдате рефлектора- ако се клати свободно, значи фара е прецакан, а такива вървят по 20 до 40 лева. От друга страна бях гледал за около 200 лева готов модул- ксенон с лупа, направен директно за вграждане в обикновени фарове, и си мисля, че труда + някой друг счупен фар може да достигне тази цена. Другото за, което се сещам е, че при алфовите фарове, крушките стоят зад рефлектора в тунелче, а лупата стои на края на тунелчето и по този начин светлината не се разсейва, а минава през лупата. Ако не се лъжа на мицуто крушката си стои пред рефлектора и няма да се постигне желания ефект.
  5. Dedhen

    Моля, помогнете!

    Колега, в Кобра провери ли
  6. Dedhen

    Вин-декодер (vin -decoder)

    ето една снимка под кабелите за свещите пише 16 valve, от ляво на капачката за маслото
  7. Dedhen

    Вин-декодер (vin -decoder)

    След малко ще ходя да му слагам гуми и ще снимам мотора. А утре DJ Tymbi ще каже какво аджеба е това животно и дали си заслужава да давам пари за него, че предишния собственик е бил доста лош стопанин
  8. Dedhen

    Вин-декодер (vin -decoder)

    Колеги, здравейте, Интересно ми е с какво разполага този двигател, тъй като мненията, които имам до сега са много различни- даже последното е, че мотора е 1.8, а от вин декодерите излиза, че е 2.0. Та интересува ме каква е кубатурата и мощността на мотора. В талона пише, че е 2900 кубика и 75 киловата, но това ще го оправям като прехвърлиме колата на мое име. Ето вина JA3CH46D5PZ016769, надявам се да намерите малко по-подробна информация от мен, защото аз не съм доволен от моите резултати. Поздрави на всички!!!
  9. Dedhen

    Още 1 брой към отбора

    страшен и много добре изглежда с тая кожичка и огромния шибедах, мноооого ме кефи. Да си го караш със здраве и много безаварийни.
  10. Dedhen

    Valeo?!?!

    Здравейте, и от мен. Днес доста се порових за тези VALEO, тъй като си разпродавам другата кола на части (тотална щета) и понеже за оригинален валео съм платил 270 кинта, а е на не повече от 400 километра, сега му искам 150... Да обаче един младеж ми показва оферти за по 160. Предложих му да си купи този от 160- та исках и на вас да кажа: Карал съм и с евтин и със скъп валео и разликата е от земята до небето- с евтиния почва да приритва на първата седмица и изкара 30к км!!! помислих, че съм строшил скорости. С другия все-едно се качих на друг клас кола- меко и плавно потегляне, но само месец трая това удоволствие. Намерих и една тема от друг форум, дано не се разсърдите, но давам линк- плезен е!
  11. Колеги, ще ви разкажа следната историйка, а вие си мислете на татък. В десети клас на класното по Английски език си предадох работата последен. Учителката ми взе листа и започна да чете. След, като прочете цялата ми работа и сложи червено на две-три места ми каза: "Като смисъл работата ти не е най-добрата, но заради малкото правописни грешки, ще ти пиша 6", и ми показа работите на няколко други ученици, ми тя беше писала повече от тях. Въпреки слабата им езикова подготовка, един стана гениален програмист, друг е известен зъболекар, а трети още тогава му личеше, че е много талантлив футболист. Едно от най-начетените момичета в класа, в момента има 4 деца и не знае кои са им бащите :(. П.П. И аз не съм от най-грамотните, но не си спомням всички правила за писане и моля да ме извините за това.
  12. И да увеличават и да намаляват, ние сме си ганьовци и си караме както си искаме. Трябва жесток контрол и яки глоби. Пък нека на местата, на които може да го вдигнат и на 200, все пак има доста сериозни автомобили. Другото е, че всички ги влече да карат в лявата лента, независимо дали карат с 60 или 80, а ти карай, ако можеш със 140.
  13. Здравейте, по една не толкова щастлива случайност от вчера съм ви колега по марка. Казвам "не толкова" защото трябваше да стане неприятен инцидент, за да сменя колата. Та, след, като катастрофирах мой приятел ми предложи стария му Галант, който обаче ми направи доста добро впечатление още от първите няколко километра, въпреки не особено доброто състояние, в което се намира. Главното ми притеснение е, че колата е правена за американския пазар и не знам дали ще мога да намирам части за поддръжката. Това е информацията, с която разполагам за сега. Скоро ще кача и снимки. Благодаря предварително за съдействието и ви пожелавам приятрн ден!
×
×
  • Създаване...