Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

koichev28

Потребител
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    stara zagora

koichev28's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. в крайна сметка никъде не видях препоръки за сервиз и най- вече за Пловдив се интересувам,аз съм от Стара Загора, но тук са греда. галант шестак 163 коня.
  2. koichev28

    Чистачките удрят

    Станааа,супер мерси на всички.
  3. koichev28

    Крушка за стоп светлина

    Хорца ако става дума за третия стоп отзад на задното стъкло,аз за галанта си купих крушка за 30 стотинки,моя галант е 98 година , и крушките ги намерих в първия магазин за части,който видях.От стара Загора съм,тук ще се окаже ,че има всичко. :icon_blush:
  4. koichev28

    Осветление в купето

    Здравейте на всички,аз съм с едно галантче 98 година и таблото ми свети (скучно) жълто, въпроса ми е, като приключите с всичките операции има ли възможност да ми кажете колко струваше цялата игра и ако някой снима докато ги прави тези неша направо ше е уникален.Спрял съм се на бяло-видях едната ви снимка и на лилкавото като в голф 4.,ама не искам да изглеждам като голфче,макар че брат ми кара такъв и си е добре. :icon_bye:
  5. koichev28

    Чистачките удрят

    Мерси много за отговорите колеги-утре се заемам ,че 6те се побъркам иначе :drinks:
  6. Здрасти колега въпроса ми е ,колко струва карбоновото обзавеждане дето е вътре -пепелници и т.н. икора за под двигателя има ли? таблото как свети?неоново ли е?
  7. koichev28

    Чистачките удрят

    ами стои на 3-4 пръста от уплътнението на стъклото,ами лошото е , че не си спомням дали опираше,ама май опираше ама по малко се чуваше. Идеята дали ще може да се свали надолу- има както уточнихме разстояние. :icon_crying:
  8. Здравейте колеги, имам проблем с чистачката на шофьора.Оригиналната чистачка е 51 см , поне тази която свалих, и сложих пак с 51 см обаче опира в гредата-отляво,казаха ми ,че трябва да отвъртя болчето и да прескочи един зъб назад, ама как става?
  9. A здравейте,тъй като модератора ми посочи тази тема, като отговор на моя проблем ,искам да попитам на моя галант двете подгряващи седалки си работят -даже много добре, но ми топли само на кръста-гърба, така го усещам аз ,а къде да бръкна ( жичка,букса) или да направя нещо, за да ми топли на седалищната част и трябва ли да топли там.( под дупето ).
  10. Аз забравих, че мойта е сглобка Корея,не че нещо -просто си помислих че може да е от това ,да ти е жива и здрава колицата както се казва,мойта явно не е толкова поддържана :icon_bye:
  11. проблема е че не го намирам
  12. Ами по повод вратите - и аз имах същия случай, пробвал ли си да ги прибереш от ключалките, просто са провиснали. Аз на моята на 110 направо не се търпеше, сега обрах поне 70 процента от тези шумове :icon_clap:
  13. Имам усещането, че не топли под мен, ами само на гърба-кръста
  14. Помагайте-искам да дам номера на рамата и да знам всичко за моя галант,възможно ли е, мерси предварително :rolleyes:
×
×
  • Създаване...