Премини към съдържание

Емил Димитров

Модератор
 • От него общо

  6,818
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  47

Всичко което Емил Димитров е написал

 1. Ако някой иска само джантите, аз ще взема гайките
 2. Здравей. Ето и моето лично мнение. Според мен, смяната на уплътненията на клапаните няма да ти реши проблема, защото аз смятам че той се крие в сегментите (масло-събирателните). Иначе, поне на стария колт на жената, съм сменял вложките на клапаните без да свалям главата. Относно задницата, нямам наблюдение как е изпълнено при галант, но при мен имаше проблем със стабилността от тампоните в шенкелите. Монро доколкото си спомням, дават живот на амортисьорите си ориентировъчно 80 хил. км., казвам го с мисълта, че това са неща които се сменят на изминати километри, а не на години В крайна сметка можем само да изказваме хипотези тук... Поздрави!
 3. Възможно е, голяма част от гамата на мицубиши, да имат проблеми със кривенето на дискове (други марки също се оплакват), но чак да се генерализира, че всички са така... Ми аз имам два колта от различни поколения. Моят е 25 годишен, като аз го карам къде 15 години вече...Смених оригиналните дискове от износване....след което сложих на доверие, някакви боклуци с които колата отказа да спира. После сложих TRW и от години си карам с тях и нямам грижи. Криви дискове не съм имал. Колта на жената е 2007-ма година. С него също нямаме никакви грижи. Караме го с дисковете и накладките с които дойде от Швейцария. И само да спомена, че аз не си жаля колата, понакарвам я прилично... Поздрави!
 4. Пред пасажерската врата, в дясно от жабката. Хванат е странично. Поздрави!
 5. Към колегите, на които логин и потребителското име е различно и не могат да се логнат. Използвайте си същата парола но, потребителското име за логване.
 6. Здравейте! Не съм виждал автомобил, при който спирачните тръбопроводи да са едно цяло. Обикновено е тръба - маркуч - тръба (все пак колелата се движат нагоре/надолу). Подменят се маркучите, когато са остарели - в случая виждам, че карате сравнително нов автомобил. Тръбопроводите се подменят при повреда. Поздрави!
 7. Да и температура...Дори когато температурата е под 3 градуса, премигва при палене и издава звуков сигнал, като предупреждение
 8. Проблема с дисплея, се оправя след пре-запояване на чипове. Най-добре се свържи с Milen_Z, ако не е претоварен с работа, да му го изпратиш по еконт, да ти го отремонтира. Поздрави!
 9. "Гаража ми се намира на няколко метра от къщата " - ако се зачетем, ще разберем, че колегата говори за къща и гараж, а не за много-фамилна жилищна сграда. Дори и да има 1 - 2 имота, със съседи които имат wi-fi мрежи, не можем да говорим за натовареност на 2.4 ghz честотната лента. А тя както знаем, е по-пробивна и точно нея трябва да използва за да стигне до гаража си, щом се държи на безжичната свързаност. 5G рутери няма. Между 5G клетъчна свързаност и 5GHz wi-fi има голяма разлика. Поздрави!
 10. Въпроса е, дали ще покрие очакванията
 11. Вариант едно: използване на PowerLine адаптери, за мрежови пренос по ел. мрежата на имота. (И къщата и гаража трябва да са на едно захранване, както се предполага, че е). Вариант две: монтиране на външна Точка за достъп на къщата. Вариант три: използване на усилватели на обхвата (Range extender). Вариант четири: използване на стар рутер като репиитър (ако позволява). Поздрави!
 12. Така е най-правилно.... Имах го това очакване аз, с тази дата близка до изборите
 13. Звъннете ТУК и попитайте за оригинални сЕгменти. Поздрави!
 14. Здравей! Жената кара такъв колт. Лоста се движи нормално. Количката е супер и се движи вече няколко години без проблеми. Поздрави!
 15. Явно е, че става дума за проблем със запалителната система. Ако свещите и кабелите са изрядни, то вероятно проблема се крие в комутатора който е имплементиран в делкото. Поздрави!
 16. Емил Димитров

  Colt 5 Помощ

  Изгорял е предпазител почти сигурно. Освен тези под волана, има и в коша зад акумулатора, затворени в черна кутия. Предполагам ги вадите и замервате, а не ги гледате на око. Поздрави!
 17. То, почти сигурно тропането е от тампоните на стабилизиращата щанга. Евтини са, но... трудно се хващат да ги сменят майсторите /неприятно се сменят, а не могат да ти вземат много пари :D/. Ако ще ги сменяш сам, трябва да си търпелив и малко изобретателен. Задължително трябва да вдигнеш предницата във въздуха, за да увиснат носачите, инак забрави да бръкнеш, за да развиеш болтчетата на планките.
 18. В предните врати има пластмасови адаптори. По спомен влизаха 130 мм, а отзад 165 мм. Все пак провери, не е трудно. Отзад просто откопчаваш решетките, а от пред се сваля кората на вратата. п.с. Сега видях, че дори сме го коментирали в темата по-напред...
 19. СЪОБЩЕНИЕ: Тази събота 01.08, ще се проведе сбирка на клуба, от типа иедение и пиение в горЪтЪ. По точно в гората под село Орешак. Ще сме там около 9.30 сутринта. Който има желание може да ми се обади на 0888 793 сто четиридесет и осем :drinks:
 20. А при подаване на контакт, чек-енджин иконата светва и после угасва след като си направи проверките ЕКУ-то?
 21. И според мен е някой от датчиците на колянов или разпределителен вал. Би трябвало когато ти прави този проблем, чек-енджин иконата на таблото да ти светва и да има регистрирана грешка в ЕКУ-то. Направи диагностика.
×
×
 • Създаване...