Премини към съдържание

siska1709

Потребител
  • От него общо

    40
  • Регистрация

  • Беше тук

За siska1709

  • Рожден ден 09/17/1989

Местоживеене

  • Град
    Русе/Варна

Интернет контакт

  • AIM
    siska_1709
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.0 GTI 16v 4WD; Pajero 2.8 intercooler turbo

siska1709's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. siska1709

    Среща в Русе

    За съжаление ще съм във Варна до началото на Септември. Иначе на вас пожелавам приятно изкарване и дано наистина се съберете повечко хорица :drinks:
  2. siska1709

    Среща в Русе

    Ако ми свършат лекциите, до тогава, пишете ме и мен. Тъкмо да представя новата си придобивка :mitsu-smiley:
  3. Това митсу си стоеше на тротоара пред "Магнолия" и имаше стикерче от форума, аз бях с Русенското "Pajero" http://media.snimka.bg/9186/024626560-special.jpg?r=0
  4. Вчера сив Габровси Галант, по пътя Русе - София. Голям красавец :icon_thumbup:
  5. siska1709

    Среща в Русе

    Не намирам нищо лошо в това, ако ще и от Каспичан да е, стига човека да е точен... п.п пък и нали със Свищокио сме си побратими :drinks:
  6. siska1709

    Среща в Русе

    аз отново съм по сервизи... :argue: а невърви на среща на митсубиши да пристигна с немец...иначе с удоволствие бих присъствала :rulez:
  7. Благодаря ви за отговорите, тази седмица ще видим, какво ще направим по въпроса...и дано вече стане, че да си подкарам отново галантчето, че аман от немци
  8. Привет колеги, имам следния проблем - моя галант изхвърля хидравличното масло през казанчето, сменена е помпата, но няма разлика, бях вече при двама майстори, но и двамата ми казват, че незнаят, от какво може да е. Моля дайте съвет, според вас каква може да е причината? Галанта ми е 1989г. 2.0 GTI 16V 4*4 150hp Благодаря ви предвариелно. :rulez:
  9. siska1709

    Среща в Русе

    ...поради "лека" профилактика, любимият ми автомобил е в сервиз, и не знам кога ще излезе от там, защото майсторите нещо се запъват и немогат да разберат къде е проблема :mad: ...ако по - някаква случайност е готов, нямам нищо напротим за едно събиране.
  10. siska1709

    Среща в Русе

    Идеално, само дано съм се върнала от път до уречения час...а относно мястото - нямам претенции, където е удобно на повечето. П.П. И този път ще има снимки
  11. siska1709

    Среща в Русе

    Този път нямаше снимки, защото просто нямаше кой да носи апаратче, но от следващата сбирка, непременно ще има - лично се заемам с това :icon_thumbup: П.П. А дано и в най - скоро време, наистина имаме възможността да се видим и на живо.
  12. siska1709

    Среща в Русе

    Привет на всички и честита пролет... Та сега да си дойда на думата...на срещата, която се проведе на 21-ви, с останалите колеги, решихме да отправим едно предложение към всички - един път месечно, да имаме определена дата за срещи (да речем всяка последна неделя от месеца) и така да създадем някаква традиция и в нашия град :drinks: Чакаме отзиви и предложения. С. Петрова :mitsu-smiley:
  13. siska1709

    Среща в Русе

    Там съм, където и да е, :rulez: но все пак мисля, че ще е по-удобно на К2, заради по-големия паркинг и ще е по - спокойно там.
  14. Не исках да те засегна колега, но просто исках да кажа, че аз за моя Галант съм дала много повече - още след като го вземах и дадох 1000 лв за смяна на някои основни неща(и заради това 1000лв ми се сториха смешна сума), а след това вече се почна и със съединител(най - стрянното е, че за 2 години сменях два пъти съединител :icon_crying: ), накладки, амортисьори, радиатор, каре.....няма смисал да изброявам всички процедури, но също така, карам и Фронтера и там частите наистина са на по-ниски цени, но разликата е в това, че ефтиното винаги излиза по - скъпо. Надявам се, че не си ме разбрал погрешно...
  15. Впечатленията от моят галант са следните - карам го вече повече от две години и наистина съм вложила доста солидна сума за ремонти (като чух за колегата, който е дал 2000 лв чак ми стана смешно), но все пак продължавам да съм привърженик на :mitsu-smiley: , поради ред причини - 1во страхотно поведение на пътя, 2ро определено доста издържлив автомобил(като се има напредвид, че моят галант ми е набор и няма ден в който да е почивка), и 3то всеки лев вложен в тази кола си заслужава! А да не говоря за това, колко съм горда през зимния сезон и как всички са възхитени от моето митсу... не бих сменила марката за нищо на света, но от скоро време си търся някое по - новичко галантче и дано има с какво да се похваля... ...Качиш ли се веднъж на Митсубиши, няма да искаш никога да слезиш... :rulez:
×
×
  • Създаване...