Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Fg21

Потребител
  • От него общо

    105
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Fg21 е написал

  1. Здравейте Колеги, Имам два десни фара за Каризма. Чисто нов неизползван Депо и употребяван Хела със счупени "врътки" за настройка по хоризонтала и вертикала. Продавам двата фара заедно, защото от оригиналния може да се вземе ел.машинката на фара. Депо http://img18.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_1_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-gr-sofiya.jpg http://img16.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_3_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-chasti.jpg http://img17.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_4_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-avtomobili-i-avtochasti.jpg http://img16.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_5_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-sofiya-grad.jpg Хела http://img18.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_7_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-.jpg http://img16.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_9_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-.jpg Цена за двата - 80лв. Телефон 0886 37 56 73 Евгени
  2. Грешка - човешка Моля модераторите да преместят темата в Продава/Части
  3. Здравейте Колеги, Имам два десни фара за Каризма. Чисто нов неизползван Депо и употребяван Хела със счупени "врътки" за настройка по хоризонтала и вертикала. Продавам двата фара заедно, защото от оригиналния може да се вземе ел.машинката на фара. Депо http://img18.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_1_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-gr-sofiya.jpg http://img16.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_3_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-chasti.jpg http://img17.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_4_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-avtomobili-i-avtochasti.jpg http://img16.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_5_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-sofiya-grad.jpg Хела http://img18.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_7_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-.jpg http://img16.olx.bg/images_prodavalnikcom/66578240_9_585x461_desen-far-za-mitsubishi-karizma-96-99-.jpg Цена за двата - 80лв. Телефон 0886 37 56 73 Евгени
  4. Fg21

    Нещо гнило в Холандия...

    Здравейте, Нека кажа и моето мнение. От Каризмата съм много доволен!!! Не съм с нови гуми (дори задните са ми всесезонни) и колата се държи перфектно на пътя Предишната ми кола беше 4х4 (пак японец, разбира се) и съм свикнал да тествам и тормозя колите по всякакъв начин Мога да ви кажа, че с 4 всесезонни гуми се качвах на Витоша в големия сняг, за да се пързаляме с прители на спокойствие :icon_angel: - никакъв проблем!!! Сега със зимни отпред - проправям път на останалите АБС-а ми се включва нормално и само когато трябва!!! Много се радвам, че си го оправих, защото на няколко пъти ме спаси от доста тежки ситуации. И още нещо за АБС-а... Не си мислете, че скъсява спирачния път!!! Удължава го, но спомага за контрола над автомобила!!! Общо взето в зимни условия 50% от колата са гумите!!! 35% е задкормилното устройство и 15% колата (става въпрос за нашите коли, без нововъведените екстри за сигурност)!!!
  5. BallAtriX - GLS модификацията имат подгряване на огледалата valboss - гледам, че вече са писали как се сваля :icon_angel: . Относно раздвижването и проработването на огледалото... моето дясното е така ;) Като го свалих се оказа, че буксите (от задната му страна) са се отлепили и не правят хубав контакт :( Докато се опитвах да го оправя съвсем ги дооткъснах, а като реших изцяло да ги подменя с все кантала... спуках и самото стъкло. Добре че имам каско :icon_blush: Има вероятност и при теб да е така, но ти препоръчвам да почнеш с по-лесните неща, за които Марио казва. Успех :mitsu-smiley:
  6. Здравейте, Колеги. Честита Нова Година!!! Та... Огледалото се сваля лесно (само стъклото). С една права отверка леко се откача от щипките и е готово Не ти трябва да разглабяш всичко от и по вратата. Като свалиш стъклото можеш да премериш дали идва ток до буксите. Ако проблема е в нагрвателя в стъклото... кофти, но и то си има ремонт Аз така си оправих моето ляво огледало, защото му се повреди нагревателя.
  7. Весела Коледа и Честита Нова Година!!! Нека тя донесе на всички нас и нашите семейства здраве, щастие, успехи и любов!!! :santa:
  8. Fg21

    Смяна на табло на Каризма

    Здравейте, Колеги Гледам, че се е заформила приказка :icon_n_gathering: Сега като ви слушам (чета)... май само GDI-то показва моментен и среден разход на гориво. На мен толкова ми е достатъчно по принцип Иначе моята е модификация GLS. До колкото знам... май най-високо ниво на оборудване, но е от първите и липсват airbag-овете на на предните седалки и таблото с дисплейче :( Та идеята ми е да си сложа такова по-културно табло и да се гледам каризмичката, колко похапва при различни режими на каране и т.н.
  9. Здравейте, Колеги Сега докато чакам да дойде края на работния ден и си мислех дали ще е трудно и пипкаво да се смени таблото на моята Каризма с тези по-новите, които имат бордови компютър и изминатите километри ги показва на дисплейче. Моето от старите с валячетата Предполагам, че ще е голяма врътка, защото май при мен е с жило километража, а другите са без... Дайте мнения Или ще се разпаля още повече или ще ме откажете
  10. Супер е!!! :clapping2: :icon_thumbup: :clapping2:
  11. Fg21

    Проблем с волана

    На мен ми прилича на рейка, ама... нека и някой от по-запознат да каже.
  12. Нова телевизия си имат "Господари на ефира"..., а ние - "Господари на форума" !
  13. Здравей, колега! Относно гумите... не знам :( Но за ксенона можеш да си сложиш без проблем Като се има предвид, че каризмите нямат много добри светлини... ксенона пооправя нещата. Не е труден за монтаж. На моята ми отне към 30 мин. да го монтирам. Ако имаш въпроси относно ксенон-а... питай! Надявам се да сме полезни!
  14. Останах очарован от SportBack-a!!! Страхотен е!!! Почвам да събирам парички от сега Много лесен и удобен за каране, пъргав и страхотно удобен!!! Скоростната му кутия също е невероятна!!!
  15. Здравейте, Колеги! Кажете към колко мислите да се ходи към БС и след това ще има ли срещичка или...? Нещо не можах да разбера (може би защото още спя :icon_n_sleep: ).
  16. Fg21

    Има ли рибари?

    И аз не съм особено голям рибар, но цялото ми семейсво са заклети такива Дори майка ми отвори магазин за рибарски принадлежности Ако се сформира риболов (и аз с половинката ми сме свободни) направо можете да ни броите!!! Обещавам от мен да са захранките и стръвта Аз мога да помагам за скарата, защото там май повече ме бива П.П. Ако някой има нужда от нещо свързано с риболов... мога да издействам отстъпка за колегите
  17. +1 Стиляне, със здраве да си я караш красавицата!!! И аз бая пари пръснах по моята Каризма... и да я продавам мислих... ама накрая го измислих - вечни неща няма!!! Ще си я карам и ще и се радвам Сега съм я оставил и моята в сервиз и толкова ми липсва... :( Та нямам търпение да си я взема и пак да и се радвам Поне като ги пооправиме и знаем какво караме ;) Успех!!!
  18. Здравейте, Колеги Аз гласувах за 27-28-ми, защото на 20-ти баща ми ще празнува юбилей (60 години). Ще ми е трудно да присъствам и на двете мероприятия, а толкова ми се иска да отида до дома за деца. Миналия път празнувах моя рожден ден и на майка ми имения ден, та го пропуснах :( Идеята каква е, ако ще е на 20-ти? Още сутринта ще се взимат децата?
  19. Fg21

    Ел. съкло, пресен проблем

    Здравей, Преди два дни и аз имах този проблем (жалко, че не видях темата ти по-рано). Моят съвет е да свалиш механизма и да отидеш да си смениш жилото, както и да се преправят каналчетата, където се навива жилото. Колкото по-скоро, толкова по-добре и ремонта ще е по-успешен. Аз вече втора врата правя при момчетата в Княжево (има техни контакти в темата сервизи и т.н. не помня как беше). Взимат 70лв. и дават 1 година гаранция. За да ти го отремонтират по-бързо е хубаво да свалиш механизъма и да им го занесеш като им се обадиш предварително. Успех
  20. Мерси, Ванка! Идеите са добре дошли
  21. Така е!!! Но това не е проблем в случая Надявам се и да няма големи проблеми и всичко да заработи, както очаквам
  22. Здравейте, Колеги Много ми харесва това, че има толкова много снимки, клипове и спомени от такива прекрасни мероприятия Затова започнах да правя едно сърверче, което освен за всичко останало, ще се ползва и за FTP. Също така тази машинка ще има и фотогалерия, която ще позволява да се разглеждат снимките и клипчетата, които са качени. Проблема в момента е, че имам доста работа и ми е трудно да отделя време, за да го довърша и пусна в действие :( Но предполагам, че до другата седмица ще успея и тогава ще може да се започнат тестовете, а след това и действие с пълна пара и всеобщо удоволствие Мисля, че това ще е удобно и от полза за форума, защото освен разглеждането на снимките по елементарен начин, ще може и да се свалят също толкова лесно.
  23. Колеги, Беше невероятно!!! Нямам думи да опиша удоволствието, което изпитах Всичко беше перфектно Много се радвам, че отидохме и до децата в дома Техни усмивки и радостни личица ми напълниха сърцето. Когато си тръгвахме всички питаха кога ще ги водиме пак на поляните и ще си играеме с тях. Бяха толкова щастливи, че сме ги посетили. Скоро ще има малко снимки и от мен
  24. Айде, Колеги Моя работен ден свърши :dance: До утре 8:00 - 8:15 :icon_drunk:
×
×
  • Създаване...