Премини към съдържание

ivoVartanian

Потребител
  • От него общо

    557
  • Регистрация

  • Беше тук

За ivoVartanian

  • Рожден ден 02/19/1972

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Интернет контакт

  • AIM
    wartanianov
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    MITSUBISHI LANCER SPORT SEDAN 1.5 Invite

ivoVartanian's Постижения

Опитен форумист

Опитен форумист (10/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Машина За Публикуване Rare
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Списък: 1.IVAN VR4x4 - двойна стая 2.lancer j - апартамент /дете 11г/ 3.valboss - двойна стая 4.dragnipur - апартамент /деца 2г и 9г/ 5.Ivo Vartanian + детето Емили 11г. под въпрос :една кака с малко дете , ако я пуснат
  2. Ами нали е гаранционно ? Какво да ми вземат ? Нали искат пак да си купя кола от тях , е тогава ще ме глезят , че коли сега на всеки ъгъл продават :icon_rock: Ако не съм доволен от обслужването сменям колата има и други японски коли
  3. Относно този проблем аз си го реших , сменя се нещо, за което казаха , че е " Лада сонда" / за философите : въобще не ме интересува как се казва , но така звучи " Гаранционно е и не боли Поздрави на всички на които липсвах отдавна не бях влизал във форума , много е променен и трудно се ориентирам , май ще ми трябва време да свикна :icon_rock:
  4. хайде не остана аз съм вече на линия
  5. еееее това е мъжка приказка , ще запазя маси и места на паркинга ;)
  6. Има ли смисъл да пиша за среща ? Едва ли някой си спомня как изглеждам , а и ако видя някой от вас дали ще го позная ? А бе хора стегнете се , поне за едно кафе да ви видя :icon_hmm:
  7. Вижте това : http://en.auto.de/magazin/showarticle/article/35914/Lancer-mit-Autogas-ohne-Aufpreis
  8. ivoVartanian

    Chek Engine

    Разводнихте темата , мойта кола си е купена от Дарс Ауто / Балкан Стар/ и имах този проблем/chek engine/ 2 пъти , смених бензиностанцията и сега си карам без проблем аз зареждам само от "Ром Петрол" 95 и колата си върви по добре от преди.При първото светване ходих в сервиза /Дарс Ауто- Бургас/ гледаха и изчистиха грешката , втория път се разбрахме по телефона заредих от друго място в случая от шел V-pover 100 и я настъпих малко на магистралата прибрах се и на сутринта всичко си беше както преди. А ,че бензина си е кофти всички го знаем , но ние с новите коли си патим най-много.
  9. ivoVartanian

    Вериги?

    Васко , твоите вериги са много хубави и са задължителни за хора които живеят или пътуват често към вашия край , но за хора които ходят 1-2 пъти в планината за сезон може и по-ефтини от 60лв. Моите са някакви Гръцки видях , че на Ромпетрол на бензиностанциите ги предлагат в зелени кутии са .
  10. ivoVartanian

    Вериги?

    Сложи едни в багажника , защото никога не се знае . Аз миналата година ги използвах моите в родопите като ходих на вилата , само веднъж ги сложих , но без тях нямаше да мога да се прибера, все пак си дал 30 000 за кола какво ще ти струва да сложиш 50-60 лв багажника за всеки случай . Вземи си някакви метални "меча стъпка" , направи си една тренировка за поставяне в нормални условия и си карай спокойно.
  11. Тогава няма какво да го мислиш , взимай с ляв волан , качвай го в гората и да пуснеш снимки :icon_thumbup:
  12. На Метро не беше лошо , но беше добре да знаят , че ще им ползваме паркинга .
  13. Края на месеца е факт, а и е крайно време да се видим , позабравихме се бе хора какво става да не сте се зазимили :mitsu-smiley: хайде , хайде , чакам желаещи , предлагам на залата където се срещаме винаги четвъртък , петък когато ви е удобно .
  14. ivoVartanian

    Lancer Io ......

    Да не е само Балкан Стар ? Не може ли сами да си продадем сегашните и да си купин от новите , а те БС може и да не ги внесът скоро , като им знам темпото на внос , а и като гледам , че не внасят еклипси , а само предназначени за европа мпс-та.
  15. И аз не харесвам ляв волан , но ако става дума да се кара само в гората за офроуд волана няма значение , но ако ще си я караш всеки ден , ще си опасен не само за себе си , но и за останалите участници в движението. :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...