Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

Човека си е направил система за принудително охлаждане какво му се присмивате? :giggle:

Публикувано
а второто - този е олекотявал за драг, а

Може отдолу да има червен неон и вечер да свети дзвера. :icon_n_furious: :giggle:

Публикувано
Може отдолу да има червен неон и вечер да свети дзвера. :icon_n_furious: :giggle:

Това червеното е като се приземява от летището да го видят :)

Публикувано

Tази първата изглежда като да е , на Джордж Лукас първата кола преди Star Wars..., a това бялото ще да е от времето, когаято Азия беше заплашена от птичия грип .

Публикувано
Tази първата изглежда като да е , на Джордж Лукас първата кола преди Star Wars..., a това бялото ще да е от времето, когаято Азия беше заплашена от птичия грип .

Какво не ви харесва ГТ-Р-а не знам. Луда кола, дори и комби. Ето го в некомби вид. На мен лично ми действа еректилно шофирането на ГТ-Р, просто страховита емоция.

post-1199-1240917757_thumb.jpg

Публикувано
Какво не ви харесва ГТ-Р-а не знам. Луда кола, дори и комби. Ето го в некомби вид. На мен лично ми действа еректилно шофирането на ГТ-Р, просто страховита емоция.

Просто ...Е КОМБИ!!! :) :) :) иначе ГТ-Р е уникална кола...и на мне ми действа така. Онзи ден като ходих до фантастико и един черен мина покрай мен, караше го някаква мацка, при това супер спокойно! Направо не можех да повярвам. Аз бях с едни приатели и си говорехме как тази кола НЕ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА СЕ КАРА БАВНО! :)

Публикувано

Тази мацка я видях как се качва с един костюмиран чичо в същия този GT-R. Не знам чий е, ама мацката беше много яка...почти колкото нисана :)

Публикувано
Просто ...Е КОМБИ!!! :):):) иначе ГТ-Р е уникална кола...и на мне ми действа така. Онзи ден като ходих до фантастико и един черен мина покрай мен, караше го някаква мацка, при това супер спокойно! Направо не можех да повярвам. Аз бях с едни приатели и си говорехме как тази кола НЕ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА СЕ КАРА БАВНО! :)

Не е направена да, аз карах преди месец. Нямам какво да добавя... нито мацки, нито нищо ми беше в главата. Религия е това, пък дали е комби, хм... тъкмо ще имам къде да возя на бебето кошарката :icon_clap: бързичко....

Публикувано (редакция)

Пазадржиииик...стегнете се! :)

ПП. и нещо интересно се белее на заден фон :)

Редактирано от CynepMEH
  • преди 2 седмици ...
Публикувано
На рали Варна снимах една кола, забравих да я пусна

Ми супер е направо ме изпълва от всякъде. По-добре направена лада не бях виждал.

Иначе бях снимал една AMG изпълнение. :giggle:

Публикувано

Не знам , но съм сигурен , че малко са толкова подържаните коли на паркинга ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...