Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

SLX

Потребител
  • От него общо

    4,237
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    22

Всичко което SLX е написал

  1. Www.amayama.com Цената е налудничава-над 400 долара на брой.
  2. Право думаш, но тоя разговор неизбежно отива в посоката за кокошката и яйцето. Иначе имаш пълното морално право да мислиш, че ако ти плащаш, а някой друг - не, възникват проблеми с направления, милиция и образователна система.
  3. Eй тука на сайта си са написали данъчните. http://www.nap.bg/page?id=702 От което следва, че: 1. Сумата няма значение, под 10, над 10 000, ама сборът от получените от теб наложени платежи за последните години е в компютрите им. 2. Проблеми нямаш, ако продаваш личното си имущество - да кажем една, мааааксимум 2 каризми на части. 4,5 коли си е търговия отвсякъде. 3. Колко вероятно е да те хванат не знам, ако искаш да ти е мирна главата от сбора на приходите ти от продадените части извади цената на каризмите и за разликата се плаща 15% данък. Между другото има в НАП друг софтуер, който следи споменаването на думата НАП в комбинация с други думи. Ще се въздържа от коментар за скапаната държава и твоята житейска ситуация.
  4. Минах покрай него, не съм спирал изобщо. Отдавна чаках да видя, пипна и покарам плъг ин аутлендъра. Звънях на БС преди година, нямаха тестови, нямаха изложбен, предлагаха го с поръчка и 3 месеца доставка за 100 000 лв. Приятен е, беше намален от 115 000 на 100 000, ама пак твърде скъп. В Германия има за малко над 40 000 евро нови и прилични за по 16, 17 к евро на по около 150 000 км. Ако карам само на ток в града, не плащам синя зона аутлендърът би се оказал чудесен избор за употребявана кола.
  5. Не. Фейслифтът е козметика и то малко. Друг е въпросът дали си струва по-нова кола на по-малко километри, което би оправдало разлика в цената. Аз бих купил единствено кола с история в български официален дилър. Ръчен бензин е доста рядък, обаче.
  6. SLX

    Помощ за избор

    Аз не бих си купувал кола с директно впръскване, камо ли нов внос.
  7. Няма инфо, ако няма нафта. Спира го, за да не се разсейваше, ми да заредиш.
  8. SLX

    Мицубиши Лансер

    Като си купите двулитров.
  9. SLX

    Тресе над 100..

    Карета.
  10. Честитоhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif, ще трябва да почерпим... Моят тройно по-тежък апарат е и с по-малко мегапиксели...http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_blush.gif Хих. Ама още снима приемливо. Ей тук малко кадри от Камбоджа отпреди 2 седмици https://flic.kr/s/aHskTB6HC7
  11. Корав излезе тоя галант, мама му стара...
  12. Бяхте се позагубил, колега. Липсвахте ни. Но се завръщате подобаващо в света на автомобилната електротехника.
  13. Мохаве е супер. Но е наистина доста голяма и дори на газ гори зловещо. Аутлендър 2?
  14. SLX

    Избор на летни гуми

    За шума се обърни към производителя на автомобила http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  15. SLX

    Избор на летни гуми

    Перфектни!
  16. Мицубиши не се научиха повече от 10 години, че помпата на AYC ръждясва там където я слагат на 5 поколения ЕВО. Кутията е доста капризна, а ъпгрейдът, за да носи повече торк и мощност струва над 5000 долара.
  17. От кого я купи? Оправи си главата и си карай. Ще стане ясно като се свали.
  18. Мне, препоръчвам му безогледален апарат със сменяема оптика В първия си пост.
  19. Огледално рефлексни са големите черни апарати. Защото имат огледало, което участва в оперирането на затвора. Тази технология има предимства по отношение на фокусирането, дълбочината на остро изобразяваното пространство и визьора, но е свързана с по-голям физически размер, респ. тегло на тялото. При безогледалката няма.... огледало хаха. Което позволява по-компактен размер, но има и някои дребни недостатъци като фокусните точки, електронните визьори вместо оптичните и други, но като цяло за непрофесионална употреба са чудесен избор. Сега, професионални и полупрофесионални са категории, свързани не с вида и качествата не техниката, а с това каква част от приходите си фотографът формира от фотография И затова разделението не е на техниката, а на човека зад фотоапарата, който или може, или не може да снима, докато апаратът е просто средство за изразяване на определено авторово виждане. Думата полупрофесионален е и лексикален абсурд - дано лекарят на операционната маса на е полупрофесионалст... Ето тази снимка например е снимана с телефон https://www.flickr.c...eposted-friend/ Тази също https://www.flickr.c...eposted-friend/ Тази например с безогледалка https://www.flickr.c...eposted-friend/ Пък тази с голям и черен огледално-рефлексен апарат (DSLR) https://www.flickr.c...eposted-friend/ На Ицето безогледалка ще му реши нуждата светкавично.
  20. Ако от Дупница ще пазаруваш, нека да е бензин.
  21. Миро го е казал. Котка в чувал и то надалеч.Освен нурбото може и сигурно има и още повреди. Иначе такъв, купен в БГ можеш да видиш. На мен ми теснее ASX.
  22. Проблемът на ДПФ всъщност идва от ЕГР. А системните запушвания почват да пречат на турбото. Ако се кара основно извън града, няма да е драма докъм 220 000 км. Трябва специално дпф масло и за последните. На лично пращам снимки от почистването на смукателен колектор на 130 000 км. Днес видях едно варненско п4 дизел в София и си казах. Баси, как се е набутал тоя пич...
  23. Ух, това е много сериозно предимство. Железото С моето паджеро веднъж отзад ме бухна един сеат толедо. В спряло състояние бях, той да се е движел с 20 км.ч Той беше без фарове, решекта и предна броня и сгънат до средата преден капак. На мен ми се охлузи леко декоративната решетка около резервната гума Но това е пълен бошлаф като критерий за избор на автомобил... ПП. Във Варна със сигурност в момента няма читаво П4 от който и да е от двата вида. ППП. Хич не е зле бензинът, ама 22 литра газ звучи внушително, не ли?
×
×
  • Създаване...