Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kr0tal

Потребител
  • От него общо

    534
  • Регистрация

  • Беше тук

За kr0tal

  • Рожден ден 10/20/1978

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt 1,5 Di-D

kr0tal's Постижения

Опитен форумист

Опитен форумист (10/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Машина За Публикуване Rare
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Акоя вземеш и по някое време ти доскучее, може да ги разменим временно и да ти дам да покараш едно 1,5 Di-D :D
  2. kr0tal

    Проблем с таблото

    Оказаха се някакви спойки на процесор. Един пич от Овча купел си поигра и презапои всичко. Държа да отбележа, че Milen_z ми каза какъв е най-вероятния проблем, но ми беше по-лесно да го оправят в София. Благодарности!
  3. Здравейте, карам Colt 2008, 1,5 did. Вече 2-3 пъти през 1-2 месеца ми се случва по време на движение (прав и равен път) цялото табло да светне, стрелките се вдигат, чува се едно цък или щрак (не мога да преценя точно) и всичко това за секунда. После всичко се нормализира. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да бъде опасно по някакъв начин за хората в колата, понеже за пръв път ми го направи на магистралата. Другото ми питане е дали някой в София ремонтира малките дисплейчета на борд-компютъра. Нямам време и възможност да разглобявам, презапоявам и т.н.и предпочитам направо да оставя колата на някой читав и можеш човек. Благодаря! Нещо се омотах и написах заглавието на темата на латиница, но не мога да я коригирам, за което се извинявам!
  4. kr0tal

    Проблем с таблото

    Аз си смених плеъра и вече не прекъсва, но пък остана проблема с дисплея. Относно кочетата за парното - не знам ...
  5. kr0tal

    Лампа на еърбег

    Прецакан лентов кабел. Мисля, че към 200 кинта беше нов. Аз обаче минах малко по-тънко. Кабела има 2 канала. Моят единият беше здрав и свободен - просто го завътряха и включиха от здравата страна. Предполагам, че и при теб ще е така.
  6. Аз съм със същия проблем. Ти оправи ли го?
  7. На мен пък дисплеят ми постоянно изгасва и се включва, когато си реши сам, обикновено при друсане. Нагласям точен час на часовника и като изгасне дисплея започва да отброяването отначало. Някой някакви идеи и предположения?
  8. А на мен някой е тръгнал да се опитва да ми я сваля и е взел само в единия край "тапата" с гуменото уплътнение към стъклото.
  9. kr0tal

    Проблем с плеъра

    Да разгледах снимките в гуугъл и видях характеристиките които пише, но никъде не видях размер :( Казаха ми че да има смисъл смяната на оригиналните трябва да мина примерно на HERTZ към 120-130лв/бр. Обмислям и някакъъв суубуфер под седалката, но още не съм сигурен ... бая инвестиция ще е.
  10. kr0tal

    Проблем с плеъра

    Никъде не откривам информация за тези говорители. Виждам само, че са двулентови и това, което пише отзад. Какъв размер са колега?
  11. kr0tal

    Проблем с плеъра

    Оказа се, че проблема не е в плеъра. Всичко започна когато минах през една голяма дупка на връщане от Гърция близо до Петрич и явно нещо по бушоните разместило. Купих си нов плеър. Пускам го и работи без проблеми до като колата не тръгне. При всяка по-голяма неравност се изключваше. Тогава разбрах,че проблема не е в оригиналния плеър а някъде по мрежата нещо не е наред. За всеки случай натиснах всички бушончета и явно съм понаместил проблемното. Вече обмислям продажба на оригиналния, че Пайнерчето много ми харесва как работи, а и си има AUX и USB Някой ден ще сменя и оригиналните говорители , че да звукне още по-добре Някой има ли идея какви са оригиналните във вратите?
  12. Колега, ти какъв разход очакваш на магистралата
  13. Здравейте, от известно време установих че имам проблем с оригиналния плеър на Колта. В един момент спира да приема всякакви команди. В друг момент мога да сменям песните една след друга, но никакви други копчета не работят. Като зацикли не мога да си следя и показателите за разхода на борд-компютъра. Свалих плеъра, извадих буксите - чисти са и изглеждат наред. Пускам да работи плеъра и местя кабели наляво - надясно, но резултат и реакция никаква. Понякога свири CD но няма брояч и инфо за песните на дисплея - все едно не е включен плеъра. В следващ момент тръгва да отчита, копчетата работят. Аз решавам да изключа плеъра, но показанията си остават на дисплея все едно работи само дето си стои на определена минута и секунда. Някой имал ли е подобен проблем и решавал ли го е? И втори въпрос - от къде може да се купи адаптор за нормален плеър, понеже оригиналния е по голям и ще останат дупки (ако реша да сменя плеъра).
  14. kr0tal

    1.5 did Авариен режим

    Покарай колата на високи обороти и всичко ще се оправи. Имах същия проблем, като купих колата, като нова. Трябваше да не надвишавам 3000 оборота и с нашето "качествено"гориво се задръства филтъра. Направи едно кръгче на града на 3 скорост и всичко ще се оправи Колега Мирослав, колата е 2006г и покрива ЕВРО4.
×
×
  • Създаване...