Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kr0tal

Потребител
  • От него общо

    534
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което kr0tal е написал

  1. Акоя вземеш и по някое време ти доскучее, може да ги разменим временно и да ти дам да покараш едно 1,5 Di-D :D
  2. kr0tal

    Проблем с таблото

    Оказаха се някакви спойки на процесор. Един пич от Овча купел си поигра и презапои всичко. Държа да отбележа, че Milen_z ми каза какъв е най-вероятния проблем, но ми беше по-лесно да го оправят в София. Благодарности!
  3. Здравейте, карам Colt 2008, 1,5 did. Вече 2-3 пъти през 1-2 месеца ми се случва по време на движение (прав и равен път) цялото табло да светне, стрелките се вдигат, чува се едно цък или щрак (не мога да преценя точно) и всичко това за секунда. После всичко се нормализира. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да бъде опасно по някакъв начин за хората в колата, понеже за пръв път ми го направи на магистралата. Другото ми питане е дали някой в София ремонтира малките дисплейчета на борд-компютъра. Нямам време и възможност да разглобявам, презапоявам и т.н.и предпочитам направо да оставя колата на някой читав и можеш човек. Благодаря! Нещо се омотах и написах заглавието на темата на латиница, но не мога да я коригирам, за което се извинявам!
  4. kr0tal

    Проблем с таблото

    Аз си смених плеъра и вече не прекъсва, но пък остана проблема с дисплея. Относно кочетата за парното - не знам ...
  5. kr0tal

    Лампа на еърбег

    Прецакан лентов кабел. Мисля, че към 200 кинта беше нов. Аз обаче минах малко по-тънко. Кабела има 2 канала. Моят единият беше здрав и свободен - просто го завътряха и включиха от здравата страна. Предполагам, че и при теб ще е така.
  6. Аз съм със същия проблем. Ти оправи ли го?
  7. На мен пък дисплеят ми постоянно изгасва и се включва, когато си реши сам, обикновено при друсане. Нагласям точен час на часовника и като изгасне дисплея започва да отброяването отначало. Някой някакви идеи и предположения?
  8. А на мен някой е тръгнал да се опитва да ми я сваля и е взел само в единия край "тапата" с гуменото уплътнение към стъклото.
  9. kr0tal

    Проблем с плеъра

    Да разгледах снимките в гуугъл и видях характеристиките които пише, но никъде не видях размер :( Казаха ми че да има смисъл смяната на оригиналните трябва да мина примерно на HERTZ към 120-130лв/бр. Обмислям и някакъъв суубуфер под седалката, но още не съм сигурен ... бая инвестиция ще е.
  10. kr0tal

    Проблем с плеъра

    Никъде не откривам информация за тези говорители. Виждам само, че са двулентови и това, което пише отзад. Какъв размер са колега?
  11. kr0tal

    Проблем с плеъра

    Оказа се, че проблема не е в плеъра. Всичко започна когато минах през една голяма дупка на връщане от Гърция близо до Петрич и явно нещо по бушоните разместило. Купих си нов плеър. Пускам го и работи без проблеми до като колата не тръгне. При всяка по-голяма неравност се изключваше. Тогава разбрах,че проблема не е в оригиналния плеър а някъде по мрежата нещо не е наред. За всеки случай натиснах всички бушончета и явно съм понаместил проблемното. Вече обмислям продажба на оригиналния, че Пайнерчето много ми харесва как работи, а и си има AUX и USB Някой ден ще сменя и оригиналните говорители , че да звукне още по-добре Някой има ли идея какви са оригиналните във вратите?
  12. Колега, ти какъв разход очакваш на магистралата
  13. Здравейте, от известно време установих че имам проблем с оригиналния плеър на Колта. В един момент спира да приема всякакви команди. В друг момент мога да сменям песните една след друга, но никакви други копчета не работят. Като зацикли не мога да си следя и показателите за разхода на борд-компютъра. Свалих плеъра, извадих буксите - чисти са и изглеждат наред. Пускам да работи плеъра и местя кабели наляво - надясно, но резултат и реакция никаква. Понякога свири CD но няма брояч и инфо за песните на дисплея - все едно не е включен плеъра. В следващ момент тръгва да отчита, копчетата работят. Аз решавам да изключа плеъра, но показанията си остават на дисплея все едно работи само дето си стои на определена минута и секунда. Някой имал ли е подобен проблем и решавал ли го е? И втори въпрос - от къде може да се купи адаптор за нормален плеър, понеже оригиналния е по голям и ще останат дупки (ако реша да сменя плеъра).
  14. kr0tal

    1.5 did Авариен режим

    Покарай колата на високи обороти и всичко ще се оправи. Имах същия проблем, като купих колата, като нова. Трябваше да не надвишавам 3000 оборота и с нашето "качествено"гориво се задръства филтъра. Направи едно кръгче на града на 3 скорост и всичко ще се оправи Колега Мирослав, колата е 2006г и покрива ЕВРО4.
  15. kr0tal

    Lancer 1,5 (2008)

    За сега ще изчакаме да видим дали пак ще светне лампата. Ако светне ще видим мнението и на Ратола. Ако потвърдят за помпата, ще търсим втора ръка (ако е на приемлива цена). Ако имаш налична колега, може да споделиш цена на ЛС. Мерси предварително!
  16. kr0tal

    Lancer 1,5 (2008)

    Здравейте, баща ми кара Lancer бензин 1,5 (2008г.). От известно време като загрее колата и му светва лампата на ABS-а. Има случаи в които въобще не светва, но повечето пъти се случва. Закара я в Дарс ауто - Бургас. От там му казали, че има повредена помпа ASC - 4670A888 на цена 3975.82 лв. Абсурдно е. За тези пари ще си купи кола с работещ ABS. Открихме, че има някакви гермаци които я ремонтират, за 300Е. Дали в БГ някои е ремонтирал въпросната помпа. Хубавото е, че от както си взе колата от сервиза е нямал проблеми (да чукам на дърво).
  17. Аз не мисля , ами съм сигурен 4 x 114.3 !
  18. kr0tal

    Светещ километраж

    Малко късно но да споделя Дисплея спря да свети от самосебе си . Може би стана след едно здраво затваряне на багажника. Казаха ми, че датчика за отворен багажник е в пантите и е възможно, като съм хлопнал по-здраво да се е оправил.
  19. kr0tal

    Светещ километраж

    Днес вече и километража си загасва. Просто така, от нищото ... ако се въстановяваха сами всички проблеми по колите, нямаше да е зле
  20. kr0tal

    Светещ километраж

    Тази сутрин на свежа глава слязох - прозорците си бачкат(явно съм натиснал бутончето за заклюване на прозореца). Циферблата обаче си свети още. Откачих акумулатора за 5 мин. но и това не помогна. Като го закачих - пак светна.
  21. Здравейте, днес се случи следното - гася колата,изключвам фаровете, вадя ключа а дисплея за изминатите километри продължава да свети и да показва километрите. След около 30 секунди цифрите изчезват, но дисплея продължава да свети и следващите 3-4 минути не изгасва. Не изчаках повече, защото мисля, че няма смисъл и едва ли ще ми падне акумулатора от този разход на електричество Колта е 1,5 Di-D 2008 , 5 врати. Някакви идеи и предложения? От градушката ми е счупен задния фар и съм го залепил с тиксо за да не се пълни с вода, но се е получил конденз по тиксото. Възможно ли някъде от влагата да е станал проблем? Дадоха ми идея да откача акумулатора за 5 минути (с извадени ключове), след това да го включа и още 5 минути да не пипам нищо - за рестарт на компютъра. Да пробвам ли? В друг форум прочетох , че на колега с БМВ му се е случило същото и се оказало заял бутон на жабката и заради него. Слязох да проверя за подобни неща и се оказа , че предния десен прозорец не се отваря - нито от моя, нито от неговия си бутон. Някъде нещо скъсано, укъсено ... възможно ли е да е това проблема.
  22. Полезна информация благодаря за което! Аз още не съм взел нищо, защото планираното пътуване отпадна, но занапред живот и здраве ще ми се наложи ...
  23. Супер , значи със сигурност ще се възползвам от нещо такова Благодаря за инфото!
  24. До колкото разбирам гредите трябва да се захванат на фугата с вратата и да стъпят на възможно по-голяма площ. Иначе каталога на Мицубиши съм го виждал и цените са им прекалено високи според мен. Би трябвало да се намери нещо, което върши работа и е на по-прилична цена. Благодаря за отговорите. Като измисля нещо ще споделя тук. Поздрави!
×
×
  • Създаване...