Премини към съдържание

Azriel

Потребител
  • От него общо

    41
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Azriel е написал

  1. Я пуснете снимката Че ми стана итнересно ...
  2. Azriel

    Мирис на бензин

    Все пак нашите автомобили са САМОЛЕТИ! :D :D :D Извинявам се за грешката
  3. Azriel

    Пробиха ми резервоара

    Това е временно решение...търси отнякъде резервоар и настоявай ДА ТИ ГО ПЛАТЯТ, ИЛИ ИМ НАПРАВИ ЕДНА КАЧЕСТВЕНА "БОМБА" на тия некадърници! Представи си, че ти е натоварена колата, или си с много хора и минеш през някоя дупка или неравност, които са РЯДКОСТ за БГ ПЪТИЩАТА :D ...не си оставяй така колата!!! УСПЕХ!
  4. Azriel

    Мирис на бензин

    Коя година ти е колта, cenko001? Аз имах проблем от същото естество, само че мирисът продължаваше и след това. Смених свещите и за кратко се оправи, после продължи като колата започна и да придърпва...в крайна сметка се оказа, че единия кабел на свещите беше заминал...и така колата е работела на 3 цилиндара и дори не искаше да запали и се беше "задавила". Пиши дали си оправил проблема, но ме съмнява да е от въздушния филтър, по-скоро МАП СЕНЗОР (една ху*ня, която определя колко въздух да се вкарва и спомага за качественото изгаряне). Относно почистване на дюзите, прав е че това се прави на ултразвук, но само да те открехна, че ти имаш 12 дюзи, и на едно мято, на един приятел му искаха по 30 лева на дяза (то имаше 6 дюзи). Сметни си при теб колко ще излезе, пък макар и по 20 лева да е. Мен много ме съмнява да е от замърсени дюзи. Виж колегата с ХОНДАТА какво каза...може да е и това.
  5. Azriel

    Покупка на Colt

    Отностно първия пост... мисля, че КОЛТА е на доста висока цена..и трябва да ти свалят парички, ако не се лъжа, говорим за 1,3 12V, а и колата няма климатик и шибидах. Другата кола, която е 800евро също трябва да ти свалят от цената...защото и тя ще ти дойде скъпичка (екотакси регистрации граждански и куп други неща + консумативите) червеното колтче поне е обслужено. MB200ce съжалявам да чуя за проблемите ти с тенекиите, но не се притеснявай, обиколи моргите и някои тоталки или англичанки и дано си намериш на добри цени добри части. Дано само бронята и капака са типроблем, а не да се наложи да търсиш и предна маска и тн... Двигателя който си избрал е много читав и пъргав, колегата ЕМИЛ ДИМИТРОВ ще потвърди Успех и безаварийни на всички!
  6. Azriel

    Mitubishi Colt Czc

    Колата наистина е бижу, но за съжаление колегата Emil Dimitrov е напълно прав :(
  7. Кво развитие има историята? От делкото ли е всичко?
  8. Azriel

    Подарявам

    Здравейте на всички! Преди време взех от колегата valboss стоманените джанти, но поради стечения на обстоятелствата, не станаха на моя КОЛТ. Та ако на някой му трябват, ето спецификацията: Централен отвор 67 мм, 13 цола, 4х114.3 междуболтово. СНИМКА: Намирам се в СОФИЯ ЦЕНТЪР (Лозенец) 088 74 69 174 // skype: b-boy_masta-fly // или просто ЛС УСПЕХ НА ВСИЧКИ! Azriel, местя поста ти във вече съществуващата тема за подаряване.
  9. и да се върнем към 3000ГТ-то...уникален автомобил...доста е изпреварил времето си...както и да е...вие колеги, доста повече сте чели и знаете за него...но честно да Ви кажа, бих предпочел тунинговано ГТ, пред СКАЙЛАЙН и СУПРА...преди бях нечовешки фен на СУПРАТА...наистина страхотен автомобил, но човек минава през фази и си мени мнението. Преди 2 месеца, до нас бяха паркирали ендо 300ГТ, жълто. Беше за пребоядисване и с понапукана боя, особенно на броните отпред (не знам дали беше на някой съфорумец) но дори и с тази кофти боя, имаше униална муцуна, уникално "лежеше" на земята, просто още от преди 50 метра го забелязах. В началото се чудех дали наистина е 3000ГТ, и после като се приближих и се уверих. Седях 5 мин и го гледах скришом. На връщане застанах срещу него и започнах да го оглеждам като ЖЕНА (колкото и да ми се смеете, колеги, напоследък съм склонен да загледам и дасе възхидя, много повече на красив автомобил, от колкото на красива жена). Питах собственика, който беше зад автомобила, за да се уверя, че това е 3000ГТ и искрено се възхитих. Бях като дете в сладкарница. Накрая, преди да си тръгна, зададох наистина уместни въпрос: "Върви ли много колата?", на което с приятелят на собственика, с който разговаряха, зад колата, ми отговори с леко прикрита насмешка: ТИ КАК МИСЛИШ? и в този момент осъузнах как съм изглеждал отстрани. Това мииля аз за 3000ГТ...ако видя СУПРА или СКАЙЛАЙН, наистна няма да се възхитя толкова...мани съпрата, скайлайна ще ме изгуби с това, че в по-глемия процент от случаите са с десен волан... p.s. Автомобил, който би ме накарал да се възхитя също би бил NISSAN 200SX...
  10. Има отделен раздел за СЕРВИЗИ и МАЙСТОРИ, както и да е, съжалявам че така се е случило с колата ти и дано не е това което казват ДУНЕВИ... аз ти препоръчвам да се свържеш с DJ Tymbi, стига да се включиш в графика му, ще ти обърне най-компетентно внимание. Направо му пиши едно ЛС и се разберете, точен е! Това е :mitsu-smiley: и е хубаво да ти го пипа някой който разбира. Ако не искаш да ходиш при него, разгледай раздела, който ти писах по-горе и иди ако искаш в РАТОЛА, РУБИН...Ти решаваш. Успех, братленце, и дано всичко се оправи по-бързо!
  11. Братленце, аз за това ти дадох линк от ebay, ако решиш да си поръчаш..те идват за 2 седмици макс...а и като гледам само 1 от тях е на някаква фрапантна цена :D :D :D ако решиш, на черния капак супер яко ще седи нещо такова Все пак ти решаваш, брат!
  12. Koлега, според мен с черен капак ще изглежда добре, още повече, това е спортна кола и я прави по раздвижена... ...аз имам едно предложение, по-скоро съвет: Да помислиш каква емблема ще сложиш отпред на капака, и дали ще има въобще емблема. Аз като гледах за мен емблема и много ми хареса една карбонова, но ти си решаваш все пак и класическата :mitsu-smiley: е добре. Хвърли поглед на тези: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MITSUBISHI-...sQ5fAccessories http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubishi-...sQ5fAccessories http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MIT-ECLIPSE...sQ5fAccessories дори и да е без емблема ЕКЛИПСА, по-изчистен, също ще е много красиво!
  13. И мен ме интересува. Става въпрос за София!
  14. Azriel

    Автокаско

    Изчетох цялата тема и само на 1-2 места видях, че пишете за ЛЕВИНС. Моля, споделете някакви впечатления. При тях ми е ГО и има някакви преференции, сега като си я подновявам и като правя КАСКО.
  15. Azriel

    Чип за колт

    Колеги, а какво мислите за поръчка на чип през EBAY ...и после инсталация и настройка в Булгария?
  16. Azriel

    Тунинг абсурди !

    Просто ...Е КОМБИ!!! :) иначе ГТ-Р е уникална кола...и на мне ми действа така. Онзи ден като ходих до фантастико и един черен мина покрай мен, караше го някаква мацка, при това супер спокойно! Направо не можех да повярвам. Аз бях с едни приатели и си говорехме как тази кола НЕ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА СЕ КАРА БАВНО!
  17. DaNy SHaDy :mitsu-smiley: мисля, че беше червен.... тогава си беше задръстване и на светофара, освен регулировчик имаше и една патрулка която нещо се моташе...и ми се е запечатало как пичът с ЕКЛИПСА си взе завоя и си я настъпа, но така, че си се чу какво има под капака :rulez:
  18. Има и готини джанти...мн добре седи готино бръмбарче!
  19. FOXO и аз като го прочетох това се счупих от смях :D по темата: говорил съм с арабина по телефона и не можа да ме разбере какво ми трябва, пояснявам: ПРЕДНА ПРЕСТИЛКА (6мин. обяснение какво е това, къде се намира, РАЗГОВОР ОТ МОБИЛЕН, ЗА МОЯ СМЕТКА), той ми каза, че има в наличност ЗАДНА БРОНЯ (?!) - 150 лева, втора ръка... НЯМАМ КОМЕНТАР!
  20. Azriel

    Тунинг абсурди !

    Ееее не! Не мога да си представ NISSAN GT-R комби... това да не е RS6 ебаси...
  21. ахахахахахах тва с Нисана накрая изби рибата... :D :D :D ..по темата: още в самото начало няма база за сравнение..аз така се колебаех дали СИВИК, ПОЛО или някви други чикии ...и накрая си взех КОЛТ
  22. Azriel

    Нека и аз да се похваля...

    Браво и честито! И успех на Еклипса! Много ти е хубав Галанта!
  23. днес като идвах от Красна поляна, по новия булевард, през една кола карах с един ЕКЛИПС G1...на крастовището следк ато се излезе от тунела и пича сви в ляво а аз продължих към ВМА. Видях че беше младо момче А и си я настъпа и пред полицаите като направи завоя ДА СИ ПРИЗНАВА КОЙ Е!!! :P
×
×
  • Създаване...