Martolini Публикувано 14 март 2013 Сподели Публикувано 14 март 2013 (редакция) http://vbox7.com/play:33739211ea :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: всичко е с диоди Редактирано 14 март 2013 от Martolini Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 14 март 2013 Сподели Публикувано 14 март 2013 (редакция) И аз се заиграх тези дни малко с таблото..... Бяло осветление, с червени стрелки.... :icon_blush: Ето и клипче как светва и гасне, плавно .....и естественно не насича като тъпия фотоапарат.http://vbox7.com/play:8e9e8fbf38 Редактирано 14 март 2013 от Milen_z Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikovas Публикувано 14 март 2013 Сподели Публикувано 14 март 2013 И аз се заиграх тези дни малко с таблото..... Бяло осветление, с червени стрелки.... :icon_blush: Ето и клипче как светва и гасне, плавно .....и естественно не насича като тъпия фотоапарат.http://vbox7.com/play:8e9e8fbf38 Супер е станало,браво :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dachbissnes Публикувано 15 март 2013 Сподели Публикувано 15 март 2013 Много добре се е получило ,но да питам когато се извадят стрелките после няма ли проблем с коректното отчитане? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 17 октомври 2013 Сподели Публикувано 17 октомври 2013 (редакция) Последния вариянт за момента..... Купил съм си 4 табла и всички са по различен начин направени, това май най-ми допадна за момента. :icon_blush: http://vbox7.com/play:bb00b3dd5b Редактирано 17 октомври 2013 от Milen_z Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 23 октомври 2013 Admin Сподели Публикувано 23 октомври 2013 Без коментар! :specool:Ще идвам пак до Пловдив.Натам вървят нещата. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shejha Публикувано 31 октомври 2013 Сподели Публикувано 31 октомври 2013 (редакция) Някой да ми каже дали могат да се монтират ксенонови прожектори на Каризмата. Блаодаря предварително! Редактирано 31 октомври 2013 от Shejha Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velin87 Публикувано 9 ноември 2013 Сподели Публикувано 9 ноември 2013 Здравейте колеги :mitsu-smiley: ,разгледах темата ,моята каризма също е с диодно(бяло)осветление на таблото,бих искал да попитам колегата BIG BOS по какъв начин е направил стрелките на таблото червени ,ще съм много благодарен ако ми обясни как може да стане ,че аз вече развалих едно табло в опити да го направя с боядисване на стрелката и т.н. но о резултата не ми харесва а съм влюбен точно в такова осветление :icon_blush: :mitsu-smiley: благодаря предварително :rulez: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velin87 Публикувано 9 ноември 2013 Сподели Публикувано 9 ноември 2013 Много се извинявам колеги ,имах в предвид колегата Milen Z :icon_blush: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 9 ноември 2013 Сподели Публикувано 9 ноември 2013 (редакция) Понеделник, вторник мога да направя снимки..... Случайно в книжарницата на един МОЛ в София намерих такива боички , обаче ефекта не ми хареса. Затова махнах стрелките, отдолу плексигласовата плака, под циферблатите..... я разпробих на 11мм. И там направих и монтирах платчици с по 5 червени светодиода. Така в момента под кръглата черна част на всяка стрелка има кръгла платка с по 5 светодиода, отделно са боядисани.Иначе колега да таблата са кекави, чупят се уредчетата, особенно ако при ваденето стрелките излезнат с осичките.... Аз потроших май 5 табла... е после се оправят но трудно. П.С. И най-важното е че направят ли се така, стрелките могат да се светкат везависимо от циферблатите.... Което пък дава възможност за десетки ефекти. Редактирано 9 ноември 2013 от Milen_z Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velin87 Публикувано 9 ноември 2013 Сподели Публикувано 9 ноември 2013 Ясно колега, благодаря ти много за подробната информация, бих се радвал наистина на снимки ако е вьзможно за да видя как си направил и монтирал платките иначе като цяло се занимавам малко с електроника и се надявам да се справя , но малко ме притеснява занимавката сьс самото табло , но така или иначе пьрво ще пробвам на старото Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi petrov Публикувано 10 ноември 2013 Сподели Публикувано 10 ноември 2013 (редакция) колеги не ми свети багажното оделение :( смених крушката но не проработи . става вапрос за каризма 1,6 1997 г 99 коня.и ако някои може да каже ще сам благодарен много Редактирано 10 ноември 2013 от georgi petrov Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 10 ноември 2013 Сподели Публикувано 10 ноември 2013 колеги не ми свети багажното оделение :( смених крушката но не проработи . става вапрос за каризма 1,6 1997 г 99 коня.и ако някои може да каже ще сам благодарен много Провери прекъсвача който я светва Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi petrov Публикувано 11 ноември 2013 Сподели Публикувано 11 ноември 2013 (редакция) Mи проблема е че не знам къде се намира. Прегледах задния капак и не открих бутон. :( Редактирано 11 ноември 2013 от Светльо Ангелов Пиши грамотно! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velin87 Публикувано 11 ноември 2013 Сподели Публикувано 11 ноември 2013 Колега,прекъсвача на плафона в багажника ти е както и на всички Митсубишита в самата ключалка на капака на багажника ,провери с мултицет дали има ток на иэводите на плафона,ако няма провери клемите които го эахранват ,ако там всичко е наред..пробвай да смажеш и раэдвижеш еэичето на ключалката ,надявам се да съм бил полеэен :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi petrov Публикувано 14 ноември 2013 Сподели Публикувано 14 ноември 2013 (редакция) Благодаря, но не смея да разглобя механизма Редактирано 15 ноември 2013 от valboss Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velin87 Публикувано 15 ноември 2013 Сподели Публикувано 15 ноември 2013 Няма защо колега , аз не ти казвам да го разглобяваш а само да го смажеш но проблема може и да не е там. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
meshenaskara Публикувано 22 ноември 2013 Сподели Публикувано 22 ноември 2013 Колеги, някой би ли казал диодите дето осветяват рег. номер, за да се сменят от вън ли става или трябва да се разкача кората на багажника. И да каже колко волта са и с какви крачета ( общто взето каккъв трябва да е диода ), ако може най лесно ще е със снимка. Че не ми се разглобява предварително, без да знам за какво става дума...Благодаря предварително B) Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван Вълчинов Публикувано 22 декември 2013 Сподели Публикувано 22 декември 2013 Колеги, онлайн магазин и актуална цена за чифт OSRAM Cool Blue? Мисля H4 ми трябва... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 22 декември 2013 Сподели Публикувано 22 декември 2013 Колеги, онлайн магазин и актуална цена за чифт OSRAM Cool Blue? Мисля H4 ми трябва... http://www.avto.bim.bg/Krushki-H4-12V-60-55W-Osram-Cool-Blue-Intense_pr41436.html Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван Вълчинов Публикувано 22 декември 2013 Сподели Публикувано 22 декември 2013 Мерси, Бос! Те тея даже са Intense и вероятно са по-добри от обикновените Cool Blue. Само утре да видя при нашите момчета в Червен бряг, дето се занимават с аларми, озвучаване и осветителни тела, какво и на какви цени има. Познат ми каза, че са му слагали Cool Blue за 28лв. с работата. Вероятно обаче ще си купя тези и ще платя да ми ги сложат :icon_clap: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван Вълчинов Публикувано 23 декември 2013 Сподели Публикувано 23 декември 2013 Мерси, Бос! Те тея даже са Intense и вероятно са по-добри от обикновените Cool Blue. Само утре да видя при нашите момчета в Червен бряг, дето се занимават с аларми, озвучаване и осветителни тела, какво и на какви цени има. Познат ми каза, че са му слагали Cool Blue за 28лв. с работата. Вероятно обаче ще си купя тези и ще платя да ми ги сложат :icon_clap:Извинявам се, но не ми дава опция за редактиране и се налага да се самоцитирам.Сложих днес чифт OSRAM Cool Blue Intense и резултатът е перфектен! Колата ''прогледна'' и респективно и аз прогледнах :icon_rock: Красива бяло - синкава концентрирана в идеален лъч светлина, надявам се недразнеща отсрещно идващите(утре ще установя, а и видео ще сложа, но след Коледа). Който се е чудел до сега повече да не му мисли. Сменяйте крушките и се радвайте! Да уточня, че старите също бяха OSRAM, но някакви обикновени, макар и с дизайн като на Cool Blue. Жълто - грозна светлина и разсеян ''лъч'', напрягащ очите. Знам, че някои тук ще кажат ''Ееее, и к'во? Открил си топлата вода :D '', но за всичко си има първи път. Всъщност имах и едни OSRAM в жабката на колата когато я купих, ама те бяха с дизайн като крушката на полилея в кухнята ми, та много се смях с тях. Те явно са фабричните с които са излизали колите от поточната линия през '99 - та година. :drinks: за празниците и много успехи на всички!!! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MusicMAN Публикувано 26 януари 2014 Сподели Публикувано 26 януари 2014 Направи някоя снимка от шофьорското място да видим на каризмата специално как свети OSRAM Cool Blue. Освен белия цвят се надявам наистина да са +20% повече светлина. Сега и аз се самонавивам да си взема понеже ги гледах в Метро за 22лв. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svilen Nikolov Публикувано 3 март 2014 Сподели Публикувано 3 март 2014 Здравейте, колеги, и преди всичко - Честит празник.От няколко дни чета всичко във форума - първа в 20-годишния ми стаж като шофьор японска кола, първо Mitsubishi, първи впечатления от двигател GDI... изобщо - тотален лаик в материята...Та, на въпроса - от Ден първи се влюбих в автомобила, Carisma 1,8 GDI, 1998 г. Има обаче няколко дребни забележки, предимно по купето и интериора, дребни, но дразнят. Пример - цялата дясна половина на конзолата на климатроника не свети, очевидно изгоряла лампичка. Нямам нито времето, нито условията, още по-малко знанията и уменията да си я сменя сам, моята специализация е в съвсем друга област. Моля да ми препоръчате колеги от форума, които професионално обслужват Mitsubishi, и могат да ме предвидят в графика си както за описания дребен, но дразнещ проблем, така и за един по-общ оглед на колата, и евентуално да се ангажират поетапно да отстранят всичко, което се установи като проблем.Иначе двигателя работи чудесно, окачването е стегнато и няма симптоми за някакъв проблем, като цяло колата е акуратно поддържана от предишния собственик. Но все пак това ще го прецени съответния професионалист, който изяви желание да се ангажира.Важно е да уточня, че съм от Бургас, често пътувам до София, така че - някой сервиз по тази дестинация (Бургас - София).Предварително благодаря на всички. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lesko Публикувано 3 март 2014 Сподели Публикувано 3 март 2014 Здравей за ГДИ се обръщай към Милен от Пловдив той е спеца на тез коли .Виж в профила му за връзка . :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.