Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

largo555

Потребител
  • От него общо

    76
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Димитровград

largo555's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Темата съм е създал защото не ми е ясно. за да мога да разбера както и другите хора като мен да има стане малко от малко ясно....аз винаги съм подкрепял такива неща. но искам и да съм убеден че ще има действие което е описано. Както казах по нагоре съм готов да прежаля една кола за това. ето ти една възможност да експиремнтираш и да докажеш че има полза. пиши ми на скайпи: largo-555 и ще се оточним кога, колко и какво требва.
  2. ти уби момчето. аххахаха.незнам защо требва да си режеш кабела. такъв ли ти е модулът??? това ли изисква??? аз така докато си бех в БГ и първият модул който ми попадна го купих,..... 28лв. но не изисква рязане на кабели. единственият проблем е че се прекъсват от ключа за фаровете (-) а модула захранва (+). та сложих едно допълнително реле 40 амп. и никакви грижи до сега. марка и модел на модула.... не мога да кажа. пише че е произведен в EU , но със сигурност знам че е CHINA... върши ми добра работа за сега. ако имам разглобяване за нещо по колата.... ще го снимам. заедно с кабелите които са нужни за свързването му. успехи..... модулът ми е супер миниатюрен. ако е само на контакт колата не светкат фаровете, требва да запалиш и почти веднага святкат. загасяш колата, фаровете веднага загасят, а габариите, светят още към 2 минути и загасят.
  3. тъй като офицялно го публикува и си доста убедителен в това което пишеш. аз съм навит да монтираш такава щуротия на некоя от колите ми. но преди това искам да ми гарантираш... поне резултати некакви и то пак официялно. колкото струва... ще си го платя. не е негативно написаното от мене. аз винаги имам интерес за такива неща. но просто искам да е поне малко доказано това което се прави.... иначе успехи за на пред...... :icon_thumbup:
  4. айде и аз да споделя. май наистина е сериен проблем. моита също правеха прблеми. но тъй като не мога да стоя мирен и се наложи да разглобявам половината табло да го изрисувам.... се захванах и с това. свалих лостчето. разглобих го. и установих че ватре има 2 пъпчета които опират и създават проблеми. не питайте точно кои че съм забравил вече. ако го видя разглобено някъде ще се сетя кои беха. та вапросните пластмасови пъпчета ги поизпелих малко. вече 1,5 год. нема никакъв проблем. успехи
  5. По тази логика..... ако използваме "чичо гугъл" за всяко нещо..... защо ли пишем по тези форуми. Изобщо защо ги има тогава форумите??? Не съм съгласен с теб. Пробвай да напишеш в гугъл "кола със солар" и виж какво инфо ще ти излезне. И мисля че е по-добре да се обсъждат нещата (макар и негативно) отколкото всеки да вика "... търси в гугъл.." :icon_hmm:
  6. браво единствено на теб за това е си се постарал да намериш инфо . само е тази кола беше ауди и не покривът, а само шшибидаха беше солар. преди около 2 седмици имаше един сеат със соларен покрив (незнам дали беше оригинално правен)а тези цени който са написали.... са около 5 пъто над нормалното
  7. аз незнам какво. нали за това писах. не ми е ястно. писал съм какво може да е положителното или отрицателното.....със сигурност е соларна клетка. на ден ми минават около 10-15 коли които са до 5 годишни и ги карам известно разстояние. за това некои неща ми правят впеатления и питам.а за да разбера дали има разлика в горенето..... требва да измина поне 1000км за да разбера. е моето каране е много относително. понякога задръствания. понякога грам кола нема... както написаах по- назаде... просто разсъждавам на "глас". от което полуих много негативни коментари. не ми пука за колата ми. единственото което искам е да ми е наред когато ми требва и да хари (ако е възможно) по- малко. литър бензин тука ми е 1,75 евро....
  8. изчаках малко да ми попадне кола за да е снимам. Защо ли са сложили този солар на шибидаха на това ауди???? може би да си зарежда телефона защото е дизел и не смогва с тока????. о неее, той даже и телефона не може да си зарежда, защото е с около 8 пъти по малък солара от моя. какви глупаци са само тези инженери там от ауди. как може да сложат такова нещо??? :icon_hmm: :icon_hmm: Ние българите нали сме всезнайковци... нека да им покажем, че са сгрешили в този монтаж!!!!
  9. не, нама да стоя мирен. идеи имам много. просто сега става. чеки да се разсъня и ще ти кажа какво сънувах
  10. а ти ако бъдеш малко по сериозен по отношение на питанията на хората... ще покажеш малко повече респект за това че си модератор. все си мисля , че тези форуми са точно за това: да питат и да се разясняват и помагат на хората. ако е за подигравки.... кажи. да започваме спама веднага???
  11. той двигателя е 92кв но въпросът е колко ток му требва??? за панела..... все ще му измисля някое приложение. и май ще е за къмпинг :drinks:
  12. и тъй като не мога да стоя мирен, сега идеята мите какво ще стане ако се монтира соларен панел на покрива на колата??? какви ли ще са положителните и отрицателните "точки"? ако погледнем реално. консуматорите на колата харчат ток, тойй идва от генератора, той пък натоварва двигателя и следователно харчи повече гориво. при мене на работата ми идват всеки ден 3 елекрички на Пежо. не искам колата ми да е електромобил... просто разсъждавам "на глас" дали по някакъв начин нема да подпомогне за намаляването на разхода??? идеята ми е следната: имам под ръка модули соларни... сметката ми е че на покрива ще се съберат около за 200 вата (които нема да са ттолкова) защото нема как да са винаги насочени към слънцето. но да приемем че са на половина. ако ги монтирам и отлея със смола отстрани нещо като спойлер да няма съпротивление...какво ли ще се получи? така или иначе съм с 3 акомулатора. поне нещо да ги пълни
  13. и аз д акажа. миналата година един колоездач на Китен се разби в огледалото ми. като се прибрах ... при първият стъклар и срещу 5лв имах огледало. не е като оригиналното но си върши работа
  14. толкова много устройства има. кое с 50%, кое с 30, кое 15%. ако половината работят както казват, то следователно ако ги монтираш в колата си и караш зад градският транспорт би требвало да ти се пълни резервоара. :icon_thumbup:
  15. largo555

    Помпа налягане GDI

    този проблем и аз го имам със бълбукането от ауспуха, но трае около 30 секунди когато е запаля студена, след това се нормализира всичко.
×
×
  • Създаване...