Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Svilen Nikolov

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Svilen Nikolov е написал

  1. И бензина, и бензина.... Пример: вчера, след предварително записан час, посетих Милен в Пловдив (задължително отклонение - милион благодарности на Милен за информацията, разясненията, насоките, търпението към мен като аматьор, и всичко, което направи по колата ми.) и на път за Бургас по принуда спрях на ОМВ на разклона за Плодовитово. Обичайно зареждам от Лукойл, знам, че не са кой знае какво горивата там, но..... А с бензина от ОМВ вчера автомобила буквално се спъна, да не кажа, че вървеше като скопен.
  2. Благодаря, колега, вече му изпратих съобщение. Надявам се, няма да откаже да погледне двигателя. Но сега на дневен ред ми е проблема с осветлението на конзолата на климатроника, който съм описал. Затова и питането ми е в тази тема. Ако кажете пак при Милен, ОК.
  3. Здравейте, колеги, и преди всичко - Честит празник. От няколко дни чета всичко във форума - първа в 20-годишния ми стаж като шофьор японска кола, първо Mitsubishi, първи впечатления от двигател GDI... изобщо - тотален лаик в материята... Та, на въпроса - от Ден първи се влюбих в автомобила, Carisma 1,8 GDI, 1998 г. Има обаче няколко дребни забележки, предимно по купето и интериора, дребни, но дразнят. Пример - цялата дясна половина на конзолата на климатроника не свети, очевидно изгоряла лампичка. Нямам нито времето, нито условията, още по-малко знанията и уменията да си я сменя сам, моята специализация е в съвсем друга област. Моля да ми препоръчате колеги от форума, които професионално обслужват Mitsubishi, и могат да ме предвидят в графика си както за описания дребен, но дразнещ проблем, така и за един по-общ оглед на колата, и евентуално да се ангажират поетапно да отстранят всичко, което се установи като проблем. Иначе двигателя работи чудесно, окачването е стегнато и няма симптоми за някакъв проблем, като цяло колата е акуратно поддържана от предишния собственик. Но все пак това ще го прецени съответния професионалист, който изяви желание да се ангажира. Важно е да уточня, че съм от Бургас, често пътувам до София, така че - някой сервиз по тази дестинация (Бургас - София). Предварително благодаря на всички.
  4. Здравейте, колеги, от днес съм горд собственик на Mitsubishi Carisma 1,8 GDI - първата ми японска кола, досега най-много километри съм навъртял на AUDI A4, 2,6 quattro. Впечатлен съм от динамиката и удоволствието от управлението на автомобила, но за съжаление не ми е познат дори в най-общи линии като двигател, обслужване, най-често проявявани проблеми, и т.н. Оттук нататък започва сериозна профилактика на целия автомобил до най-малките и незначителни забележки. Преди да се реша на тази покупка, доста почетох в този форум и ми направи впечатление многото разнообразна и компетентна информация, така че ще се чувствам свободен да задавам всички свои въпроси относно автомобила. С две думи за себе си - от Бургас съм, на 40 години. Моля да ме насочите има ли колеги от Бургас, които могат да ми дадат повече инфо за сервизи, магазини за части и т.н.
×
×
  • Създаване...