Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

velin87

Потребител
  • От него общо

    44
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Добрич

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Каризма Седан(1.6 16 v 4G92 SOHC )
  • Интереси
    Електроника,всякакъв вид машини,най вече автомобили(японски)по специално Мицубиши .

Интернет контакт

  • Skype
    Velin_87

velin87's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря ти за отговора колега.
  2. Здравейте колеги! От скоро съм собтвеник на въпросния лансър.Бих искал да помоля за мнение от запознати колеги и от такива със същия модел и двигател, да споделят: какъв разход е нормално да очаквам извънградско, градско, колата ще се газифицира за напред. Ако имате мнение и за разхода на газ, моля да споделите. Голяма ли е разликата спрямо 1.6 двигателя? Благодаря на всички отзовали се колеги предварително!
  3. Здравейте колеги! В отговор на последния пост на голегата....,да скоро се сдобих с лансър от въпросния модел,много ми харесва колата.Тепърва събирам впечатления за нея.
  4. Вярно е колега. Колата за която става въпрос има хубави летни гуми и мисля, че размера е оригиналния, но ако евентуално я взема, а и да не е точно тази, ще е пак такава.... Зимните гуми най - вероятно ще са с размера който си споменал. Благодаря ти още веднъж, хубав ден и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!!
  5. Здравей колега. Благодаря ти за отговора Това което ми казваш за окачването както ти, така и колегите ме успокоява до голяма степен.За зимни гуми явно ползваш една идея по- високи и мисля, че така е по - добре,при мен на Каризмата ми в момента зимните са малко по тесни и знам, че е често срещана практика да се слагат такива но за по - високи не съм чувал, може би са ти такива заради по често срещания размер? моля ако може да споделиш А относно двигателите, запознат съм с тях като цяло и точно с такъв искам да ми е колата 4G63, отдавна си го мечтая... Знам и за газифицирането и подръжката, все пак благодаря отново за информацията колега!
  6. Здравей колега колега Cruiser. Последния ми пост беше отговор към другия колега, но явно сме писали почти едновременно и е излязъл след твоя ... По темата, всички неща които си описъл спортния волан, разпънката между бомбетата на амортисьорите, тъмните стъкла и другите неща са налични в този автомобил, по това и съдя че е оборудване INTENSE Благодаря ти отново и на теб,за изчерпателната информация
  7. Здравей колега.Благодаря и на теб за отговора.Разбрах и за гумите. По принцип шумоизолацията не ми е такъв проблем,мога да кажа че, каризмата която карам в момента е доста добре обезшумена, но преди нея имах доста старичък лансър от 92 година 1.6 113 к.с., той беше с малко по - лоша шумоизолация според мен, но пък всичко което споменахте до сега за деветото поколение, директен волан, информативно управление - важеше и за него, докато честно казано от както карам Каризмата ( иначе много надеждна и добра кола) , но тези неща някакси ми липсват. Някакси не е същото и лансера, поне онзи модел ми допадаше малко повече, основното нещо което мо допада в Каризмата е клирънса,височка си е. Затова и питах за него. Благодаря ви още веднъж колеги. Поздрави!
  8. Здравей колега. Благодаря за отговора. Ами колата която съм харесал е с 16 инчови джанти, не пише какво е нивото на оборудване, но по това с джантите съдя, че най - вероятно ще е intense.Всичко това което спомена за по - директното управление, седалките, волана ми харесва, единствено ще трябва да видя дали ще ми допадне возията ии така. Чувал съм, че размера на 16 инчовите гуми е трудно намираем, колеги може ли да ми кажете как стоят нещата а тях? Благодаря предварително и на колегата от предишния пост още веднъж! :)
  9. Благодаря много за изчерпателния отговор колега. Разбирам какво имаш в предвид. На мен основното ми притеснение беше, да не е прекалено твърдо окачването ( типично спортно) , защото съм се возил в такива коли и определено такава не е за мен и целта за която ми трябва.Определено ще покарам колата преди покупка така или иначе, за да добия най - точна представа. Надявам се и да не е толкова ниска, че да опира. Между другото колата която карам в момента е Каризма 1.6 99 к.с. след фейслифта,със сигурност има по добре возещи автомобили от нея, но за класа си мисля, че е доста добре, мен ме удовлетворява. До колкото разбирам Лансъра ще е вози по твърдо от каризмата, но ще видим как е в действителност. Благодаря още веднъж за информацията :)
  10. Здравейте колеги! Заглеждам въпросния автомобил, но съм чувал, че окачването на версията с 2.0 кубиков двигател е по- твърдо и с по никък клирънс. Интересува ме до колко това е така, колко на истина е по - твърдо окачването,( спортно ли е) твърда ли е возоята спрямо версията с 1.6 кубика,питам понеже автомобила ще бъде семеен и ако возоята е прекалено твърда, то той, не е за мен. Бих се радвал на отговори от запознати колеги или от такива притежаващи такъв автомобил. Благодаря на всички отзовали се предварително!
  11. Здравейте колеги! За съжаление моят проблем продължава вече повече от година и никой не може да го установи....виждам,че няма никакви мнения по този въпрос . Ще съм благодарен ако някой все пак сподели някакво евентуално решение или даде съвет . Благодаря ви предварително ! !
  12. Здравейте колеги ! От известно време имам проблем със сработването на първа скорост за охлаждане на двигателя. Скоростите на вентилатора са проверени (първа и втора)работят , втория вентилатор който е едно скоростен също работи , релетата за включване на вентилаторите също са проверени и работят ,предпазителите ,както и датчика за температурата който подава сигнал към компютъра на колата ,всичко по системата работи , като закачим колата на диагностика не излиза проблем и вентилаторите се тестват нормално през компютъра ,но явно нещо пропускаме ....До колкото разбрах от различните майстори ...компютъра няма отделен изход за управление на вентилаторите а се управляват през някакъв модул за климатика ,но какъв е този модул и къде се намира никой не може да ми каже . Другото което забелязах е , че когато трябва да се включи първа скорост на вентилатора и пусна климатика и го изключа веднага , вентилаторите си охлаждат до достигане на нужната температура . Моля ако някой от колегите може да помогне нека даде своите идеи ,благодаря на всички предварително ! :rulez: :mitsu-smiley:
  13. Здравейте колеги ,забелязах че никой няма мнение по моя въпрос...надявам се все пак ако някой е правил подобно нещо и има впечатления да сподели ,благодаря още веднъж .
  14. Здравейте колеги ,бих искал да попитам дали някой от вас има представа , възможна ли е замяната на скоростна кутия на Mitsubishi Lancer 91 година 1.8 GTI 136 к.с. с такава от Mitsubishi Lancer 92(93) година 1.6 GLXI 113 к.с. ? Благодаря на всички предварително
×
×
  • Създаване...