Премини към съдържание

Milen_z

Член на клуба
 • От него общо

  2,404
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  22

Всичко което Milen_z е написал

 1. А коя сонда липсва..... Преди или след катализатора. Първата е важна за работата на двигателя. Ако липсва тази след катализатора Чека може и да не светне.
 2. 300км с 60л .....къв е тоя разход... Иначе нормално е като е по як двигателя и не се товари да гори по-малко. Мойта Каризма беше GDI , на моито каране гореше 7/100.... сега съм и напъхал един 6А13 и гори 7.3/100
 3. Milen_z

  Carisma 1.6 '96

  fany glx..... Предполагам второто е модела на Каризмата, а първото ще да е името.....
 4. Milen_z

  Carisma 1.6 '96

  По-добре ще е добре дошла....
 5. Колев не обновява списъка, ама аз все пак да взема да се добавя......
 6. Milen_z

  Каризма GDI не пали

  Датчик Разпределителен вал
 7. Milen_z

  1.8gdi прекъсва

  Тези двигатели имат няколко режима на работа..... Направете си следния експеримент. След като добре е загрял двигателя го оставете да работи на място, в началото трябва да държи ниски обороти около 600 и наблюдавайте дали прекъсва. След като поработи около 4мин. трябва да смени режима и да вдигне оборотите на 750.... съответно какво става с прекъсването. Ако прекъсва на ниските обороти е от дюзи, или някакъв друг проблем с горивото..... Ако прекъсва в другия режим, ще се наложи да сваляте глава да чистите нагар и да обработвате клапани и легла.
 8. Данните за дисплея вървят от компютъра към дисплея по шината за диагностика..... Включи ли се нещо в буксата , било то компютър за диагностика, газоовата уредба и ли някакво блутутче за гледане на грешки, дисплея спира да отчита.
 9. Гласът ни Локдаунче от понеделник...... пак май по студентски ще празнуваме в някой апартамент.... :rolleyes:
 10. Ако е газова уредба, най-вероятно е и за реглаж на клапани.
 11. На бомба-дюза са вътре в мотора. Под капака на клапаните.
 12. При мен ремонта е на стойност почти 1/4 от това което са ви обявили. С ново масло и лагерите, прави се за един ден.... И друга кутия да вземете, рано или късно ще е в същото положение, ако вече не е правена
 13. Milen_z

  mitsubishi space star 1.3 - 99г.

  Като намалее още течноста в стъкломиещото ще почне по-често да светка...... Лампите са една до друга и често се бъркат. Не веднъж е писано, алгоритъма на работа е такъв че чека светне ли ще свети минимум 6сек. Няма опция в която да премигва краткотрайно. А ако все пак е чека, първо се ходи на диагностика.
 14. Тази грешка не е за температурата на водата, а че Катализатора не е развил достатъчна температура за да работи. в сервизното пише P0125 - Feedback system. Проблема го търсете по ламбда сонди и т.н.
 15. Онова бутонче на дросела, отчитащо положението за празен ход... Може би е клеясало и не всеки път реагира. Като отпуснете газта не затвори ли веригата, оборотите не се контролират от моторчето за празен ход.
 16. На Каризмата са пластмаса.... не гният.
 17. При наличието на разбити елементи по окачването, първо сменете тях, тогава дискове и накладки. От шарнир може да тресе и то доста. При такъв ремонт също може да почне да тресе ако е свалян диска, има ръжда и не е легнал в същото положение. И другото на водачите се слага малко смазка..... ако се нахакат добре със смазка се затруднява движението на апарата и се криви при спиране.
 18. Ако е филтърчето, желателно е да се види какво има в резервоара и да се смени и горивния филтър.....най-накрая филтърчето, защото после пак ще се задръсти. А може и помпата бензиновата в резервоара да прави мизерии и да не вдига достатъчно налягане.
 19. Milen_z

  Бал

  Сивия особенно е уникален, и май доста по-рядък екземпляр от Евото.... :rulez:
 20. Продавам комплект датчици за раздатъчната кутия на Паджеро 3. 5бр. оригинални, отворих само единия да го снимам. Цената е 280лв.За връзка на лични или на 0889755500
 21. Нямам спомен кога е била при мен тази кола?? И в графика със записаните я няма, докарайте ми я пак ако трябва..... няма начин да неможе да се оправи.
 22. Milen_z

  Mitsubishi spase star 1.6 98kc

  Менте датчик, както и повечето които се продават. Оригиналния може да се ремонтира за 10мин. работа е....
×
×
 • Създаване...