Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

meshenaskara

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

За meshenaskara

  • Рожден ден 04/29/1991

Местоживеене

  • Град
    kазанлък-пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.6 16v

meshenaskara's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Цена за комплекта 450лв. Гумите са в много добро състояние, летни с голям граифер, 16'' 205/55, купени са нови лятото на 2014 год, и съм ги карал не по вече от 4 месеца през лятото, джантите също са много запазени. За цена по отделно по договаряне. Гумите с джантите са в казанлък, но могат да се видят и в Пловдив. Тел: 0889636939 http://olx.bg/16-4h114-3-67mm-tsentralen-otvor-gumi-s-dzhanti-i74865048
  2. Някой има ли идея от къде ( сайт или магазин) може да се поръча добавка за задна броня на Carisma 2003.Прерових целия интернет и нищо не открих...Би трябвало да е нещо като магазин за тунинг части или нещо такова, сякакви други работи има но не и това :help:
  3. И при мен така се получава и като я огледах видях че имам скъсана задна пружина...виж да не ти е от ова
  4. И все пак причината да светне тази лампа разбра ли се каква е, или просто се изчисти с компютъра и повече не светна....Защото и аз имам такъв проблем, и при мене светна от нищото и неще да гасне и ще трябва да ходя на диагностика. Обаче сигурно ли е че като им дам 30-40 лева и ми угасят лампата (ако въобще успеят) после няма да се включи пак и да съм си дал парите на вятъра :icon_hmm:
  5. И все пак причината да светне тази лампа разбра ли се каква е, или просто се изчисти с компютъра и повече не светна....Защото и аз имам такъв проблем, и при мене светна от нищото и неще да гасне и ще трябва да ходя на диагностика. Обаче сигурно ли е че като им дам 30-40 лева и ми угасят лампата (ако въобще успеят) после няма да се включи пак и да съм си дал парите на вятъра :icon_hmm:
  6. И все пак причината да светне тази лампа разбра ли се каква е, или просто се изчисти с компютъра и повече не светна....Защото и аз имам такъв проблем, и при мене светна от нищото и неще да гасне и ще трябва да ходя на диагностика. Обаче сигурно ли е че като им дам 30-40 лева и ми угасят лампата (ако въобще успеят) после няма да се включи пак и да съм си дал парите на вятъра :icon_hmm:
  7. Колега, машинката на багажника дето заключва и отключва на какви пари можеш да ми я дадеш, че имам спешна нужда от нея- за Carisma 2003г.
  8. Колега, огледай под капака някаде дали имаш пищялка за алармата.Възможно е също и това другото копче да е за безшумно отключване и заключване ако имаш аларма.Моето дистанционно има такова копче с MUTE самоче аз съм си го вързал само като централно щото не съм купувал аларма.
  9. А пробвал ли си на запотено стъкло дали ще ти изчисти стъклото, зашото просто може да ти е изгоряла лампичката на копчето а всичко друго да си работи
  10. Ако си сигурен че е от двигателя а не от окачването виж да не са некакви лагери -примерно по генератора, защото аз имах такъв проблем, и като подам газ и тракането се засилваше
  11. Е колега те тея ролки не се ли държат на болтове... и тези болтове за да се развият мисля че не е нужно да се държи контра някаде.
  12. meshenaskara

    Въпрос осветление

    Някой разглобявал ли е този плафон до сега, щото се чудя дали има голяма опасност да му счупя щифчетата като го разкачам, а пък искам да си сменя крушката.Много здраво закрепен ми се струва моят и ме е страх да го напъна че да не го счупя.
  13. meshenaskara

    Оригинално CD

    Колега с тънки отверки е по лесно,защото после хваща6 за отверките и дърпаш, а с телта ще е малко по трудно , защото се хлъзга....а отверката я буташ леко докато опре в шифчето....после натискаш малко по силно, за да може отверката да избута щифта на страни и готово... това го правиш с всички 4 дупки, и после хваща6 за отверките.... дърпаш на страни да се законтрят и почваш да дерпаш CD-то към теб, като разклащаш наляво-надясно...Малко трудно излиза но става
  14. На този модел Carisma няма ли борд. комп., щото ако има то на него показва колко километра гориво ти остават според това с каква скорост караш.Щото от това много зависи разхода на колата
  15. Колеги тези зимни стелки малко не са ли бутафория, защото са гумени и се гънат и мачкат, особено задните ми вечно бяха натикани под предните седалки и всичкият боклук се изсипваше на мокета...Сега да се похваля малко :rolleyes: купих си рифелова ламарина 1,5мм дебела за отпред .... за отзад 3мм дебела, щото такава успях да открадна :D .... огънах я малко с чука и тук таме на ръка и стана като чистак барсак от завода ново :D .... тъй че по хубаво от ламарината не виждам за зимна постелка...Скоро ще кача снимки да се похваля и да одобрите дали се е получило B)
×
×
  • Създаване...