Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

здравейте фенове на японските машинки :)

от извесно време се заглеждам по спейс стар и си мисля че си заслужава да си купя едно. Искам някой да ми даде малко съвети как да го позная дали е технически изрядно като отида на огледа. Ако някой може и да напише примерни цени на частите на този модел. Всеки казва че съм им скъпи частите но никой не казва цена.

Аз съм харесал едно 2000 година с 1.3 16V двигател - посъветвайте ме нещо :)

Здравейте колеги скоро си купих дпейс старче 2004г много съм доволен от колата1,6 бензин е ,намерих оригинална навигация ще може ли да се монтира на колата като е с касетофонче пак оригинално.И как се монтира благодаря предварително

• преди 3 седмици ...
Публикувано (редакция)

Безкрайни благодарности за Pdf-БГ Описанието!!!От няколко дена и аз съм горд собствеик на Space Star 1.3 2001г.

Тепърва ми предстои да се запознавам с небесната звезда.

Благодаря още веднаж.

Редактирано от simvasilev
Публикувано

Хиляди без аварийни километри и все на хубави места да те води! Само пари за бензин да наливаш!

• преди 3 седмици ...
Публикувано

Здр на всички колеги решил съм да сменям старата кола Seat Ibiza TDI 140 коня с нещо по семейно и съм се спрял на Spsce Star 1,6-98 или 1,8 16v-112 коня.Притесняваме дали са с прилична динамика,колко излиза обслужването на двигатела и как се държат на пътя.Разбрах че газта на тези двигатели не е провлем.Харесал съм тези http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11397309491602337&f1=details&slink=6auys2,http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11396000335699252&f1=details&slink=6auys2 и като цяло нямо мн инф за автоматика.Ще съм благодарен за малко мнения.

• преди 1 месец ...
Публикувано (редакция)

Здравейте!

От десетина дни се ровя по форуми за мнения за покупка на автомобил. Засега съм се спрял на SPACE STAR 1.9 DID 2001г 102 к.с. Оледах я визуално купе, двигател ходова част. Ниакави забележки. Сегашният собственик ми показа документи кога какво е сменял. Личи си че я поддържа. Тези дни ще се кача и да я опитам в движение как е.

Искам да попитам на какво да обръщам внимание?

Редактирано от Iwo Mitov
Публикувано

Гледай за омасляване около турбото , друго не се сещам и не е проблем щом върви. Между другото много правилен избор !

Публикувано

Здравейте колеги,

От 1 седмица съм собственик на Спейс стар, 1.3 бензин 2000г. Някой може ли да сподели колко литра масло трябват за скоростната кутия?

Публикувано

И пак аз - свети ми лампата на ръчната - жило ли е нещо или друго?

Като начало провери нивото на спирачната течност

Публикувано

Здравейте отново.

Направих едно пробно каране на въпросното MITSUBISHI SPACE STAR. На кратко - това ще ми бъде семейната кола. Стиснахме си ръцете с продавача и след 5 дни я прехвърляме. Само въпросът ми е - Съединителя отделя малко горе. Четох че това е нормално за тези коли. Наистина ли е така или ще се наложи ремонт и на какви цени са такива ремонти при тези коли. Иначе като цяло съм очарован от колицата.

Публикувано

Благодаря колега, ще я карам сега на цялостно обслужване и квото трябва мисля да го правя, че трябва да се ходи на море след месец-два :) Купих повечето ремъци и филтри и двиг.масло, ама не знам за скоростите колко ше трябва-в магазина гледаха нещо в компа и викат тука пише - 3-4 л. ама що толко много се чудят :)

Публикувано

Благодаря колега, ще я карам сега на цялостно обслужване и квото трябва мисля да го правя, че трябва да се ходи на море след месец-два :) Купих повечето ремъци и филтри и двиг.масло, ама не знам за скоростите колко ше трябва-в магазина гледаха нещо в компа и викат тука пише - 3-4 л. ама що толко много се чудят :)

Точно тaкa 3,4 литрa събирaт скоростите.

Публикувано (редакция)

Здравейте колеги,

От 1 седмица съм собственик на Спейс стар, 1.3 бензин 2000г. Някой може ли да сподели колко литра масло трябват за скоростната кутия?

Мисля, че около 3,5 литра! А може и колокто е писал колегата! При всички случаи е над 3, а после докато просълзи!

Редактирано от driverbg
Публикувано

Здравейте колеги от скоро имам Space Star 2003 1.9 di-d, но имам малък проблем,от някъде капе двигателно масло. Разкостихме всичко и така и не можем да разберем от къде е теча, когато работи го няма, само като е изгасена. мМоля ако някой има идея от къде може да е . Два дена я гледаха в сервиз и там не можаха да разберат от къде е теча, ужас направо . Иначе ванчета е перфектно. Благодаря ви предварително

Публикувано

Да по питам и аз нещо - на Спейс Стар 1.8, двигателя който е - газова уредба може ли да се сложи? Трудно ли се слага? Подочух, че на ГДИ-тата преди време не искали да слагат, това вярно ли е?

Публикувано (редакция)

Здравейте колеги от скоро имам Space Star 2003 1.9 di-d, но имам малък проблем,от някъде капе двигателно масло. Разкостихме всичко и така и не можем да разберем от къде е теча, когато работи го няма, само като е изгасена. мМоля ако някой има идея от къде може да е . Два дена я гледаха в сервиз и там не можаха да разберат от къде е теча, ужас направо . Иначе ванчета е перфектно. Благодаря ви предварително

Къде е омазнено? Най-често текат от фланеца след турбината, и защото е най отгоре - омазва доста двигателя.

Може да потърсиш гараж и да застелиш с вестници отдолу. И после да гадаеш... :rolleyes:

Редактирано от Peter G
Публикувано

Да по питам и аз нещо - на Спейс Стар 1.8, двигателя който е - газова уредба може ли да се сложи? Трудно ли се слага? Подочух, че на ГДИ-тата преди време не искали да слагат, това вярно ли е?

Колега по принцип мисля , може да се сложи, но смятам че цената която ще ти кажат е уникално висока и ще се откажеш. Аз сега едно ГИ се двоумя, а за GDI мотора...... . Проучи и пиши резултата . Успех.

• преди 2 седмици ...
Публикувано

Здравейте ! Много отдавна се каня да попитам някой знае ли точно какво означава надписа DI-D който е отзад на колата ? Предварително Благодаря !

Публикувано

Колеги, обслужих колицата и се наложи и някои дреболии по ходовата - външни кормилни накрайници и задни биалетки. Прегледаха я, май др.няма. Долях спирачна течност и изгасна лампата, ама нещо ми омаслява казанчето отдолу,не мога да разбера дали е от него,капачката или малките маркучета или скобички, но леко прокапва надолу едва доловимо, а пък е киселина все пак...Питах в ед.маг.-ново казанче 230 лв. Ония ден забелязах и съвсем леко прокапване и омасляване от антифриз и откъм дебелия маркуч/вижда ми се здрав/ който излиза под перката на радиатора нагоре-там не мога да видя и разбера от скобичката ли нещо или пък от маркуча, или да не е от самия радиатор? Някой подобен проблем да е имал?

Публикувано

Иначе много ми харесва този модел на Мицубиши, яка бегачка е/шегувам се/ :first: Оня ден баща ми казал на един негов приятел ква кола съм взел и оня казал - Не се сещам за модела, ама звучи като да си е...е майката :D

Публикувано

Здравейте ! Много отдавна се каня да попитам някой знае ли точно какво означава надписа DI-D който е отзад на колата ? Предварително Благодаря !

DI-D - Direct Injection Diesel. Демек директно впръскване на горивото в случая нафтата.

Мисля мотора е на Рено, каквато е и версията със 102 к.с. Имам приятел със такъв и ми се вижда, че е доста пъргав за ''трактор'' :rolleyes:

Публикувано

Здравейте имам спеис стар 1.9д 116 к и искам да попитам от колко оборота започва да надува турбината. Благодаря ви предварително

Над 2000 .

• преди 4 седмици ...
Публикувано

Здравейте ! Имам един странен въпрос - днес един съсед който има дизелова кола ми каза , че слагал в дизела двутактово масло 200гр. на 40-50 литра нафта защото по норми на европейският съюз нещо нямало в нафтата и ако я караш само с нафта от бензиностанциите щяло нещо да се прецака-нямало някакво смазване на помпата и други неща. Вярно ли е това :icon_hmm: ???

• преди 3 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...