Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Iwo Mitov

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Iwo Mitov е написал

  1. Благодаря за отговорите. Успокоих се че не е по електриката. При нас няма такива майстори. Ще се поразтърся в Ст. Загора или Пловдив. А може и вие да ми предложите някой.
  2. Ако е така би трябвало някъде да има датчик за налягане. Мога ли да го излъжа някак да видя дали наистина е така.
  3. Iwo Mitov

    Задна чистачка

    Оказа се наистина от това, но не от пластините а от греста която е по тях.
  4. Здравейте! Ето какъв е проблема. Климатика до последно си работеше. Вчера в жегата ми се наложи да изляза с колата и не включи. Предпазителите са здрави. До намотките на релетата за компресора и вентилатора не отива напрежение.(По рисунките на кутията виждам че има две релета за вентилатора Проверил съм само това което до релето за компресора).При окъсяване на контактите на релетата (за кратко разбира се) се включва и перката и компресора. Лампичката на копчето светва нормално като включа климатика. Има ли отделна електроника за управлението му и къде да я търся?
  5. Проблема е , че много често спира в едно положение и се налага с ръка да я бутна за да се задвижи. Свалил съм механизма с мотора, като се надявах да е нещо леко за оправяне. Отначало се съмнявах за четките на мотора, но според мен има още много хляб в тях. Зъбните предавки са на вид като нови и добре смазани без грам ръжда и повреди. Прави ми впечатление че се движат много бавно. Евентуално със смяна на четки дали ще се отстрани проблема. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
  6. Iwo Mitov

    SPACE STAR 1.9 DID 2001г 102 к.с.

    Намерени. Темата е за закриване.
  7. Iwo Mitov

    SPACE STAR 1.9 DID 2001г 102 к.с.

    Подновявам темата с търсенето. Трябват ми ляв и десен спирачен апарат(задни) и жила за ръчната спирачка.
  8. SPACE STAR 1.9 DID 102 K.С. 2001 г. Градско - 6.2 извънградско - 4.5 По борд компютър среден разход 5.8 л. като половината от изминатите километри са със включен климатик.
  9. Iwo Mitov

    SPACE STAR 1.9 DID 2001г 102 к.с.

    Благодаря на всички отзовали се. Във вторник ще я гледат (колата) по-обстойно да видят кое може да се спаси и тогава ще пиша.
  10. Здравейте колеги! търся въпросните неща за моята колица. купих я преди седмица и се оказа че ръчната не трябва да я ползвам докато не я оправя. За оригинални части с труда ми искат 1500 лв. На някой ако му се намират моля да пише. :icon_box: :icon_doh:
  11. Здравейте отново. Направих едно пробно каране на въпросното MITSUBISHI SPACE STAR. На кратко - това ще ми бъде семейната кола. Стиснахме си ръцете с продавача и след 5 дни я прехвърляме. Само въпросът ми е - Съединителя отделя малко горе. Четох че това е нормално за тези коли. Наистина ли е така или ще се наложи ремонт и на какви цени са такива ремонти при тези коли. Иначе като цяло съм очарован от колицата.
  12. Здравейте! От десетина дни се ровя по форуми за мнения за покупка на автомобил. Засега съм се спрял на SPACE STAR 1.9 DID 2001г 102 к.с. Оледах я визуално купе, двигател ходова част. Ниакави забележки. Сегашният собственик ми показа документи кога какво е сменял. Личи си че я поддържа. Тези дни ще се кача и да я опитам в движение как е. Искам да попитам на какво да обръщам внимание?
×
×
  • Създаване...