Премини към съдържание

driverbg

Потребител
  • От него общо

    76
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което driverbg е написал

  1. driverbg

    Динамо

    Благодаря
  2. driverbg

    Динамо

    Благодаря
  3. driverbg

    Динамо

    При запалване параметрите на зареждане са 14, а в последствие сна 13.5. Знам, че по принцип трябва минимума да е13.8, на данеби спейса да е различно?
  4. Не от модела, който ми трябва колега, но мерси все пак! Ако излезе нещо друго, ще ти пиша!

  5. Лайсната е намерена, но не знам как да затворя темата!
  6. Търся лайсна за задна лява врата за Мицубиши Спейс стар 2001г.
  7. driverbg

    Крушки за фарове

    Ами трябва да ти кажа, че като купих колата късите бяха някакъв ужас! Но с тия крушки разликата поне за мен е огромна! Моите са на Филипс, но не мога да ти кажа дали са по-добри от Осрам! Единствения недостатък според мен е, че до сега от 2013 г. когато вземах колата, вече съм ги сменял два пъти. Изгарят бързичко за около 1,5 година. Според моя майстор, това се дължи, че бързо си навъртат работните часове!
  8. driverbg

    Крушки за фарове

    Аз карам с Филипс +100 и не съм сменял букси, досега не съм имал проблеми с кабели или букси!Мисля, че това няма как да е вярно, защото крушките са същите ватове!
  9. Здравей!Ако двигателя е 1,8 GDI доколкото знам и съм чел във форума, не подлежи на газифициране!
  10. Някъде във форума имаше много хубава тема за това със снимки, но ако не я намериш наистина първо се развиват двете болчета, след което затваряш очи и дърпаш здраво! Тъй като "козирката" се захваща с щипки към таблото! Самия километраж е захванат с три болта, след тяхното развиване се издърпва за да излезе от буксите! Доколкото си спомням при поставянето стрелките на оборотомера и скоростомера малко полудяват и не трябва изобщо да се пипа контактния ключ, тъй като сами се оправят!
  11. Мерси за отговорите! Предполагах, че мястото му е там до термостата, но бях длъжен да попитам! От снощи насам, стрелката не ми е правила номера! Мисля да сваля буксата и да я пръсна с ВД!
  12. Извинявам се за глупавия въпрос, но този датчик предполагам най-вероятно се намира близо до таблото?
  13. Таблото лесно се вади, ама като го извадя, какво да го правя? Според мен, поне така си мисля, да не е кабелче в коша при двигателя! Утре вечер, ще се пробвам да пръсна буксата на датчика, но още от сега съм сигурен, че няма да има ефект, тъй като това неестестествено дължение според мен е по-скоро нещо по токовете! Варианта отива, таблото нещо да се е скапало!
  14. Съжелявам ако темата се повтаря, но търсих и не открих друга такава!Тази вечер забелязох, че стрелката на температурата прави някакви неестествени движения нагоре на долу! По принцип до сега не е правила такива номера, като си загрее се заковавана средата и повече не мърда! Но сега забелязох, че отивайки на горе, започва да се дижи ту нагоре, ту надоло! Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, ще съм благодарен ако сподели как е разрешил това явление!
  15. Установих, че сменя ли маслото и чаткат като се покара спират! Сега съм с Мобил 1, 5 на 40 след 7500км. започна малкода го гори сега е на 8200км. долял съм 100 грама, но за сметка на това пък не се чуват повдигачите! Така, че стигнах до глобалния и всеизвестен извод: Сипваш и караш!
  16. Това го оправих с тел! Но остана другия проблем, самия дунапрен в краищата се разцепи! Понеже ме дразни, ще се купува направо друга седалка, ако намеря!
  17. Тъй като, седалката ми явно неиздържа на килограмите ми, искам да попитам дали шофьорсаката седалка на Спейс стар е 1/1 с тази на Каризма! И по точно дали височината им е една и съща?
  18. driverbg

    Писна ми!

    Здравейте! Купих си Спейс стар през март 2013 г. Смених си бобините и кабелите и ооооо, чудо преди около 2 или 3 месеца установих, че вече хвърлят искри! Извадих старите бобини и ги намазах с поксипол и 2-3 месеца нямаше проблеми! Днесустанових, че явно с поксипола се кара 2-3 месеца и сега ще намажа и другите, но явно след два три месеца най-късно, ще трябва да купувам нови бобини и кабели! Дайте ми съвет от къде и какви, а ако може и цени! Но за такива, които няма да сменя след една година!
  19. търся джанта тип патерица 15, за мицубиши Спейс стар - 4х114,3 с отвор 67мм
  20. Извади лулите, възможно е и да има теч на масло, поне при мен беше така!
  21. Какъв е размера на предните спирачни дискове на Спейс стар?
  22. driverbg

    Филтър купе

    Сигурен ли си, че зад жабката няма филтър! Има една пластмаса, която се вдига на горе и "отключва" двата елемента!
  23. driverbg

    Парно

    Здравей! Ако стрелката на температурата след загряването, при движение на свободен ход, започва да показва по-малка температура не е лошо да си смениш термостата и всичко ще се оправи!
×
×
  • Създаване...