Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

grizan

Потребител
  • От него общо

    149
  • Регистрация

  • Беше тук

За grizan

  • Рожден ден 10/11/1980

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    пежо 205 , Citroen Berlingo 2.0 HDi , мицубиши спейс стар 1,3, 82к.с ,

grizan's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Търсил съм колега , но само обикновени съм намирал , никакви по специални. Аз го сменям на гонина , някой път и 2 пъти в година ...
  2. Здравейте колеги , полека лека изгоря всичко по осветелнието на панела за парното и климатика.Някой свалял ли го е ? И как става ? Питам за да не орезеля или счупя нещо! Благодаря!
  3. grizan

    Хайде още един подарък

    Още един кандидат valio.oreshkov@gmail.com Благодаря
  4. Да и моята е монтирана при Ласков газ , пак около 850 лв. Дори не помня каква е!!! Но до ден днешен съм ходил само да сменя филтъра и да настроим лампичките на показателя за гориво. Човека я сложи много кадърно, доволен съм. На един приятел на сивика му сложи БРЦ и той е доволен. А по отношение на резервната гума , тази ли е оригиналната, че аз също търся ,но не намирам нещо
  5. Здравейте колеги ,да направим малко ъп темата . И аз имам проблем със задната броня. Смачках я на едно колче на паркинг на хипермаркет. Лошото е че закачих и малко от задния капак. Да ли имате някой добър майстор в Пловдив да ги види и да ги оправи. Благодаря предварително!
  6. grizan

    Грешка Р0421 съвети

    Здравейте колеги, преди седмица ми светна лампата за чека на двигателя, изключих минуса на акумулатора и грешката изчезна. Минах към 200 км и пак светна. Та питането е следното - има ли начин да се прочете къде е проблема без компютър или да ходя на диагностика ? Благодаря!
  7. Здравей колега, по отношение на твоя проблем и аз имах същия. При подаване на повечко газ рязко колата превключва на бензин. По принцип се случи след зареждане от бензиностанция на ОМВ. Първият път който се случи , си помислих че нямам гориво , но след като се повтори отидох при газ-майстора да види какво става. Гледа човека , закачи и компютъра - уж всичко наред. Сменихме за всеки случай филтъра в изпарителя. Докато чаках дойде едно момче с Пасат, пак с подобни симптоми. При него , по никакъв начин не се регулираше и празният ход на двигателя. Майстора отвори изпарителя и какво да види - целия беше с някаква жълтеникава субстанция. Изпарителя му е бил сменен с нов преди около 1000км, зареждал 3 пъти на ОМВ. След както се изчисти се оправи. Но това ми каза че не е изолиран случай и не само в тази верига.
  8. Здравейте, интересуват ме дебелината на задните дискове и какви евентуално се препоръчват. Както и предните дискове и накладки Brembo/TRW- за тях колко ще струват. Bлагодаря!
  9. 1,3 си е много добър автомобил, незнам какво толкова не му харесвате. Е има 16 к.с по малко от 1,6 ама какво от това. Ако не се състезавате е чудесен. 6л газ/100 км никога не съм имал такъв разход, все около 7-7,5 л/100 км се върти. Градско - около 8-9 . 3 години го карам почти и съм доволен. Сега искам да си взема рънър или грандис , но пущините кинти все не стигат
  10. Съгласен съм с колегата, БОШ вече не е толкова качествен колкото преди. На двете служебни коли бяхме взели по един , единият умря месец преди да изтече гаранцията, смениха го с нов и изкара 2 години предишното застудяване. Сега взехме Гигават. Другият изкара 3г и 1м и той умря. Аз сега карам с 45Аh/440A Autopower.
  11. Колеги, късно виждам темата ,но нека кажа две думи за хладилниците. Всичките производители се опитват максимално да ги поевтинят. От едно приятелче в пловдивският завод на известна фирма знам за няколко марки които си струват -АЕГ, БЕКО , някои модели на Самсунг , и някаква китайска марка която не разбрах как се казва. Той момчето лично ми забрани да си купувам тяхен хладилник, тръбите им били по тънкостенни, компресора два - три пъти по малък по размери и тегло , изпарителя вкаран в стените на хладилника ..... Въобще всичко е на късмет. За телевизорите - Аз лично нямам от модерните ТВ. Баща ми е телевизионен техник и според него това е излишна инвестиция. Аз гледам Сони на над 20 години с перфектни цветове , контраст. А в хола гледаме един почти изхвърлен на боклука JVC 28 инча, от по съвременните ,но пак с кинескоп ТВ.
  12. grizan

    Space Star

    Да тез японци като бяха мислили , да им беше хрумнало и облегалките на задните седалки да се прибират някъде, а не всеки път да им търся място. Но наистина съм много доволен от опцията да местя седалката напред назад
  13. grizan

    Space Star

    Здравейте, по отношение на километрите и на 300 000 да е ако е поддържана както трябва - ОК. Аз карам едно берлинго ,купено ново , сега е на 570 000 за около 10 години. Е време му е за ново , но още върви. Като купувах спейса беше на 140 000 км. До сега съм минал 25-30 000 - почти без грижи. Сложих и ГИ. След около година и колегата си взе спейс но новия фейс. Минали месец видях че макар и 4 години по нова колата е с 10 000 км повече. Взе я от Враца. Та и аз незнам кой километраж е по верен .....
  14. Аз карам 1,3 с газов инжекцион. За мен колата си върви прилично добре, нямам някакви ядове или проблеми. КОлегата ми искаше да вземе 1,8 , но в крайна сметка взе 1,6 и той сложи ГИ. Возил съм се - повече върви от моята. Казва че е като самолет, а 1,8 голям самолет.
  15. grizan

    зимни гуми

    Май сега , ще оставим зимните гуми в застой. При тез температури навън изобщо не мисля да ги слагам. Но все пак ще взема 175/70/14 две ще взема, че и винетка по-скъпа ще трябва да се плаща.
×
×
  • Създаване...