Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nbt

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star 1.9 DI-D - 115 коня дизел

nbt's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. nbt

    Mitsubishi Space Star 1.9 DID

    На предната врата на лайсната има надпис СПОРТ или фАМИЛНА .Първата е 115 коня а втората мисля че беше 102 . Относно данъка наистина е голям (не много) , но си заслужава. Това от снимката е моята и това са реалните стойности .За да си сигурен разбери се със търговеца да я закараш на оторизиран сервиз да и направят диагностика (буксата за диагностика се намира пред скоростния лост) да я огледат и тогава плащай ! За модела мога да кажа само хубави неща . Жената я кара и не може да я съсипе ! http://picbg.net/u/7220/4248/791736.jpg[/img]
  2. Аз имам 81mb е ,дай поща на лични да ти ги пратя !
  3. Аз имам на английски свалени от руски сайт,тук не мога да ги кача,дай някаква поща , 81мб са !
  4. nbt

    Информация за 1.9 Дид

    10W40 Производителя препоръчва ELF турбо дизел ,но каквато и марка да сложиш ще върви. Двигателят е железен от всякъде ,нищо че е на рено !
  5. nbt

    Информация за 1.9 Дид

    Хммм :icon_hmm: , и това как го реши :icon_hmm: От снимката на табелката която е до двигателя !http://picbg.net/u/7220/4248/775428.jpg
  6. nbt

    Информация за 1.9 Дид

    Прав си ,че не се развалят. Имам го същото само че сив металик и с ляв волан. И аз го купих приблизително на тези километри ,след година и половина каране му свалих кората която покрива двигателя за да видя какво е това чудо вътре .Преди имах опел корса и всеки месец ръчках нещо по мотора. Двигателя е на рено и от мненията на други собственници много рядко нещо се разваля . Когато го купувах не им вярвах,но се убедих,че са били прави.Ако си решил да купуваш такова няма да сбъркаш ! :icon_thumbup: Двигателят е F9Q2
  7. За колана-там където се закопчава нямаш ли едно кабелче ? Даваш го на късо , изолираш и никога не ще пищи . Когато поставиш колана,със щракването той затваря веригата и не пищи.Електроника следи след потегляне и превишаване на 20 км/ч ако не е затворена веригата се включва пищенето !
  8. nbt

    Избор на масло

    Производителят препоръчва ELF TURBO DIESEL 10W40 ,нали все пак е с двигател на Рено !
  9. nbt

    Климатика не включва

    Щом при окъсяване на релетата включва компресора и перката 99% няма фреон. Намери някой,които се занимава с климатици да му сложи едни манометри и всичко ще стане ясно. Може да имаш пропуск някъде и да е изтекъл фреона. Виж дали някъде по тръбите и най вече по съединенията има омасляване.
  10. Здравейте ! Имам един странен въпрос - днес един съсед който има дизелова кола ми каза , че слагал в дизела двутактово масло 200гр. на 40-50 литра нафта защото по норми на европейският съюз нещо нямало в нафтата и ако я караш само с нафта от бензиностанциите щяло нещо да се прецака-нямало някакво смазване на помпата и други неща. Вярно ли е това :icon_hmm: ???
  11. Мисля,че чека светва на коли с евро 4 нагоре. На коли с евро 3 няма датчици на катализатора !
  12. Здравейте ! Много отдавна се каня да попитам някой знае ли точно какво означава надписа DI-D който е отзад на колата ? Предварително Благодаря !
  13. Не е с верига а е с ремък. Колата е много сполучлива-жената я кара вече две години и няма никакви проблеми. Първоначално сменяш всичко което се сменя при покупка на кола на старо и евентуално нещо което се открие в сервиза и от там на татък само каране. Да си призная от както я купих не съм свалял капака който е върху двигателя да видя какво има там,любопитно ми е и някой ден ще го сваля да го видя този двигател какво представлява.Двигателят бил на рено .Разликата между 102 и 115 е в турбото. Иначе много добър избор,със здраве да се кара и безаварийно! :icon_thumbup: ако искаш да разбереш на колко километра е и подробности - пред скоростният лост се сваля капачето и там е буксата за елкон,закачат ти го и всичко си казва ,лошото е че малко сервизи разполагат с оригинален софтуер на :mitsu-smiley: .аз преди да я купя бях на оторизиран сервиз и там направиха пълна диагностика и чак тогава броих парите.
  14. nbt

    Mitsubishi Space Star

    В повечето случаи на една кола можеш да и вземеш повече пари , ако я разпродадеш на части . Невероятно,но факт !
×
×
  • Създаване...