Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Lucky Luciano

Потребител
  • От него общо

    83
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Lucky Luciano's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Няма как в цилиндрите да влиза гориво, да има искра и да не пали. Едното от двете липсва. Преди години, имах доста странен проблем, който после се оказа изключително прост. Нагоряла букса на бензиновата помпа. Ама нагоряла, разбираш трошеше се. Помпата работеше, но на пресекулки. Другото - изяден палец. Тогава, с много търсене, MilenZ ми намери такъв, та така и не разбрах от кое от двете беше, защото стана едновременно. По спомен - хванехме буксата, но пак отказа да запали, та сменихме и палеца и запали. Отвори делкото и си виж палеца. Пак ти казвам - няма как да има искра и гориво и да не запали, освен ако няма прескочил зъб, но все ще препатка си мисля. Няма как да не го хванете.
  2. И какво те кара да дадеш половината от цената на колата за газова уредба? Най-простия компютър, управлява перфектно тоя двигател. Рейка Баракуда - никакъв смисъл, според мен.
  3. Огледай масите по купето. Нещо не контактува добре. Ако трябва извади всички конектори на вратите, напръскай ги с контактен спрей и ги закачи отново. Нещо дребно е, няма да се плашиш.
  4. Lucky Luciano

    Space Star

    Спейсчето е перфектно измислено. Като изключим някои детски болести, просто е кола за каране. Почти не се разваля, гори малко, а е много комфортна на фона на останалите от този клас. Лесно се газифицира, не създава проблеми и т.н. Мога доста да пиша за предимствата. Да не говорим, че на 200000км. още пере с 5W40 и не го пипа.
  5. Тъй, вече каретата се чуват съвсем ясно и при ляв и при десен завой. Подозирам двете леви карета, но това ще разбера утре. Въпросът ми е - откъде в Пловдив да купя читави карета, какви са цените им, ако някой има наблюдения. И не е ли по-добре да взема две полуоси от друг Спейс или да сменям само каретата? Лявото външно е сменяно преди 2 години и на третия месец пак се разтрака, като сега вече е дразнещо.
  6. Това по принцип изобщо не е твой проблем. Той трябва да знае, а и знае със сигурност, на кои коли, къде да са им номерата на двигателите и шаситата.
  7. Една питанка от мен - на кои крачета на буксата откъм шофьорската врата, са управляващите минуси на централното? Централно имам, но нямам дистанционно, а ми попадна външно такова от мой приятел с Каризма. Пробвах го - работи, но не знам на кои крачета да го "закача" и има ли значение кой кабел от външното дистанционно, на кое краче ще е, предвид, че е само с един бутон дистанционното? Тоест с един заключва и отключва.
  8. За капачката така и не разбрах, тъй че не мога да кажа. Зануляването става със задържане на бутона за смяна на показанията на дисплея на борда.
  9. На какво може да се дължи шум от скоростите /вероятно/ на всяка предавка от 1500 до 2000 оборота?
  10. Е, сега, не се продавал... Казвай цената, ти го похвали, та го похвали... :icon_thumbup:
  11. Нещо автомат не ми е на сърце, но колко му търси, все пак? Ако има обява нейде из сайтовете, още по-добре. Днес, случайно, мернах в нета един Dodge Caliber 1.8 150кс., който ми беше на 2мин. път. Звъннах на човека, видях го, покарах го. Той му е първи собственик, бил е демонстрационна кола на Балкан Стар Бургас. Тези 150 коня се усещаха доволно. Отпред се чуваше някакъв накрайник/биалета или нещо подобно. На 80000 и нещо реални, поне така излиза от документите. Салона не ми хареса и са правени доста профански изпълнения - Искали са да сложат хубави дневни светлини Филипс - ОК, ама под капака едни кабели, едни чудеса. На всичко отгоре отделно копче им изрязали - грозно, та грозно. Отзад - парктроник, ама от китайските, пак с едни кабели висящи. Някой решил, че ще е добре да изреже в корите на вратите дупки и да постави "плафони" тип игрален автомат, червени. Дупчени вратите... И на всичко отгоре - некадърно направен опит за фолио на стъклата, а и на централната конзола, където са искали да стане с карбон ефект - ми станало е, ама грозно и непрофесионално.
  12. Който пише и спи, вижда 4 мотора :icon_thumbup: Гледах го, но не ми хареса. 136 коня беше, ръчна кутия. Или нещо не му беше наред или му натежава купето. Държах да не е палена преди мен сутринта - колко беше така не знам, но при запалването чух клапаните 4-5 секунди, което не смятам за нормално. Съединителят е нов, показаха ми документи и стария, а и се усеща, че е нов. Изключително мек, отделя ниско долу. Една идея тромава ми се стори. Спейса има повече живец за купето и мотора си. Всичките 136 коня ли се държат като 100 коня? Все едно 30 коня ги нямаше. Карал съм с малолитражки и над 200 коня и мога да преценя, че на тая едни коне ги нямаше. От друга страна - стабилни обороти, без присецкване, без да клати обороти, дори я позасилих и я пуснах на празен ход да я видя какво ще свърши, но ги закова около 800 и не мръднаха. Маслото нормално тъмно ми се видя - не много бистро, но не и черно. Казаха ми, че е на 7000км. маслото. Доста запазена, да не кажа без забележка по купе и външни. Личи леко, че са боядисвани броните, но няма как. Тоест кара ли се колата, удря се тук-там. Не ми е дерт, а и си признаха без бой :rolleyes: Като цяло смесени чувства, но е доста тиха колицата, вози учудващо добре и отзад само чух някакво прискърцване в дясно. Вероятно това, за което говориш. Та тоя мотор такъв ли е спънат или тая нещо не е наред? Някой да продава читав Аутлендър... Баси, ще взема да си купя Аутлендър :mitsu-smiley:
  13. Накратко, след като от няколко месеца, покарвам по малко Звездичката, от няколко дни заглеждам Аутлендъри. Тъй като с дизелите не се спогаждам, гледам бензинки. Утре ще гледам един 2005г., от човек, регистрирана и т.н. Въпросите ми са: слабите места на този джип - кои са и колко струва ремонтът им. Какво точно да огледам, тъй като джипът е извън Пловдив, няма къде да го закарам, поне не за първия оглед. Та, за да стигна до втори, кажете какво да гледам. Става дума за двигател 158кс., ръчни скорости с климатроник, кожен салон и другото не го запомних, а и не ме интересува. Като цяло кой е най-здравият двигател от четирите бензинови? Задължително да се има предвид, че ще бъде газифициран, ако стигнем до покупка. Тоест трябва да държи на газ. Има ли някакви дразнещи/специфични шумово от ходова част, купе и т.н. Благодаря предварително на всички, които ще се включат! Колата е на цена 7500, засега. Не е обявена в сайт, така че не мога да я покажа.
  14. Няма общо с този датчик, според мен. Проблемът е в самото табло. Някой беше писал, че с въдворяване на стрелката на ръка се оправят нещата. Не съм се заиграл да пробвам.
  15. Утре ще мина през него. Писна ми, сам няма да го боря. Нито го знам какво е, нито ми се занимава. Мерси! Ключарят го познавам дори, просто не се сетих за него.
×
×
  • Създаване...