BAlexandrov Публикувано 25 февруари 2010 Автор Публикувано 25 февруари 2010 (редакция) Това е стойността на кукито, не знам кое от форума, кой модул, го слага потърси по името му във файловете. А може и да се слага от някой от външните скриптове за реклами, тракъри...Това е едното - ако може да се махне или смени стойността му - явно има проблем с кирилицата.Другото е от IPB да кажат защо им гърми кода като намери такова куки. Редактирано 25 февруари 2010 от BAlexandrov Цитат
vladimirov Публикувано 26 февруари 2010 Публикувано 26 февруари 2010 Не виждам как може да се повреди един и същи файл при всички потребители, за да е повреден трябва грешка в сървъра или повреден хардуер при потребителя. Ако е то това май ще стане най-бързо да се промени кодирането на въпросния компонент от форума (и в базата данни, но там ще е по-сложно); Струва ми се че това става точно в чата, тогава може и да се затрие каквото е писано, като се смени кодирането. Ако има разни проблеми с това има разни скриптове, които го преобразуват. Цитат
BAlexandrov Публикувано 26 февруари 2010 Автор Публикувано 26 февруари 2010 Много мъдрост на едно място :icon_thumbup: Цитат
vladimirov Публикувано 26 февруари 2010 Публикувано 26 февруари 2010 (редакция) Както казваш тук само мъдрим нещо, което не зависи от нас. Дано поне да има някаква полза. Друго нещо което трябва да се оправи е бързия отговор. Който не е забелязал къде е забутан, той е отдолу под сродните теми. Също така е добре да му се разтегне и центрира полето, че сега в стои почти изцяло в лявата част. Забелязах, че и в търсачката, при новите мнения ( /index.php?app=core&module=search&do=new_posts&search_filter_app[forums]=1 ) в дясната част няма линк към последното в темата. Другаде има, но може да се сложи един надпис 'Последно: ' преди датата на последния пост, да подсеща потребителите. Редактирано 26 февруари 2010 от vladimirov Цитат
BAlexandrov Публикувано 26 февруари 2010 Автор Публикувано 26 февруари 2010 Това е стойността на кукито, не знам кое от форума, кой модул, го слага потърси по името му във файловете. Открих какво е това куки - това е последното ти търсене - последно съм търсил "Паничище". Ако последното ти търсене е на кирилица се появява проблема. Ако пуснеш търсене за нещо на латиница и се оправя. Проблемът е в IPB - пиши им... Цитат
vladimirov Публикувано 26 февруари 2010 Публикувано 26 февруари 2010 (редакция) Аз май не съм ползвал търсачката. За разните там съпортове на каквото и да е ако има някакъв проблем с кодирането, все едно да чакаш от умрял писмо. Най-лесно е да се уеднакви кодирането на всички компоненти. Впрочем търсачката сега добре ли работи? На предишните версии и ако е на кирилица имам спомен, че не намира или търси до една дума. Сега като се заглеждам по кода - дори да има една буква на латиница в поста се сменя кодирането с което се записва и кирилицата става с такива маймуници с кодове на символите. На всичко отгоре така се записват и базата данни и за един символ кирилица вкарва 7. Редактирано 26 февруари 2010 от vladimirov Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 26 февруари 2010 Admin Публикувано 26 февруари 2010 Друго нещо което трябва да се оправи е бързия отговор. Който не е забелязал къде е забутан, той е отдолу под сродните теми. Също така е добре да му се разтегне и центрира полето, че сега в стои почти изцяло в лявата част. Разпънат е до 100 знака на ред.Бързият отговор вече е над "Подобни теми". Открих какво е това куки - това е последното ти търсене - последно съм търсил "Паничище". Ако последното ти търсене е на кирилица се появява проблема. Ако пуснеш търсене за нещо на латиница и се оправя. Проблемът е в IPB - пиши им... Правих какви ли не тестове и на мене ми работи идеално и на двата компютъра.Моля колеги, направете няколко теста.Изобщо не ми се бъгва едит бара.Странна работа.Все пак ще им пиша. Веднага отговарят и се надявам да разрешат проблема. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 26 февруари 2010 Admin Публикувано 26 февруари 2010 Колеги направете следния тест, моля! Натискате отговор на тази дискусия, F5 за да видите, че всичко си е заредено и работещо. Отваряте в нов таб начало на форума, или разширено търсене, няма значение. Пускате търсене за "Паничище" например.Връщате се на предишния таб с отговора на дискусията и натискате F5 и се получава проблема, че Емотиконите не са заредени, бутоните на редактора не работят. Отивате в другия там с търсенето и пускате търсене за "Panichishte" и се връщате и натискате F5 и проблема е оправен - бутоните работят. Теста е предложен от Божо, за да разберем какво става. Цитат
svetlin_dbg Публикувано 26 февруари 2010 Публикувано 26 февруари 2010 (редакция) Здравейте!Направих теста и стана точно така както е описано!В момента всичко си работи както трябва-емотикони и т.н.Но точно в какво се състои същността на проблема с неработещите емотикони-все още немога да си обясня. :icon_hmm: !? П.П.Продължих с теста-пробвах да напиша нещо в търсачката на кирилица,след което отново се опитах да използвам едитора,емотикони и т.н.но отново спряха да работят.....,след което написах същата дума в същият прозорец(няма нужда да се отваря нов таб)но на латиница и...проблем нямаше с едитора :icon_thumbup: ! Редактирано 26 февруари 2010 от svetlin_dbg Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 26 февруари 2010 Admin Публикувано 26 февруари 2010 Колеги, продължавате да ползвате чата за онлайн консултации по автомобилни въпроси!Предупреждавам ви, че ще спра чата завинаги! Цитат
stevensgr Публикувано 26 февруари 2010 Публикувано 26 февруари 2010 Отговора е ясен-да не подканваме юзърите да ползват търсачката :rolleyes:.Светльо писа ли има пак на тези от поддръжката,кога се появява проблема? Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 26 февруари 2010 Admin Публикувано 26 февруари 2010 Писах им разбира се! Даже Божо ми изпрати ЛС на английски, за да им го пратя направо преведен, за което му Благодаря много! :icon_thumbup: Очаквам отговор.Странно, но при мен няма абсолютно никакъв проблем от това естество. :icon_hmm: Цитат
valboss Публикувано 26 февруари 2010 Публикувано 26 февруари 2010 ....Правих какви ли не тестове и на мене ми работи идеално и на двата компютъра.Моля колеги, направете няколко теста.Изобщо не ми се бъгва едит бара.Странна работа.Все пак ще им пиша. Веднага отговарят и се надявам да разрешат проблема. Бе то ти и пишеш, и хората/Джузепе ли беше.../ ти отговарят - но както разбирам, отвреме-навреме току се забатачи форума.......Откакто си говорихме по джисметата преди месец, при мен няма проблеми - с изключение на снощи, когато тъкмо прочета някоя тема и като река да отворя друга - завесата пада и "сървър ерор".... И така от 21.00 до към 23.30, идеше ми да спраскам компа...Днес проблема го няма.Като че ли има някъде нещо недоизпипано.... Имам предвид в платформата на Инвижън... Цитат
BAlexandrov Публикувано 26 февруари 2010 Автор Публикувано 26 февруари 2010 Тези "Server Error" са от хостинг компанията.. нещо им забива сървъра, после го рестартират... дано ги оправят, доста често са напоследък. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 27 февруари 2010 Admin Публикувано 27 февруари 2010 Проблема с бъга на тулбара вече е оправен. Изтрийте си кукитата и вече няма да се появява. Цитат
Rangel Simov Публикувано 2 март 2010 Публикувано 2 март 2010 [#103128] Администраторът е поставил ограничение за броя на публикуваните коментари за даден период от време. Моля изчакайте 15 преди да публикувате тема или мнение. Изпуснали сте секунди , ако искате ги добавете. Цитат
stevensgr Публикувано 10 март 2010 Публикувано 10 март 2010 Аз може ли пак да повдигна въпросът,трябва или не трябва да се пишат модераторите под името на раздела? Според мен е по-добре да ги пише имената. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 10 март 2010 Admin Публикувано 10 март 2010 Пише ги. Отиваш например на раздел Galant.Най-отдолу се виждат кои са модератори. http://img97.imageshack.us/img97/2818/rteec.jpg Цитат
stevensgr Публикувано 10 март 2010 Публикувано 10 март 2010 Говоря за "Главното меню", както се виждаха преди. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 10 март 2010 Admin Публикувано 10 март 2010 Ще питам админите или във форумите на Инвижън и веднага ще пиша. На мен това ми е извън компетенцията. Цитат
stevensgr Публикувано 30 март 2010 Публикувано 30 март 2010 А тази репутация на мненията работи ли(зеления + и червения -)? Като щракна ми казва,че съм достигнал максимума за деня,а аз не съм я ползвал никога и нищо не става !? Цитат
Т. Минтов Публикувано 30 март 2010 Публикувано 30 март 2010 А тази репутация на мненията работи ли(зеления + и червения -)? Като щракна ми казва,че съм достигнал максимума за деня,а аз не съм я ползвал никога и нищо не става !?Засега тези бутони не функционират. Цитат
vladimirov Публикувано 1 април 2010 Публикувано 1 април 2010 Забелязах един бъг в чата:Като се даде линк със празно място между думите (%20)го замества с празно място ' ', дори и в линка, или не го разпознава. По-скоро мисля, че го замества, като написах отделно %20 го замени. Ако се направи на ръка с bbcode няма проблем. Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 3 април 2010 Admin Публикувано 3 април 2010 Вече можете да ъплоудвате картинки директно от ImageShack.Намира се в полето под писане на мнение. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.