Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sunnyboy115

Потребител
  • От него общо

    1,089
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    8

sunnyboy115 беше най-активен на 12 юли 2023

sunnyboy115 има най-харесвано съдържание!

За sunnyboy115

  • Рожден ден 05/10/1975

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • AIM
    sunayosman
  • Skype
    sunayosman

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    PEUGEOT 4007 2,2 HDI, COLT VI 1.5 DID, кара му се OUTLANDER 3.0

Посетили профила

4,194 посетили

sunnyboy115's Постижения

Ментор

Ментор (12/14)

  • Добра реакция Rare
  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Машина За Публикуване Rare

Спечелени Значки

12

Репутация

  1. Няма нужда да се изказват и другите модератори, аргумента ти за смесиците е приемлив и няма да го оспорвам. Лек ден.
  2. В Правилата за секцията Продавам - Автомобили е записано - .... "Обяви за други марки коли ще бъдат изтривани, както и не писане на български език!" Въпроса ми е - Пежо 4007 може ли да се счете, че е ребрандирано Мицубиши или изобщо да не си правя усилия да пиша обява за предсотяща продажба на Пежо 4007 ? С поздрави.
  3. Карай си колата и не се притеснявай, при дълго спускане и ниска температура е нормално да спадне стрелката на термометъра защото двигателя не гори гориво от което да се отделя топлина.
  4. Мисля че напразно се вкарваш във филм, карай си автомобила със здраве и много безаварийни километри да имате. От скоро в пежото имам волтметър и при мен си играят волтовете. Ако автомобила не е пален няколко дена в началото държи високи волтове, като в последствие падат до диапазона 13-13,6 волта, но подчертавам че волтметъра го има от около месец и не съм излизал извънградско. Лек ден.
  5. Ето Ви малко четиво - https://www.cp-club.ru/showthread.php?t=15033&page=3 за неразбиращите, използвайте google преводача.
  6. Здравей, И при мен беше така, при маневриране на паркинга се чуваха някакви звуци и си го обяснявам с приплъзването в раздатъка... и т.н. По-запознатите с механизма могат да го обяснят по ясно. И аз питах насам-натам, никой нищо не обясни, но и пък минаха повече от 5 години от тогава. Карам основно на 2WD и при този режим звука го няма, на 4 WD Auto поставям много рядко, в заснежени и ледени пътища и при мокра настилка ако се налага, защото при 4WD Auto една част от предаването се предва и на задните гуми. С поздрави.
  7. Ето едно видео за смяната. Много тегава история е смяната на крушките на колта. За удобство, ако ти е под ръка крика може да повдигнеш предницата за да се отвори повече място за работа при смяната и да завъртиш леко волана за да влезе предната част на гумата навътре. След монтажа, при затварянето на капачките внимавай да са добре затворени, че бях си изгубил някъде по пътищата капачето на подкалника. Също така важна е и посоката на издатината на цокъла на крушката, че аз като сменях за първи път крушка съм се опитвал да монтирам крушката завъртяна на 180 градуса и се чудех защо не може да я монтирам. Успех.
  8. За начало може да звъннеш на - http://arvbg.com/ Последните 5-6 години ползвам техните услуги за ремонти и дозареждане и смея да твърдя че съм доволен. https://www.google.com/maps/@42.6862937,23.2392705,3a,60y,253.41h,88.55t/data=!3m6!1e1!3m4!1sEgCEwvKFLClRlUxe6JwT-w!2e0!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu Успех.
  9. Значи, при първа възможност ще трябва да го сваляш и провериш каква е причината. Помисли и за варианта втора ръка, ако се окаже нещо по голяма повреда.
  10. А при загасени фарове има ли проблем със светенето ? Мился, че ако си свети нормално при изключени фарове, значи няма проблем. Нощем силно светещото табло много пречи и явно е регулирано да свети по-малко.
  11. Здравей, Опита ли да реулираш осветеността на километража от бутона за нулиране на километрите чрез въртене ?
  12. малко четиво - https://club.autodoc.bg/magazin/transmisiya-twin-clutch-sst-sushestvena-informaciya-vidove-osobenosti-i-tehnicheski-parametri Редакция - Поставя се и във Форд и Волво - само че версията с 450 четиво за по-можещите https://godsskill.files.wordpress.com/2016/12/6dct450-470-service-menu.pdf
  13. В твоя случай, може да започнеш с контактите на Пламен и да си запишеш час за диагностика https://forum.mitsubishibg.com/index.php?/profile/9-dj-tymbi/ , и понеже си нов член във форума, за да не останеш с впечатлението, че се рекламират само форумни майстори, може да потърсиш и второ / първо мнение в друг сервиз специализиран в ремонта само на скоростни кутии. Успех с ремонта и ако е възможно, остави информация за каква е била причината, ремонта и евентуално какво е струвало.
  14. Няма как да минеш без сервиз щом и след извънградско каране няма промана. В сервиз да проверят дали не е свършила eolis добавката и след това ще ти кажат дали има нужда от принудителна регенерация или каране извънградско. Успех и да споделиш как е решен проблема.
  15. Здравейте колеги, В пространството се появи обява за продажба на Mitsubishi Outlander GT 3.0 V6 6+1 на цена 36 000 лв. с обявени данни: Дата на производство - януари 2016г. Тип двигател - Бензинов Мощност - 224 к.с. Евростандарт - Евро 6 Скоростна кутия - Автоматична Категория - Джип Пробег - 78500 км Цвят - Червен По темата, подобен автомобил до миналата седмица се продаваше от регион Враца на спешна - крайна цена 31 000 лв., но забележете - пробег от 188 000 км. От кешираните снимки в интернете забелязвам единствено промяна в разстоянието между буквите на предния капак, всички други снимки си приличат. При интерес към обявата, имайте си едно наум и си направете допълнителни проучвания !
×
×
  • Създаване...