Премини към съдържание

Кой колко е дал за галанта си


mmotors

Препоръчано мнение

Я, колега, кажи коя година ти е галанта...

Година на производство - 2001, година на пъва регистрация 10.2003 (застоял) - автоматик, кобми, с кожа и др. :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За 2008-ма, тая кола - толоз парЕ :yes3: Приятел даде около 14 000 за галантец къде 2010год :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За 2008-ма, тая кола - толоз парЕ :yes3: Приятел даде около 14 000 за галантец къде 2010год :rulez:

Точно през 2008 г бяха доста скъпи ..., потвърждавам го , защото и аз имах и го продадох през същата година .....:)

И да не съм голословен, взех го за около 9500 лв, с пълно обслужване, гуми, каско , застраховки , винетки и до всяка дреболия ми излезе 1200о лв, за толкова и го продадох май месец 2008 г .Опс забравих... Галант 2,5 98' г март месец регистрация с кожа и всички екстри .

Редактирано от ipj
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Жените ако знаеха каолко всъшност ни струват колите.... :hysterical:

 

:plane: "Хилядолет" - лети с хиляда (лева) ... :drive:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Жените ако знаеха каолко всъшност ни струват колите.... :hysterical:

 

 

Знаят, знаят !

 

Моята хубавица я купих 2009,09,09 (по случайност !) за 8000лв. Досега съм дал грубо 4000лв отгоре, а и предстои да пипна малко и боята, когато финикийците започнат да се множат :D

 

Но в знак на отплата и признание (явно към нашето Бу) знаете ли "жена ми" какво ми заяви миналата седмица: "Ами знаеш ли, аз май не искам да взимаме друга кола за нашата сватба. Нашето Бу толкова много ми харесва, че искам да се венчаем с нея !!!" :rulez: На мен не ми е минавало никога през ума!

 

Тогава мед ми прокапа на сърцето! Нашият галант със всеки изминал месец започва да се издига като култ в семейството.

ПП, и дърга да отбележа, че жена ми е отличен шофьор и си кара нейната фиатка :)

 

П.П. и не я продавам ! Поне докато не ни извози децата :icon_thumbup:

Редактирано от killertoon
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Знаят и още как?!И въпреки, че има Авенсис2004 умира да подкара моят :mitsu-smiley: Само ,че много рядко я огрява :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да се включа и аз -Mitsubishi Galant '99 TD , мечтана от 11 години кола,добре че се разведох да си я купя :icon_clap:

закупена февруари началото в Ямбол от Слави :)

Първоначално обслужване при колегата mario64 в Стамболийски (още имам да му давам 7 лева аз:)

Изключително съм доволен от возия,разход и всичко!!!!!

Досега ,да чукам на дърво не е искала пари,всеки ден се кара:)

Иначе разходите ми са-

акомулатор Варта - 270 лева

Джанти със зимни гуми -1020 лева

 

Това е:)

Galant - а е испански,това много повлия на избора ми,след карането на един австрийски Нисан Примера преди това,на който от 7 болта 5 се късаха от ръжда:)

Редактирано от dreemer
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...

Не се продава ,а се купува още един !!! :icon_thumbup:

Като казвам купува не се шегувам ,след 2000г. 2.4 или 2.5 с автоматична трансмисия!!!

Инак за този от снимката не ми се ще да смятам ,защото може да ми се завие свят!

колега виж моя красавец.Раевеждам се с него т.е.продавам го. 2001г. 2.4 ГДИ типтроник.Ако имаш интерес ми пиши

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Както се изразява Пламката (DJ Tymbi) това си е кола за милионери.

Моят 2.0 ТДИ 2000г го купих 2005а за 17 000лв...Само акциза му беше около 3000...Но тогава мерак и любов по тази кола, нищо не можеше да ме спре... :) Продадох го 2008ма за 5500 след 70-80 000км експлоатация.

Лагери на главините, предни дискове, амортисьори и т.н., през всички хронични проблеми съм минал и като го продавах и скоростие се обаждаха, като на купувача му бе обяснено за този проблем. Много сантиментални чувства имам към този автомобил, но за съжаление не правят вече такива коли... Коли в които да е влюбиш... :wub:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да се похваля. От 3 месеца съм собственик на Галант 2002, 2.0 бензин . Спазарихме го за 7000 лв. Колата е уникална .Кожа,ел.седалки ел. огледала, май само кафеварка са забравили да сложат. До тук съм навъртял около 3000 км. и най-големия проблем е ,че на първата седмица ми счупиха антената, а и неизбежните смяна на масла,филтри, накладки, гуми, застраховки ама това са бели кахъри. Нали кефа цена няма.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Галант 98-ма 2.0 136 хп

купих го на 4-ти декември 2009-та за 5500лв... мених филтри, ремъци, ролки, масла, сложих ГИ - стъпа ми на 7500 до тук.. с течение на времето смених 4 амортисьора, 2 предни диска, 2 прави носача, рециклирах динамо, правих стартер, тръбички за хидравликата и като се замисля съм сличил на сравниетолно здрава кола, но ми стъпа на много пари :) правих спирачен апарат, сменях отново ремъци и ролки, винаги съм се грижил колата да е добре... Може би до момента съм дал към 9 бона за нея и до скоро се опитвах да я продам за 4800, но така и не се намери купувач... един дойде да я види и уж я хареа.. ( тя просто нямаше никакви забележки ) но така и не се обади :) галанта не държи цена, не знам, може би заради скъпата потдръжка... колата е уникална, но не е за всеки! Плюс това аз искам спортна кола, а галанта нее за такова каране.. за това имам мерак да го продам :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По принцип, ако вземеш спортна кола и я караш спортно, поддръжката на галанта на фона на следващата ти кола ще е направо без пари.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Леле направо не ми се мисли :confused1: Купих сладура 2005 края за 8800 лв на 110х км с големи уверения ,че е на толкова с цялата му автобиография,но това както и да е.

По него бяха сменени още в Швеицария:ремъци , накладки, дискове, масла,филтри,съединител.като това го пое предишния собственик.

И така си доидох от там.Колата вървеше перфектно докато не сипах бг бензин и тогава все едно някои я хвана за здницата :argue:

Аз съм сменял многократно ремъци и пр. 2 пъти съединител,лагери на биелите,основни също,предна и задна броня,маска,четирите макверсана преди 2 години,тампони,лагер главини-почти на всички колела без едно 2 пъти,правих веждите,дискове и четирите,водородна система има.Алтернатор съм правил сменени повдигачи.

Като забравиме глезотиите кадето съм си вземал:куфар-багажник,греди за него,багажник за колела,заден капак от ВР4 заради крилото,никилирана маска,пръскалки за фаровете и съответно системата,17ц джанти,15ц джанти,двд плеър,туби ,усилователи,диодни крушки,дневни светлини и контролен блок за тях,спортен филтър (който даже и не ползвам)

И като се прекара чертата си тупвам още едни 10х лв.

 

АМА КЕФА Е ГОЛЯМА РАБОТА :icon_rock:

Редактирано от МИХТИ
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мойта лодка я зех 2007 година. Галант 98г 2.0 4г63 комби за 7500лв

от тогава първоначално стандартните за регистрация(250лв) и обслужване на двигателя (550) + каско около 300, след което поради калпав монтаж на ангренажен ремък минах около 6 к километри и прескочи и се бръкнах с още 250лв за смяна на обтяжна ролка(става от хюндай ) иначе оригиналната бесхе 500лв. След което колата фръкна направо ме изуми как върви като всичко и е в час за съжаление и се поразтропаха от тогава повдигачите ,но не мисля да ги сменям за сега с читаво масло тропат само като е студена колата и по-малко се чуват от време на време. Имам едни задни дискове с накладки + предни накладки (200)лв. След това предни дискове с наклади около 200лв. един носач крив 175лв два шарнира горно по 40лв които бяха за хонда акорд нз защо но станаха, два накрайника външни се по 40 лв биалетки задни 2-пъти по 30 лв и май. Зареждане на климатик + заварка на радиатора поради малка дупка получена от изместен кабел на клаксона и с времето протъркал дупката в радиатора минах тънко за шастие 120лв. газов инжекцион 970 лв. общо от както имам колата имам 6 смени на масла и навъртяни окло 60 000км и като добавя неща които съм копувал просто шото искам да ги имам дреболййки разни които липсваха не искам да смятам колко ми е излязла. А забравих и съединител сменян 350лв сигурно ще излезе към 15 хиляди че и повече. Ама не Бих си я сменил все още може би след 2 години като я разбия тотално или ако не се счупи нещо което не струва повече от самата кола :) иначе и се кефя секи път като си я карам и просто другите коли дори и много по-нови някак си ми изглеждат едни и същи а намръщения ГАЛАНТ въпреки на 14 години все още се откроява с визия сред другите марки. Бих я сменил за някоя по нова японка може бисубару или хонда но тя дето ми харесват и ми напомнят за Галанта не са ми джоба все още :).

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък моя Галант си го купих през 2006г., а го регистрирах с БГ номера Януари 2007г., когато паднаха акцизите.., тогава и самата регистрация ми струваше до 100лв. с хубав номер, обаче на другата седмица я заредих, но на по-другата пак я заредих и на следващата също и така всяка седмица я зареждам в продължение на почти 6 години. 6х52= грубо 300 седмици по средно 100лв на седмица = 30000лв....

Но понеже нали сме в криза и съм склонен, да я дам на някой колега дори и за 22000лв. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

моята ме кара вече 3 години взех я за 4500 на 130 000 км за сега не съм имал повече от 1000 лв разходи по нея не се чупи почти от време на време си слагам по някоя хубавинка (като автоматично палене на фаровете след запалване ,изпрати ме до вкъщи с диодни осветления вградени в халогените + диодни стоп светлини ,по интериора всичко диодно освен едни бутони за халогените и третия стоп за мъгла тях не успях да ги разглобя просто)

като я взех установих че е с оригиналните свещи смених ги и още 100 000 км сигурно няма да ги пипна

смених кривите носачи (2 та втора ръка 100 лв от галант на 8000 км може би сте го виждали тук 1.8 GDI японско изпълнение)

един лагер отпред накладки ремъци ролки и това е не го карам кой знае колко сега е малко над 160 000 но не мисля да го сменям за сега добре мърка под капака и ме кара безпроблемно и комфортно ( пък и още нямам пари за ауди а8 след 2005-та :D)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък моя Галант си го купих през 2006г., а го регистрирах с БГ номера Януари 2007г., когато паднаха акцизите.., тогава и самата регистрация ми струваше до 100лв. с хубав номер, обаче на другата седмица я заредих, но на по-другата пак я заредих и на следващата също и така всяка седмица я зареждам в продължение на почти 6 години. 6х52= грубо 300 седмици по средно 100лв на седмица = 30000лв....

Но понеже нали сме в криза и съм склонен, да я дам на някой колега дори и за 22000лв. :icon_crying:

 

Колега, да разбирам ли, че си навъртял повече от 125 000 км., с твоя галант. Между другото много по-интересно ми е кой колко е километра е навъртял на галанта си, съответно колко километра за година, отколкото пари за гориво или сервиз. :drive:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мисля интересно и занимателно ще е за всеки да сподели на каква цена и кога е купил галантния, , коя година е, а още по - интересно е да си кажем на колко пари ни излиза сегашното му състояние :callgsm:

Всеки вече знае какви са слабите места по колите ни и колко струва оправявнето им.

Моя е 99-та, купен за 7000, преди почти 2 години, излязъл ми е около 10 000, като са оправени всички слаби места, които са известни, като ръжди, повдигачи, скоростна кутия, предни главини + други текущи профилактични ремонти... :rulez: Засега е почти без забележки :icon_rock:

Мисля, че не бих го дал под 9 :icon_hmm:

Колега как се справи с повдигачите?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега как се справи с повдигачите?

Като ги е сменил, друг начин незнам да има.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...