Премини към съдържание

veowulf

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което veowulf е написал

  1. :plane: "Хилядолет" - лети с хиляда (лева) ...
  2. Предполагам ,че е въпросните проблеми възникват заради данните, които ECU-то на ск. кутия връща към ECU-то на двигателя, а в случая трябва да ги подаде на компа на инжекциона? Тъй като и на мен ми предстои скоро газификация , ако има колега със шестак автоматик и е сложил бардолини, моля любезно да сподели впечатления
  3. veowulf

    Диаманти или.......

    Сменям кораба единствено за SAAB9-3/9-5 SportCombi, но ще е някъде към 2021ва...
  4. veowulf

    Още един нов фен

    Честито колега! Да си го караш с кеф :plane: , и повече да се харчиш за керосин, отколкото за ремонти!
  5. Още един ляв преден дали ще падне отнякъде?
  6. veowulf

    Подкалници

    Телефона на фирмата в Младост е грешен, Автосклад-Пловдив нямат и скоро няма да имат. Някой има ли актукална информация откъде могат да намерят/поръчат :icon_censored:-ите подкалници за Галант 2000-на? Благодаря!
  7. Честито, градски! Със здраве да и се радваш и да я караш! Може да си разменим по кръгче някой път, на ТД такова не съм се качвал
  8. Благодаря! Ще го гледам - ако не стане с гледане съм при тебе другата седмица !
  9. Здравей ескадрила, Днес се ми се случи странно заяждане на педала на газта: при пуснат педал и леко натискане се усеща блокиране на педала -не дава газ , при малко по-силно натискане се чува едно щракване и тогава потъва още надолу и реагира да подаде.Все едно има нещо като пластинка ,която го блокира и като я прескочи - задейства нормално.Дали има нещо общо с механиката на круиз-контрола? Ще се радвам ако сте имали тази болка и сте я отстранили успешно. Автомобила е комби, V6-24,EA5W,6A13,tiptronic,,99-ta po VIN. Благодаря предварително.Леко и безаварийно на всички!
  10. Честита и от мен на всички! Тъй като ми се наложи да свалям акумулатора за зареждане (забравена врата :icon_censored: ) ми се ще да питам как точно ще се отрази на компютъра? Поздрави и благодаря!
  11. МултиЦед-а е един друг уред, много често с нежен пол...
  12. veowulf

    Още един троен диамант...

    6-ца е но не от тото2, а от Люлин3, околовръстното.Нави нема. Музика също. Изтръгнали са я, да искарат сто льеа поичи...пък забраили кулонити Май дори не знаеха какво ми продават... Да търся ли оригинално радио или да се задоволя с Пионер? И къде да намеря железни джанти за зимата? Някой ако има излишни да казва. Още нещо - спуках му лигавника, не съм свикнал с размера(има значение), къде правят брони, без да режат глави? Благодаря предварително! :icon_thumbup:
  13. Здравейте колеги! България търси "Галант" приключи. Кораба-победител е на снимката :icon_clap: Добре ,че свърши бензина и остана време за снимки и х(в)алби Страхотна кола. :plane: . Вие сте виновни да се разболея и аз От доста време карам хеч и все съм заглеждал комбита. Е 'що пък да не е най-красивото ? И не най-немощното ? Пък и DJ-я каза, че била мойта кола Откакто го карам имам ДВА ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМА: 1) Не искам да се качвам на друга кола. (Изключвам седан 6-так с ръчни ) 2)Който се качи - не ще да слиза ... :help: Останалото са въпроси В колко часа се събирате в неделя пред НИМ ? Поздрави и до скоро! P.S. малко ме измъчихте с лимита за снимки. Голям апарат или малък сървър ?
  14. veowulf

    Стига проблеми!

    Dacia 'оgan. Вий кат не сте карали...
×
×
  • Създаване...