Премини към съдържание

killertoon

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което killertoon е написал

  1. Виж така или иначе ти ще ми го сменяш, така че пази наръчника за по-нататъка :P
  2. Благодаря ! Много важно уточнение. И както и си го планирах, ще е хубаво да сменям и антифриза
  3. :offtopic: и съжалявам за може би тъпия въпрос, но трябва ли профилактично да се сменя антифриза или само доливане/мерене ?
  4. Знаят, знаят ! Моята хубавица я купих 2009,09,09 (по случайност !) за 8000лв. Досега съм дал грубо 4000лв отгоре, а и предстои да пипна малко и боята, когато финикийците започнат да се множат :D Но в знак на отплата и признание (явно към нашето Бу) знаете ли "жена ми" какво ми заяви миналата седмица: "Ами знаеш ли, аз май не искам да взимаме друга кола за нашата сватба. Нашето Бу толкова много ми харесва, че искам да се венчаем с нея !!!" :rulez: На мен не ми е минавало никога през ума! Тогава мед ми прокапа на сърцето! Нашият галант със всеки изминал месец започва да се издига като култ в семейството. ПП, и дърга да отбележа, че жена ми е отличен шофьор и си кара нейната фиатка П.П. и не я продавам ! Поне докато не ни извози децата :icon_thumbup:
  5. Благодаря ! То ясно, че после на ски. Първо ще се мине през стандартните процедури с ремонти и тем подобни. Но все пак не исках първата ми тема да е ремонтна, а по-скоро развлекателна :icon_thumbup: Незнам дали е до ремонтен комплект или/И нещо по-сериозно, та до края на седмицата ще се захвана и с това. Благодаря на всички за предложенията са ски багажника. Ще се възползвам
  6. Това е много добра идея ! Много се чудех как става и дали става магията с тези уши. PM
  7. Благодаря много ! И аз търсих, но нещо не намерих сходна тема и затова питам
  8. Здравейте на всички ! Първо искам да ви приветствам с това, че от няколко дни се присъединих в клуба на рубините :icon_thumbup: Усещането да караш 6А13 с ръчна трансмисия е неописуемо !!! Очарован съм от колата ! :mitsu-smiley: Наистина започнах да се влюбвам и то за броени дни. Колата е 2000г. седан. Още не съм я сервизирал, но ще я покарам още 200-300 км да и усетя всичко и след това на преглед. Стояла е доста на паркинг и все още пустите дискове стържат. Както се очакваше са и криви разбира се .. но нещото, което ме притеснява повече е, че дясното колело "стърже" доста над 60-70км и задържа леко и колата бие на дясно. Ако не се оправи до няколко дни ще се ремонтира със сигурност. Незнам дали е диск, лагер, спирачен апарат или полуоска. Вчера свалих гумата и разглеждах апарата. Горната вилка беше разработена, но долната почти не помръдваше. Както и да е, основната тема беше за ски багажника. Забелязах най-случайно, че под гумените релси на покрива има едни уши. Моля ви кажете ми, че това са уши за напречни греди. Някой слагал ли е там багажник за ски и какъв модел е. Сезона идва и трябва да намеря решение. Въобще не ми се слагат от скобите които влизат в уплътненията на вратите - хем грозно, хем голяма вероятност да сваля боята. И още нещо като заговорих за уплътнения на вратите. Моите от слънцето са много напукани и оронени по периферията. Знаете ли дали това нещо може да се намери или поръча от някъде. Благодаря ! ... колата е просто фантазия ! :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...