Премини към съдържание

cherveni ogledala

Потребител
  • От него общо

    47
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    ТОВА ОТ СНИМКАТА
  • Интереси
    MITSUBISHI И РОКА НИКОГА НЯМА ДА СПРАТ!

cherveni ogledala's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. cherveni ogledala

    Покупка галант

    Познавам лично един , който имаше Примера 2TD и си я беше купил чисто нова , а сега търси да си купи още един Галант само че като предишният (бензинов)!Схващаш предполагам какви са нещата !А за написаното по-горе се подписвам с двете си ръце!Та ако ще е поне да е Галант!Успешен избор!
  2. cherveni ogledala

    Части за галантинио

    От каране няма време за пудрене, инак съм напълно съгласен камо ли пък ако цвета на апаратите е оригинално червен.Цимерман на 200лв. за брой това е ,аз от чудо съм ги взел да видим колко ще изкарат? :icon_blush:
  3. cherveni ogledala

    Части за галантинио

    За амортисьорите знам
  4. cherveni ogledala

    Части за галантинио

    Едни дискчета съм си намерил ,спират добре http://ekomat.snimka.bg/automobiles/mitsubishi.601478.26884974 http://ekomat.snimka.bg/autmobiles/mitsubishi.601478.26884973 http://ekomat.snimka.bg/automobiles/mitsubishi.601478.26884972
  5. cherveni ogledala

    Части за галантинио

    Тези Monroe имит ли задни за 2.4 комби 2000 ,че да взема да си сложа едни нови :icon_hmm: ?
  6. cherveni ogledala

    Части за галантинио

    Нещо май темата поизостана или вече не се чупят аз извадих полуоска но нещо го закъсах с маншона(външния), някой ако може да каже нещо по въпроса :icon_crying: Поразпитах но само маншон не намирам!
  7. Знаят и още как?!И въпреки, че има Авенсис2004 умира да подкара моят :mitsu-smiley: Само ,че много рядко я огрява :rolleyes:
  8. Не се продава ,а се купува още един !!! :icon_thumbup: Като казвам купува не се шегувам ,след 2000г. 2.4 или 2.5 с автоматична трансмисия!!! Инак за този от снимката не ми се ще да смятам ,защото може да ми се завие свят!
  9. Е новото от Кобра за 3,5 години става така както оригиналното за 8 приблизително 2-3 пъти по-бързо стареене факт през който гледам пътя докато карам! Не знам дали е китайско или турско нямаше кривини и все още е доста чисто! Аз съм за ново стъкло и гаранция! Просто колега прецени риска и действай! Успех!
  10. Дали е сигурно, че шарнира на кривият но сач е добе щото преди половин година и моят беше добре но спря да тропа като подбихме капачката на самият шарнир!Не знам пробвай то това се прави само ,за да се види от къде потропва иначе не помага трябва си нов!Мисля че на правия носч също може да я подбиеш но това след като провериш кривият!Успех!
  11. Е тоя колега от горе Milen_Z го намери някъде в Пловдив инак си обречен ,че аз и един датчик чаках от Япония чак 45 дни,а пък свалянето на дросела и лепенето на магнитите ми беше станало като хоби!Сега съм си купил едно лепило на Вюрт но слава Богу все още не съм го ползвал!Но първо при Миленски и после ще си покаже! Никакви такива други майсторчета ,за GDI това е човека!
  12. Намираш Милен в Пловдив и след това нещата ще бъдат наред ,ако ще Гланта да е 3.8GDI! :D
  13. Аз задни ще взимам Брембо а пък тези с които съм сега са стъргани веднъж и вече са в крушите ,а тръстинга е зачистен и чака сега отпред съм със старите дискове!Та горе-долу ,то тая тема доста я дъвкаме вече но нали не сме производители а само потребители!Слагай някакви каквито си харесаш и после ще споделиш! :rolleyes:
  14. Тръстинг 40000 ще изкарат при мен мръднаха към втората година някъде около 50-55000км.Аз съм с 2.4 и автоматик така ,че при теб сигурно ще живеят по-дълго!
  15. Кога ли и аз ще се видя ,най-лошото е че незнам кога с колко къде съм минал.Много досадни са тези камери.
×
×
  • Създаване...