Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Спечелете ново Мицу


fen

Препоръчано мнение

Ех ами разбира се , че е това е маркетингова стратегия и определени хора получават колите иначе всичко друго е шоу.

 

 

И са решили да спестят от горивото на хеликоптера + да ги вкарат от румъния, без да плащат нищо. Така ли !??

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

МАФИЯ, МАФИЯ, МАФИЯ!!!! :icon_censored:

 

 

Е никой не е казал, че са мафия. Просто на българина му се струват малко странни такива неща, а може и наистина да е на късмет и двете да са в един град. Но общо-взето да "валят" :mitsu-smiley: от небето ще е странна гледка, която ми се искаше да наблудавам и във моя град. Сега чакаме да качат видео от връчването на наградите, или ще е утре "на живо" по някое време около обяд, явно заради атмосферните условия.

 

Всъщност до колкото разбрах днес са изтеглени 10 печеливши утре още 14 или нещо такова. Първите май ще са с Lancer-ите, утре очаквам да кацне на площадката пред блока някой Colt :D :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Явно си е фалш работата, спечелили са една жена и един мъж от Русе. Това ок, но защо на жената се вижда снимката, а на мъжът като кликнеш и е празно? Сигурно е участвал само с името или пък това се отнася за Колта? А и имаше доста по-стойностни снимки. На какъв ли принцип е изтеген победителят? Жребии или жури е оценявало материалите, поне за Лансера де.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз като проверявах, снимките им бяха еднакви.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...

Mitsubishi Sportback

 

Военен хеликоптер МИ-8 достави Lancer Sportback на летище Лесново

 

Автомобилът бе спечелен от победителя в онлайн играта на Mitsubishi “На твоя знак”.

Военен хеликоптер МИ-8 прелетя над България с огромен контейнер, в който беше превозен новият Mitsubishi Lancer Sportback. Тежкотоварният хеликоптер получи разрешение за кацане на летище Лесново край София, където разтовари голямата награда в онлайн играта на Mitsubishi “На вашия знак”.

По-малък, дистанционно управляван хеликоптер предаде лично ключовете на спечелилия другата награда- новия Mitsubishi Colt.

Зрелищното събитие е част от общоевропейската премиера на двата нови модела на Mitsubishi. Производителят покани жителите на 19 страни на Стария континент да участват в онлайн играта на Mitsubishi, като им обеща да достави наградите на късметлиите с хеликоптер на посоченото от тях място.

“Много се гордеем от факта, че през целия период на играта България се движеше сред първите три страни по брой участници, а е сред най-малките държави като население”, коментира Виктор Мезан, ръководител продажби в «Балкан Стар Моторс”.

“Мисля, че българинът обича “късметът да му падне от небето” и тъкмо нестандартният формат на играта го провокира да участва. Зарадва ме фактът, че много българи се осмелиха да се състезават с творческите си проекти и доказаха, че са изключително талантливи”, допълни г-н Мезан. Близо 10 000 българи бяха маркирали в сайта на играта къде желаят да им бъде доставен компактният Mitsubishi Colt и очакваха резултата от томболата. Името на Жени Нешева-Манукян беше изтеглено в присъствието на нотариус на 27 ноември. Жени разбра добрата новина, когато “мини хеликоптер” й поднесе ключовете от автомобила на 29 ноември на летище Лесново. Феновете на Lancer Sportback трябваше да покажат спортен дух и да се включат в състезание на творчески идеи. Задачата им бе да изобразят по нестандартен начин логото на Мitsubishi, да направят снимка или видеоклип на своя проект. Журито оцени като най-оригинално представянето на Деан Тодоров, който участва със снимка на своята интерпретация на логото - изключително симетрични три диаманта, направени от бали сено. Напълно заслужено спортният хечбек на Mitsubishi стана негов веднага след като автомобилът беше свален от контейнера, превозван от хеликоптер МИ-8. В България нямаше наличен хеликоптер, който да може да носи товар с такова тегло. Наложи се организаторите да го наемат специално за събитието от Украйна.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка до колкото разбрах аз играта е свършила ,раздадени са наградите , но въпреки това може да се играе в интернет все още !? Или греша ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги!!!

Казвам се Деан Тодоров,и също съм много запален по японските коли : :icon_angel: ,съвсем случайно разбрах за кампанията ON YOUR MARK на :mitsu-smiley: и реших да участвам.Като на шега ме сполетя късмета и спечелих новият Lancer (кай се е надявал?!?!?),честно да ви кажа след като реших да участвам разказах на приятели и те ми казаха "-То всичко е нагласено,вече се знае кой го е спечелил,това е техен човек......... "но въпреки това аз участвах... иии :rolleyes: . А относно събитието на летище Лесново,беше супер :) идеална организация и бляскаво шоу. Поздрави на Victor :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Милион безаварийни километр да му навъртиш :icon_thumbup: Честито!!! :mitsu-smiley:

Редакция: Не пиши само с главни букви!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!!! остава да почерпя :icon_thumbup: Чак сега прочетох мненията от 2 ра страница :) дори и да ви убеждавам,че не е нагласено сигурно малко хора ще повярват,имайки предвид манталитета на българина :) сигурно и ако аз не бях спечелил щях да кажа така :D , а относно това,че са в Русе, просто първо са изтеглили томболата за Colt а след това жури е избрало моята снимка за Lancer-a, просто щастлива случайност... Мога да ви разкажа много подробности и емоции от събитието но сега нямам време да пиша :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, карай бижуто разумно и разбира се, няма да откажем някой ден по напитка за твое здраве;)

Надали това е късмет или случайност, по-скоро журито е оценило твоята изобретателност.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, карай бижуто разумно и разбира се, няма да откажем някой ден по напитка за твое здраве;)

Надали това е късмет или случайност, по-скоро журито е оценило твоята изобретателност.

 

Когато имаш време разказвай!!!И защо нито една българска телевизия не отрази събитието,или поне аз не си спомням такова нещо.НЕ ГИ Е СРАМ!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!!! остава да почерпя :icon_thumbup: Чак сега прочетох мненията от 2 ра страница :) дори и да ви убеждавам,че не е нагласено сигурно малко хора ще повярват,имайки предвид манталитета на българина :)
Честито колега, и със здраве да си го караш......А относно скептицизма, аз лично ти вярвам, защото колата която разиграха на томбола от Биг Брадър, се падна на зетят на мои семейни приятели от Панагюрище......Всичко е въпрос на късмет......
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ей новата година - с ново мицу! Какво по хубаво от това :) Честито! Със здраве да си я караш и с любов да се грижиш за нея!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Безброй безаварийни километри! Видеото ти беше уникално и с право си заслужи наградата! Ще те очакваме на срещите! ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ЧАестито и от мен, да си жив и здрав и да се наслаждаваш на уникалната марка автомобили :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...