Премини към съдържание

Rangel Simov

Потребител
  • От него общо

    2,088
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    7

Всичко което Rangel Simov е написал

  1. С ролките и ремъка, трябва да се смени и водната помпа, защото на нея има ролка и ако все пак държите да имате гаранция на ремонт за 1000лв. Това свърших аз при DJ Tymbi/Пламен - перфектна работа, спомен за цената нямам, но нямам и забележки!
  2. Rangel Simov

    Mitsubishi Lancer X 1.8i MT5 (143 Hp)

    Колата е на момче от форума , километрите са реални, а колата е доста гледана.
  3. Rangel Simov

    Mitsubishi Evo Под Наем

    Смисъл няма да пътуваш 400 км. да се повозите за час два ? Не си човек ти . Шегата на страна, момичето на лично ме беше питала кой имам на предвид, но й казах същото, че няма вариант да си дадеш колата друг да я кара.
  4. Rangel Simov

    Mitsubishi Evo Под Наем

    Ликсе, хайде ако обичаш да свършиш работа на момичето
  5. Като цяло не съм много съгласен, колите задължително трябва да се проверяват. Търговците на коли лъжат ужасно. 200 000 км. са много примерно за автоматични скоростни кутии, 4х4 системи и т.н. Проверях тука едни БМВ-та за приятел, пишат я на 170к, тя 2003-та година произведена и 2005-та вече е на 210к записана в сервиза, това значи че сигурно гони 500к., ставаше въпрос за автоматик БМВ, не мисля че е без значение на колко километри е колата. Най-малкото ако лъже в обявата и е врътнат, можеш да се пазариш за цената като знаеш реалните километри.
  6. Rangel Simov

    Летни гуми?

    Дънлопа, нямам идея колко ще изкара, но за сцепление е нещо страхотно!
  7. А само bluetooth-а ли не работи? Контрола за стереото работи ли?
  8. Rangel Simov

    Летни гуми?

    Аз не мисля, че 4 сезона са малко, като цяло самата гума губи свойства на около 5 г. Идеята е ясна - да си купуваме нови гуми .
  9. Rangel Simov

    Летни гуми?

    И аз това взех сега. Истината е, че гумата е жестока. Минах вече почти 1000км., толкова малко не са превъртали гумите никога. Подкрепям изцяло мнението на колегата.
  10. Не стигнах до него , Lidl е до нас, а братовчед ми каза че това много работи - факт .
  11. Ето го и решението. Има го тази седмица в Лидъл. Елементарно за употреба и свърши перфектна работа.
  12. Ще ви опиша карикатура от тази сутрин: седя в колата пред работата, имаме си река. Пред мен циганина с ЯКЕ НА ТЕЗИ ОТ ЧИСТОТАТА седи и си порка кафенце, свърши му кафенцето, врътна се към реката и право долу чашката... еее много виках , а той ме гледа и ми вика "защото хвърлих чашката ли"... Ей така сме цялата държава "този дето трябва да чисти - прави боклука".
  13. Тази тема е дълга колко Света... Докато ЦИГАНИТЕ не плащат АБСОЛЮТНО НИЩО, а ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКО НА РАВНО - те така ще сме! Докато училищата са пълни с неграмотници, защото даскал Х е ясно, че заплата от 550 лв. няма как да го мотивира! Докато ПЕШО като бомби на ГОШО маратонките - лежи на равно с РАДО дето отрязал едната ръка и едното ухо на ТОШО! ... и още много "ДОКАТО", за справка 5 дни бях УЖ в БОЛНИЦА, и ми биха едни УЖ инжекции, ей така между другите изследвания.
  14. С мокрите не мърда. Ще видя за боров терпентин.
  15. Имам сериозен проблем, детето вече по порасна и няма нужда от заключалките за шкафовете, сега обаче нямам идея как да махна оставащо лепило под тях. Мебелите са MDF боядисан, идеи какво да правя?
  16. Rangel Simov

    Летни гуми?

    Не бързай. Ще ти осигуря с ДОТ 2018 . Ще го говорим пак Октомври, Ноември .
  17. Моторчето се намира за 20лв., работи перфектно! Ако някой иска инфо от къде, само да каже. И моето изгоря - смених го с такова и всяка година да го сменям пак по-добре от 100+ лв.
  18. Rangel Simov

    Летни гуми?

    В София е много прашно, като прибавиш, че те са една идея по-твърди, а знаеш трудно загряват (след това са космос) и колата много се пързаля, трябва ми нещо една идея по не спортно. Мисля за https://diana-ltd.com/tire?19440 нещо такова или https://diana-ltd.com/tire?8266 едно от двете. Има гуми вече от тази година, въпроса е някой карал ли е с някоя от тези гуми да каже някакво мнение?
  19. Rangel Simov

    Летни гуми?

    Абе не е така, ако трябва да пътуваш... В Неделя ходихме до СЕРЕС и да ти кажа целия път на връщане 22 градуса, момчето бая му раздаваше на БМВ-то с което пътувахме, беше ли си оставил зимните гуми щяхме да ги съсипем за 200 км. Но да, началото на Април мисля, че е идеално време - освен това трябва да са вкарали и новите ДОТ-ове .
  20. Rangel Simov

    Летни гуми?

    И отново е време за нови летни гуми . Някой друг с този проблем?
  21. Rangel Simov

    За LED крушките

    Светле, като цяло бялата светлина (визирам и моя фабричен ксенон) е слаба работа в мъгла . Случвало ми се е нощно време да карам само на халогени, за да виждам по-добре.
  22. Coinbase? Има лимит, но говорим за 100 000 $, предполагам ще ти стигнат . Има малък лимит на депозиране с кредитни и дебитни картни, но това едва ли е проблем.
  23. За мен криптото си е само за "daytrading" има ръст печелиш, после отваряш SELL позиция, влиза в корекция и така
  24. Вече доста валути нямат проблем със скоростта за транзакция. https://www.worldcoinindex.com/data/media/XRPvs.png Аз съм заложил на Рипъл, защото той реално си работи с доста институции и щом MoneyGram могат да им се доверят - мога и аз. ( http://fortune.com/2018/01/11/ripple-moneygram-xrp-cryptocurrency-bank-transfers/ ). Разбира се пропилях една камара спечелени пари при спада Януари. Сега пак съм купил, но аз търгувам основно е Еторо, където не притежаваш самия токен. Имам малко в Binance TRON и ЕтериумБлек в cryptopia, но нищо не очаквам там да стане. Вчера добавиха Стелар в ЕТОРО и се завъртяха малко пари на база абсолютна спекула с цената, защото в нито една борса цената не е такава - каквато ЕТОРО държи в момента. Съвсем скоро чакам корекцията.
  25. Rangel Simov

    За LED крушките

    Моля, да имате на предвид, че ЛЕД ли е, КСЕНОН ли е, когато е на рефлектор, не на лупа е невероятна мъка за тези срещу вас. Сигурен съм, че вие виждате по-добре, но спрямо другите хич не е колегиално. При заводските ксенони има три доста важни неща, едното е че в 98% са на лупа, второто е че почти всичките са с автоматично нивелиране и третото е задължителната наличност на дюзи за почистване на фаровете, защото дори много мръсния фар разпръсква светлината и разказва играта на този отсреща. На моята кола, няма как да съм с включени фарове и всяко ПЪРВО пръскане на вадо за чистачките, пръска и на фаровете, за да не пръска на тях - трябва да са изключени. Навъдиха се множество коли с менте ксенони, менте лупи, менте фарове или много евтини решения на крушки и е изключително неприятно когато караш на тъмно, вали и този отсреща си вика "гледай как хубаво светя, да го ... този отсреща". Все повечето нови коли имат автоматични дълги, също не е случайно, защото доста хора ги пускат и забравят да ги спрат. Може би няма да се хареса поста ми, обаче това е самата реалност.
×
×
  • Създаване...